www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SorinT

Active Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    B

Recent Profile Visitors

7333 profile views

SorinT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

60

Reputation

  1. zi ba care-i ala, mi-e ciuda ca am citit topicul degeaba chiar credeam ca gasesc ceva "Despre chitara"... "DIY"...
  2. Sytrus http://www.image-line.com/documents/sytrus.html
  3. Nu as fi avut nici o problema, comerciantul nu trebuie sa testeze produsele la livrare, dar sa spuna ca eu am stricat pedala... Abia apucasem sa citesc manualul si sa bag chitara si m-am si dus inapoi la magazin. Asta m-a deranjat la ei. Vina mea e ca un astfel de produs trebuia testat in magazin inainte de cumparare si nu comandat online.
  4. Draga Madalina, Vad ca dai date confidentiale despre un client si despre comenzile acestuia pe un forum public. Asa reclama va faceti voi? Scuipati tot ce aveti in baza voastra de date oriunde, oricand si despre oricine? De unde stii cu cine stai de vorba? Aveti o politica de confidentialitate pe web-site-ul vostru, presupun ca e doar praf in ochi: http://www.esound.ro/Termeni-si-Conditii-info-7.html In ceea ce ma priveste, sunteti seriosi... in sensul ca mi-am primit banii inapoi in termenul legal, dar nu mi-ati facut o impresie prea buna din moment ce nu am primit un produs functional inapoi (in conditiile in care v-am returnat produsul in termenul legal). Voi ati incercat sa reparati un produs pe care mi l-ati livrat defect, in loc sa mi-l inlocuiti si ati insinuat ca eu l-as fi defectat. Respectivul produs nu avea nici un arc rupt. Acesta functiona, partea optica era nefunctionala. Spuneti ca problema a aparut la "folosirea" produsului. Ce inseamna pentru voi folosire, daca eu v-am adus produsul inapoi in 4 ore de la livrare? Nu e prima pedala de chitara pe care o cumpar de la voi, nu dau vina pe tine, dar mi-ar fi rusine cu cei de la service. Pune-te in locul meu, am de la voi un Ibanez GSR200, BXL900, RV600, UM300, NR300, BO100, HB01 si n-aveam nimic mai bun de facut decat sa defectez un XV-AMP in primele 2-3 ore si sa vi-l aduc inapoi? Se presupune ca ar trebui sa mergeti pe criteriul "CLIENTUL NOSTRU, STAPANUL NOSTRU", iar cei care au mai cumparat de la voi sa nu fie tratati o cu astfel de indiferenta. Am mai luat un set de pene Dunlop Variety Pack Light/Medium, insa voi mi-ati trimis Dunlop Variety Pack Medium/Heavy. Am mai luat de la voi o pedala OD100 de 110.85 lei si pentru ca nu era pe stoc, in urma convorbirii telefonice am stabilit ca voi lua BO100 de 94.00 lei, insa in factura primita de la curier era de 110.85 plus taxa de livrare si ramburs. V-am informat pe e-mail, insa nu mi-ati raspuns. Am trecut cu vederea, fiind sume mici, am crezut ca sunteti de incredere totusi... de asta am continuat sa iau inca o data de la voi. Spune-mi ca am gresit, ca nu trebuia sa mai iau inca o data de la voi...
  5. Am luat si eu de la esound.ro, la inceput au fost de incredere, acum nu mai vreau sa aud de ei, am avut deja de 3 ori probleme. Ultima data am luat un procesor de chitara, mi-au trimis unul defect. Am mers in aceeasi zi la ei sa-l inlocuiesc si surpriza, era ultimul pe stoc (probabil unul aruncat printr-o vitrina). M-au lalait o saptamana ca urmeaza sa primeasca marfa si nimic. Apoi cu o nesimtire iesita din comun m-au sunat, ca produsul a fost defectat de mine si ca trebuie sa astept sa il repare. Evident le-am cerut banii inapoi, produsul fiind returnat in aceeasi zi. Au zis ok, sa le dau un cont si imi returneaza banii in 30 zile, dar pana azi nu am vazut nici un ban inapoi (au trecut 25 de zile deja). Alta data am cumparat o pedata, m-au sunat ca n-o au pe stoc, desi pe website era pe stoc. Am ales alta mai ieftina si m-am trezit la livrare ca ma taxeaza cu ce comandasem prima data. EVITATI ESOUND.RO, sunt niste mari TEPARI!!!
