www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alex212

Active Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi / Roman

Other Information

  • Gear
    Vintage VS6
    Zoom G1XN
    Un amplificator de pe care am smuls sigla producatorului :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alex212's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Sursele de tensiune de la calculatoare sunt surse in comutatie ( cu tranzistori). Acestea pastreaza factorul putere chiar daca coboara tensunea. De ex. conectorul de 5V de la o sursa de ~300W are un curent maxim de 24A la scurtcircuit (poate varia de la o sursa la alta). Curentul generat de o doza de chitara e de ordinul microamperilor. Bobinajul s-ar putea pur si simplu "evapora".
  2. WTF??? Adica nu s-a gandit nimeni pana acum ca USB-ul transmite semnal digital iar chitara semnal analogic. E imposibil ca asa ceva sa mearga fara un convertor AD. Adica cum? o interfata USB are doar un cablu ce merge direct in placa de baza? Nu va jucati cu asa ceva, un scurtcircuit la placa de baza v-ar putea aranja coafura (si dozele de pe chitara).
  3. Interfata ta are drivere ASIO proprietare vezi pe site-ul Behringer sau pe CD-ul cu care a venit in cutie.
  4. Pentru amatorii de post-rock/hardcore si ambiental: http://www.monoofjapan.com/
  5. Squier Standard Strat, Vintage VS6. Te-as sfatui sa cauti exclusiv SH nu vei gasi chitare noi prea grozave la banii aia. O sa-ti trebuiasca si un amp. Ar fi bine sa investesti mai mult in amp decat in chitara.
  6. Chitara si amp-ul par ok (incearca sa le probezi inainte) dar nu as baga mana in foc pentru floyd-ul ala. Pentru banii aia verifica varianta cu TOM.
  7. LTD H-351FR, LTD MH-350 FR, LTD Viper 401, in ~600EUR sunt o groaza de modele cu EMG-uri active. Desi cred ca in tara la noi preturile pentru ele sunt mult umflate (cum sunt de altfel pentru majoritatea chitarelor).
  8. Cauta un Schecter Hellraiser/Blackjack SH. La banii aia e o afacere foarte buna si au si dozele pe care le vrei tu. Daca nu Jackson, Charvel, LTD. Da si tu o raita prin magazine.
  9. Vezi asta: http://www.mcmusic.ro/accesorii/tunere-si-metronoame/tama-rhythm-watch-rw105-metronom-rw105.html
  10. Daca iti iei un microfon o sa ai nevoie si de un preamp/interfata/mixer (un mod de a-l conecta la PC), nu cred ca se incadreaza la solutii de buget. Cu ce ai inregistrat pana acum? Fii mai specific informatiile date de tine sunt cam vagi. Incearca un microfon pentru computer si vezi cum se aude inregistrarea.
  11. In bugetul ala te-as sfatui sa cauti ceva la Mica Publicitate. Erau cateva chitare Vintage, Jackson, Squier care ,daca sunt in stare buna, isi merita cu adevarat banii. Sau un Encore mai vechi(din cele fabricate in India inainte de 1990).
  12. Unde scrie "custom shop"? Daca e un abtibild probabil a fost pus de vre-un fost proprietar, daca e pe headstock s-ar putea sa fie in urma unei inlocuiri/reparatii mai drastice. Daca pe site-ul Epi nu scrie nimic de vre-o editie limitata nu cred sa existe. Oricum pentru un Epiphone Studio e un pret destul de bun, la noi in tara unul nou costa in jur de 1200-1500 RON. L.E.: Epi custom shop care sa nu fie din perioada jurasica inseamna doar Made in Japan.
  13. Pe site-ul Epiphone nu se gaseste decat un singur Firebird Studio(nu se specifica Custom Shop) ce are caracteristicile pe care le-ai enumerat tu(vezi sectiunea Warranty pentru o descrie a tuturor modelelor fabricate de Epi). Dar poti oricand sa le trimiti un e-mail cu seria chitarii pentru a verifica.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.