www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bright Tone

Newcomers
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bistrita-Nasaud/Cluj-Napoca

Other Information

  • Band
    Puls, Seven, Speak Floyd

Recent Profile Visitors

7029 profile views

Bright Tone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

63

Reputation

  1. Salut! Caut un Epiphone Les Paul Custom din 2010, chitara a ajuns la un membru de pe forum in urma unui schimb. Dupa cativa ani a fost vanduta la altcineva probabil tot pe forum - Chitara mi-a fost cumparata de parinti cand am facut 18 ani si am facut schimb prin 2012-2013 pentru un strat ca nu aveam bani sa-mi mai cumpar inca o chitara! O sa atasez niste poze cu seria de pe headstock si cu chitara (serie headstock: (09101509642) (mai jos este si poza cu headstockul) Daca puteti sa ma ajutati cu orce informatie ca sa o recuperez as fi foarte recunoscator si as face cinste cu multe beri! :)) Multumesc mult! Contact: 0747207788
  2. Am experimentat un pic "Sound on Sound" a lu Gilmour pe Shine on you Crazy Diamond enjoy!!!
  3. -Vand MXR GT/OD la pretul de 350 RON (link) http://www.thomann.de/ro/mxr_custom_shop_gtod.htm -Vand Behringer UM300 (Ultra Metal) la pretul de 60 RON (link) http://www.thomann.de/ro/behringer_um_300.htm Daca le cumparati pedalele impreuna/la pachet le las la 380 de ron. Predare personala Cluj sau Bistrita trimit si prin fan in tara iar costul transportului va fi suportat de catre cumparator!!! Contact: 0747207788 (CIpri) Numai bine!!! (UM300 s-a dus!!!) "mai ramane MXR care pana miercuri 9.07.2014 il las la 280RON so jump on fast!!!"
  4. Mersi fain!!! avem avem si filmare o sa fac si o sincronizare si pe coverurile care le facem si pe piesele proprii si o sa mai postez din cand in cand!!!
  5. Salutare m-am gandit sa mai postez inca un cover care il fac cu trupa, este vorba despre Time (cover Pink Floyd) care a fost inregistrat la un concert live direct fara nici o interventie/prelucrare.Nu luati in seama vocea eram bolnavior si imi oscila:))...sa imi ziceti daca va place!!! ) Sa aveti o zii faina!!! Puls - Time (Pink Floyd cover).mp3
  6. Salut mi.ar placea sa am si eu pedala pe langa pedalboard ca in pedalboard nu incape...so ma inscriu!!! Multan fain numai bine!!!
  7. Pret: 200 RON Localitate: Bistrita Contact: 0747207788 Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Tube Driver BK Butler(clona) pedala am cumparat-o de la http://forums.rgc.ro/topic/88633-tube-driver/page__p__803104__hl__tube%20driver__fromsearch__1#entry803104 O vand pentru ca nu se potriveste cu ce am eu un pedalboard nu se prea iubesc pedalutele!!! Poze se gasesc in linkul de mai sus dar daca sunt doritori pentru poze mai detaliate pot sa atasez mai multe Pretul meu este de 200RON cu cat am si cumparat-o pedala!!! Pentru detalii rog PM. sau telefon!!! Numai bine si aveti grija de voi!!! 150 RON predare Bistrita sau Cluj!!!
  8. Inca o postare cu un video cu trupa sunetul si video nu sunt prea okay dar asa ca si idee ar merge!!! Oricum sper ca pe viitor o sa postez cu calitate buna!!! Cheers!!! si have fun!!!
  9. M-am gandit sa mai postez un video cu o parte dintr-o piesa proprie a trupei mele in care undeva spre finalul piesei m-am gandit sa folosesc "seagull effect" cel care l-a folosit Gilmour pe (Echoes live Pompei) pe (Albumul Meddle varianta studio de la Echoes) (si pe The Wall) sper sa va placa!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.