www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leftie

Active Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Leftie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

83

Reputation

  1. Vand camera Samsung Gear 360 4k noua, in cutia originala, nefolosita. Motivul pentru care o vand este ca am primit-o cadou dar nu am un telefon compatibil cu ea deci nu o pot folosi. Mai multe informatii despre camera: https://altex.ro/camera-samsung-gear-360-4k?gclid=Cj0KCQiA38jRBRCQARIsACEqIeuIbyKmYvRDQoCT22Lkgd6Ha9_IO790AwgxHL2vA3aWEKSviSWL5HgaAk4eEALw_wcB Pretul este 780 de lei.
  2. Caut chitarist pentru inregistrarea trackului de chitara ( doar o strofa circa 30 de secunde) din acest videoclip, cat se poate de aproape de original. Trebuie sa aiba posibilitatea sa inregistreze singur trackul si sa imi trimita fisierul audio in format wav. Este o comanda platita insa bugetul este limitat si mi-ar trebui in mai putin de o zi, daca este posibil. Multumesc si sper sa colaboram! P.S. Daca totul decurge bine, poate fi o colaborare de lunga durata
  3. UP ! pretul lor de cumparare este 540 de ron deci faceti economie 240 de ron!
  4. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0752290080 Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand 2 bilete la Scorpions la Diamond Circle cu pretul 300 de lei. Doritorii sunt rugati sa sune la tel. 0752290080 sau pm aici. Predare personala in Bucuresti.
  5. Pret: 300 Localitate: Bucuresti Contact: 0746633715 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand doua bilete la concertul Y. Malmsteen deoarece eu nu mai pot ajunge la concertul de maine seara. Biletele sunt foarte bune, la loja, asa ca pretul este foarte accesibil.
  6. Noul videoclip al trupei Calea Victoriei: https://www.youtube.com/watch?v=h9M3U6ilK5k
  7. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: email Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe privat. Preferabil in Bucuresti pentru ca as dori sa il testez. Multumesc!
  8. Nu am intentionat sa te jignesc, dar daca asculti cu atentie variantele sunt diferite din punct de vedere armonic, cea acustica este mai complexa, la auz cred ca am mai mult antrenament ca majoritatea pentru ca am pregatire de specialitate. Eu am cantat cum am simtit si cred ca din punctul asta de vedere nu exista corect sau gresit. Nu vreau sa ma cert aici asa ca sper ca nu o sa continui cu insultele care chiar nu sunt necesare sau dorite de cineva.
  9. Nu este cover la varianta "country" cu videoclip, este cover la un live acustic(pian si voce) pe care l-a facut ea. Mie imi place mai mult ca originalul pentru ca este mai putin american. Check it out Partitura mi-am facut-o singura dupa acea varianta si este exacta. Cateodata trebuie sa privesti un cover si dincolo de originalul pe care l-ai ascultat de multe ori pentru ca fiecare incearca sa isi puna amprenta un pic. Mersi pentru feedback.
  10. Salut, M-am hotarat sa fac un cover la o piesa care imi place (mai ales varianta ei acustica din care m-am inspirat) de la Sheryl Crow. Sper ca a iesit ok http://www.youtube.com/watch?v=wBmXzytyKgY&feature=youtu.be
  11. Salut, Stie cineva unde as putea repara o clapa Roland, in Bucuresti. Pe internet am gasit un singur service autorizat si este in Satu Mare Mersi de ajutor!
  12. Odata cu lansarea canalului nostru de Soundcloud, va oferim si o piesa noua intitulata " Centrul Vechi". Speram sa va placa https://soundcloud.com/caleavictoriei https://soundcloud.com/caleavictoriei/centrul-vechi-calea-victoriei
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.