www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Prostoi

Active Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Budapest

Prostoi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Prostoi

    Encryption

    Am poze de la banchet, de cand ma mai imbatam pe-acasa cand nu erau ai mei si...intelegi tu de ce trebuie sa fie asa. Am sa incerc metoda ta .
  2. Prostoi

    Encryption

    Am folosit Google inainte sa intreb pe forum si nimic de-acolo nu a functionat .
  3. Prostoi

    Encryption

    Salut! In primul rand, am sa folosesc cuvantul englezesc "encrypted", pentru ca nu i-am gasit o traducere potrivita Am sa fiu cat mai scurt. Dorind sa fiu singurul care poate accesa un folder cu poze d-ale mele, am encryptat folderul respectiv. Dupa un anumit timp, au aparut niste probleme cu windows-ul si am fost nevoit sa-l reinstalez. Problema e ca nu stiam atunci de acel "encryption key", iar folderul respectiv a ramas encryptat si eu nu-l mai pot accesa acum. Am incercat sa pun permisie userului actual, dar, aparent, nu aplica acea "permisie". Daca stie cineva cum sa scot acea "encryptare", i-as fi recunoscator (am o gramada de poze vechi pe care, sincer, nu vreau sa le pierd ). Multumesc!
  4. Prostoi

    Gaming Corner

    Half-Life FTW! De cand a aparut jocul asta m-a pasionat. Mai joc Heroes 3, NFS Underground 2 (singurul care-mi place, de altfel), Hitman si Minecraft! Apropos, nu stie nimeni un server de Minecraft romanesc...functionabil? (Imi cer scuze daca nu aveam voie sa intreb de un server aici)
  5. Salut! Are careva o partitura sau acordurile folosite in melodia "Iguana Facatoare De Minuni" a trupei Robin And The Backstabbers? Multumesc.
  6. Prostoi

    Picturi

    Ok. Scuza-ma. Pe internet am gasit-o sub numele "Ceci n'est pas un pipe" (pe Wikipedia tot asa apare), deci eu sunt prost informat. Si "explicatia" aia data de mine am gasit-o pe cateva site-uri unde am gasit poza si m-am gandit ca e potrivita, iar lucrarea am catalogat-o ca fiind "suprarealista", tot pentru ca asa aparea pe Wikipedia, adica nu era mentionat ca ea ar fi fost in afara "curentului principal" al lui Rene, suprarealismul (dupa cum tot Wikipedia afirma). Scuzele mele. Pana la urma, participa cineva? Pe mine, cel putin, ma intereseaza.
  7. Prostoi

    Picturi

    Nu va inteleg @FiveseveN, nu inteleg ce nu intelegi tu ca arata. A fost un pictor suprarealist, deci "metforiza" totul, ca sa zic . @finics, nici la tine nu inteleg ce nu intelegi. Propozitia aia e sinonima cu "Si-a stabilit ca tel/scop...". Participa careva cu altceva?
  8. Prostoi

    Picturi

    Salutare! De la o vreme tot caut pe Google picturi celebre, sau mai putin celebre, pentru ca...nu stiu de ce. Si m-am gandit ca ar fi frumos/interesant sa fac un topic aici, unde sa puna cine vrea picturi care i-au placut sau i s-au parut interesante (daca se poate si cu pictorul si numele picturii in cauza, ar fi frumos). Daca nu fac bine ce fac, rog un user cu puterea potrivita sa-l stearga . Incep eu. Rene Magritte - "Ceci n'est pas un pipe" (1929) Rene Magritte, pictor belgian nascut in 1898, si-a stabilit ca gol, prin picturile sale suprarealiste, sa provoace perceptia publicului asupra realitatii si sa-i impinga inspre a deveni hipersensibili fata de tot ce-i inconjoara. In traducere "Aceasta nu este o pipa", pictura arata cum, cateodata, numele unui obiect schimba imaginea.
  9. Nu ma intelege gresit. Eu stiu destul de multe acorduri si ma descurc destul de bine la chitara Caut pentru ca invat pe cineva la chitara si melodii din La care sa foloseasca doar acordurile de baza chiar nu stiu (in afara de Three Little Birds)! Multumesc pentru cele date pana acum
  10. Salut! Am cautat pe google si nu prea am gasit nimic. Stie careva niste melodii mai "populare" (cunoscute, adica) in La Major (A)? Sa folosesti doar acordurile de baza, La, Re si Mi. Multam!
  11. Da, asta era! Multumesc!
  12. Salut! Am de ceva vreme inceputul unei melodii in cap, dar nu mai stiu de unde s-o iau. Am auzit-o undeva, pe youtube, era ceva cu "Spanish...". Stiu ca vine cam asa: e|---7-- B|----0- G|-----0 D|------ A|------ E|------ Incepe de la chestia asta. O repeta de 4 ori, apoi coboara cu un ton si face o data chestia, mai coboara cu un ton si o face de 2 ori, apoi cu un semiton si o face o data, apoi cu un ton mai jos si o face de 2 ori, urca 'napoi cu un ton, respectiv cu un semiton si face fiecare chestie cate o data, apoi urca pana la fretul 12 si face chestia de 4 ori...si-apoi nu mai stiu. Stie careva despre ce vorbesc? Scuzati-ma ca am folosit de prea multe ori (cuvantul) "chestia", dar nu imi vine alt cuvant in cap. Multumesc!
  13. Prostoi

    Blogroll

    pe bune, nimeni?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.