  6. Eu din start am fost fanul pedalelor. Dar am ajuns pe o cale de mijloc, am luat si un procesor (destul de modest, nu ma intereseaza sa faca si mancare, de baza tot pedalele raman). Folosesc din procesor doar anumite efecte, in nici un caz distors-ul. Procesorul are intr-adevar posibilitatea de a dezactiva atat ampul cat si cabul. Reverbul merge ok, dar nu pot seta tot ce vreau ca si la pedala, asa ca tot pedala o folosesc. Cu restul efectelor de la care nu am mari asteptari se descurca foarte bine procesorul. Efectele de modulatie, chorus si reverb sunt oricum digitale prin definitie. Pedalele mele de distors/fuzz/overdrive/wah sunt analogice, nici nu vreau sa aud de simulari digitale. Exista si problema cu firaraia, recunosc, cu cat mai putine pedale cu atat mai bine, dar nu poti face totul cu un procesor.
  7. Ia ce e mai eeftin, bergenbier, behringer, ce gasesti... Acum pe bune, am un XV-Amp, desi nu sunt fanul procesoarelor, pot sa zdrangan la chitara la 12 noaptea cu castile pe urechi cand copilu' doarme, fara Guitar Rig si alte 7 mufe scoase si bagate. Pedala de expresie e complet varza, merge anapoda rau si am avut ghinionul atunci cand am luat procesorul de la esound.ro sa nu mearga chiar deloc. Dupa o saptamana de certuri si nervi cu ei, i-am pus sa-mi returneze banii si am luat din alta parte (inca nu am vazut nici un ban inapoi de la ei). Deci nu repetati aceeasi greseala, nu luati produse Behringer decat daca le testati la magazin si in nici un caz NU MAI CUMPARATI DE LA ESOUND.RO!
  8. ye, right... Dupa un pahar parca incepe sa-ti vina inspiratia, dupa doua - tot ce zdrangani incepe sa sune si mai bine, dupa trei - parca nu-ti mai ies optimile sincronizate cu bateria, dupa patru - degetele incep sa viseze la plumbul lui Bacovia. Nu stiu cat de constructiv e, dar la 20 de ani nu e tarziu, insa daca te gandesti sa iti castigi existenta din asta renunta. La noi muzica e mai mult o afacere, e marketing, sa stii sa promovezi un produs, mai putin arta. Sa stii sa interpretezi de la Bon Jovi la muzica populara, mai putin sa compui tu ceva, blues in nici un caz. Daca te intereseaza doar sa canti pentru tine, iti urez succes, dar nu te gandi ca poti trai din asta.
  9. Cei care inca mai folosesc IE6 vad ca sunt ignorati. La fel o sa va ignor si eu, asta e ultimul meu post.
  10. Cand intru pe pagina principala in dreapta am Recent Topics, Mica Publicitate etc. Si un mare spatiu gol pe mijloc. Iar ce ma intereseaza pe mine e inghesuit in stanga. Dau close la aberatiile alea din dreapta, dispar, dar ramane spatiu gol in loc sa lase loc la ce ramane. Si daca tot ati renuntat la vechiul sistem cu "like"-uri, macar dezactivati-l de tot. Inca o treaba, chiar acum cand scriu, ultimile cuvinte de la sfarsitul radurilor nu se vad. In schimb in Firefox arata ok. Si asta nu e tot. Imi editez mesajul si modificarile imi apar cateva minute mai tarziu. Mai jucati-va voi mult cu forumul...
  11. Ma bucur de fiecare data cand invat ceva nou. M-am mai gandit la G sus6 si eram cat pe ce sa cred ca e G D E Nici gand. Vine G B E. "Root, 3rd, 6th" Logic vorbind nu pricep de ce. Eram sigur ca intelesesem acordurile suspendate. Si totusi http://www.paul-clark.com/pages/tutorial/10-sus-chords.pdf
  12. Gsus[pended] (sau Gsus2) e G A D Gsus4 -> G C D (in Do major) Gsus2sus4-> G A D C (o fi Gsus6?) Gaug[umented]->G B D# (G marit) in cercul cvintelor ai un triunghi echilateral (hmm... "M" poate insemna si cvinta marita) G M7-> G maj7=G B D F# G m7->G min7=G A# D F G7 = G B D F wtf? chiar exista asa ceva? hai sa fim seriosi!
  13. Cu Esound am avut probleme, in sensul ca mi-au trimis altceva decat am comandat sau mi-au trimis factura cu alte preturi decat pe website. Daca mergi la magazinul lor probabil va fi ok (desi odata m-am trezit ca nu au pe stoc acolo si m-au trimis in alta parte).
  14. Asa da. Happy New Amp Day! Dar vrem un review complet pentru cele 3 canale!
  15. In America biserica Luterana promoveaza muzica. Sa nu va mire cati negrotei stiu sa cante. Si chiar foarte bine. La noi biserica are alte prioritati... Strangem bani pentru catedrala. Si promovam manelele la proTv.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.