www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

darkday

Newcomers
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Other Information

  • Gear
    Squier Standard Stratocaster

darkday's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Multumesc pentru raspunsuri ! Nu cumva are cineva dintre voi partiruri care au ca scop invatatul notelor de pe griff? Ideea de baza este ca eu caut partituri usoare sau care sunt facute doar pentru a invata note. Multumesc !
  2. Salut ! Eu cant la cgitara de cativa ani. De curand am inceput sa cant de pe partituri, doar ca nu ma descurc prea bine. Are cineva exercitii pentru invatarea notelor pe griff in diferite pozitii?( ma refer la pdf-uri sau orice alt format) Multumesc.
  3. Salut! Eu am o trupa cu piese proprii si cateva coveruri. Intrebarea este cat de mult si cum repetati voi piesele din set astfel incat sa sune "inchegat". Prin "inchegat" vreau sa zic sa aveti vibratto bun si uniform, trecerea dintre riffuri sa fie curata sa puteti canta fara sa va uitati la chitara/bass, sa puteti avea miscare scenica. Merci !
  4. Salut ! am sa fac o ultima strigare dupa care propun sa ne intalnim ! Si cei din Iasi in..Iasi si cei din Bucuresti in Bucuresti . Momentan sunt 3 oameni din Bucuresti si 4 din Iasi.
  5. Bucuresti , serios nimeni nu vrea ? Adica daca ne srangem 2-3 oameni o sa putem invata mult mai repede in comparatie cu invatatu individual
  6. Salut ! DIn experienta pe care am avut-o eu cel mai bine inveti cand inveti in grup. Astfel as vrea sa ne adunam 3-8 oameni si sa vorbim depspre teorie muzicala si sa invatam unii de la altii,un fel de voluntariat. Daca merge chestia asta eu ma gandeam la ceva de genul o intalnire pe saptamana intr-un local sau unde este posibil si sa avem o structura pe care sa ne bazam. Daca aveti alte idei sunt deschis la propuneri Merci
  7. Nu avem sala..ar fi tare...am cantat cu mai multi oameni dar inca nu am gasit membrii care sa fie...la fel...serios e mult spus seriositatea vine de la sine.
  8. O idee Foart Buna ! . Mult Succes !
  9. Salut cautam un Bassist si un Tobar care sunt dispusi sa cante Rock si Blues. Cautam oameni cu experienta medie. Nu conteaza varsta , noi avem 19 ani Suntem din Bucuresti . a...si prezenta bunului simt ar fi binevenita.
  10. Succes si eu caut oameni care canta blues, dar sunt chitarist asa ca nu aveti nevoie de mine. Va urez succes in a canta blues imi pare bine ca mai sunt si oameni de acest fel !
  11. uhm..ok....pai sunt doar eu si cu tobarul acela cred. La o sala de repetitii poate cunoasteti voi sau mergem unde mergeam eu de obicei ( la Casa presei). Momentan suntem o chitara o toba si un vocal. Ca melodii...blues...Eric Clapton SRV ...sau facem improvizatie...any 12 bar blues. Eu voiam un jam de blues fara nici un fel de pregatire.
  12. Scrie in descriere...Bucuresti....pai cu mine sunt chitarist ( tot in descriere scrie) si daca vrei stiu un vocal bun sa vina si el . A si tocmai am gasit un tobar.
  13. Salut ma gandeam daca este cineva interesat sa mearga la un jam de blues(cunosc si un vocal) sau asa ceva ca de trupa nici nu vine vorba pentru ca am observat ca nu se poate face pe aceasta cale. Deci cine e interesat sa lase un mesaj. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.