www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

/dev/null

Active Members
  • Posts

    176
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Amsterdam

Other Information

  • Band
    proiect personal
  • Gear
    Epiphone LP Studio Goth (tony iommi bridge, p-94 neck)
    Schecter 006 Deluxe (SD LiveWire Metal)
    ENGL E-530 preamp
    Orange Tiny Terror 7/15W + Orange PPC 112
    Zoom G2 fx
    TONE Amplification custom 5W class A combo
    Audio Tehnica MB 2K, Behringer MIC200 tube preamp
    Korg MicroKorg synth
    iBook 12", Behringer FCA202 audio I/O

/dev/null's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Cum de ce? Uita-te la pozele de pe prima pagina pe care le-am pus eu, sau si mai bine, la linkul de pe youtube de pe pagina anterioara. Asa este semnalul pe CD-ul meu, digipak limited edition, Europa.
  2. Pare din trei bucatzi nu? Doua "aripioare" pe margini, simetric fatza de bucata centrala.
  3. Mai citeste o data ce-ai scris de ambele datzi; alea se cheama iesiri - prima dovedind un evident complex de superioritate, iar a doua adaugand proastra crestere si valentze evidente de troll. Cat despre cine are cat creier, nu mai comentez, daca o parere personala si niste referintze obiective pe pot irita in acest mod, pentru mine e clara situatia. Insa itzi propun un exercitziu intelectual: subliniaza cu creionul rosu pe ecran pasajele din comentariul meu citat mai sus care sunt necivilizate, apoi decupeaza-le si trimite-mi-le si mie te rog. Cand voi primi bucatzelele din ecranul in spatele caruia se lafaie atata megalomanie, imi voi cere public scuze si te voi recunoaste ca entitatea superioara ce esti. Semneaza-te "Q" ca sa te recunosc.
  4. Acuma, ideea nu era sa incepem un flame-war despre alte albume Metallica. Personal, mie St. Anger mi se pare cel mai prost album Metallica, fals si fara vre-un mesaj, dar chinuit foarte tare ca sa para ca ar avea. Aparent nici lor nu prea le mai place, uita-te pe livemetallica.com la live shows sa vezi cat de des nu canta nimic de pe el. Daca nu esti de acord insa nu inseamna ca trebuie sa te sui pe calul tau inalt si sa decretezi sarcastic ce intereseaza sau nu pe altii cand asculta muzica. De mirare purtare din partea cuiva atat de empatic ca tine, nu crezi?.. Just for fun: http://www.gopetition.com/petitions/re-mix...h-magnetic.html
  5. Interesanta opinie... Am impresia ca St. Anger este considerat aproape in unanimitate cel mai prost album Metallica, si un album foarte prost in general.
  6. Mai asculta - tinde sa "grow on you" dupa vreo trei ascultari. Cat despre sunet... am zis deja tot ce-am avut de zis. O sa ascult varianta scoasa pentru Guitar Hero care in s-ar putea sa nu aiba aceste probleme, se zice. Revin!
  7. Cred ca asta e din cauza ca White Stripes inregistreaza si masterizeaza analog (din cate am citit), deci pe vinyl vei obtine cea mai buna reproducere a benzilor master, in schimb pe CD semnalul va fi puternic afectat (versus original) prin sampling. Din cauza asta, dupa parerea mea, toate vinylurile mele vechi (de exemplu Black Sabbath, Led Zeppelin) se aud mai frumos decat aceleasi albume pe CD. Daca cumperi insa un vinyl facut dupa un remaster digital, nu obtii nimic in plus fatza de varianta CD. Ca Death Magnetic sa se auda mai bine pe vinyl ar trebui sa exista doua mastere, unul facut pentru CD (care are clipping) si altul facut special pentru vinyl. Ar merita incercat, dar eu n-am de gand sa cheltui 90 EUR pentru acest privilegiu!
  8. Asta am observat, si scria si in descriere, nu era nevoie sa mai explici o data Daca compari o chitara de-a ta cu un SG sa zicem, diferentzele ar fi un pic mai substantiale. In sensul asta era remarca mea, chitarile alea sunt practic identice fatza de cat de diferite pot sa fie prin comparatie cu altele.
  9. Io zic ca un 30-R suna foarte bine, pentru catzi bani dai pe el.
  10. Guitar porn. Must... get... away...
  11. Absolut. Am cumparat ieri CD-ul format digipak, 22.99 EUR, limited edition (are un booklet cu versuri). Uita-te la pozele de mai sus.
  12. Uite alta parere, dar la fel cu altele: amandoua sunt niste jucarii scumpe, si itzi potzi cumpara cateva pedale analogice (foarte) misto cu banii aia.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.