www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

rocker_no

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Squier Jazz Master Pro V,
    Epiphone Les Paul Special 2,

rocker_no's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Trupa The Eyes Have It cauta tobosar(a) Stilul abordat este alternative metal cu influente si ne puteti asculta aici https://soundcloud.com/theeyeshaveit. Avem sala de repetitii stabila, pe care o impartim doar cu alte doua trupe, compozitii proprii si ceva concerte la activ. Cerintele noastre de la viitorul membru al trupei sunt: ceva experienta in trupe si concerte live; pedala dubla proprie, pe care sa stie sa o foloseasca; cinele proprii (sau cel putin sa urmeze sa si le procure cat mai curand), premierul propriu este de preferat; creativitate si adaptabilitate; disponibilitate la cel putin 2 repetitii pe saptamana in medie. Cei interesati ne pot contacta in urmatoarele feluri: Matei - 0723 565 810 Radu - 0743 017 778 mail: theeyeshaveit.band@gmail.com facebook: http://www.facebook.com/tehi.band
  2. Salut! uite se prevede la orizont un nou festival si sa speram ca va evoula! las posterul sa inlocuieasca textu...
  3. Multam de lamurire, dar cred k mai bine raman la niste ernie ball-uri mai groase, nu ma duc chiar la un 7 string set.
  4. Deci solutia pentru o tensiune mai mare in corzi, ar fi un set de corzi mai groase gen 10-52 (Ernie Ball Skinny Top Heavy Bottom)
  5. Am si eu o intrebare legata de Tune-o Matic Bridge: Pragul peste care trec corzile poate fi ajustat "inainte si inapoi" adik spre grif sau in partea opusa. La ce folosesc exact aceste ajustari si se poate regla din ele sau din alta parte tensiunea in corzi?
  6. Recent am schimbat locul unde repetam si acolo au o statie Yamaha cu 2 intrari (nu mai stiu modelu) destul de mare. Efectele din procesor au volumul aproape la maxim, iar statia este putin peste un sfert din volum. Eu stau langa statie si de fiecare data cand prelungesc mult acordurile distorsionate, intra in microfonie!
  7. M-ar interesa sa cumpar husa. Imi poti da niste detalii te rog?
  8. De ce nu ziceti bai baieti ca vreti scule din SUA? Un fost profesor de-al meu de chitara, aduce de pe musician's friend. Si acuma depinde de volum ce se mai adauga. Spre ex, la chitari se mai pun vreo 100-150$ ptr transport, asigurare, etc. si ptr chestii mai putin voluminoase, stand-uri de chitara, pene, corzi, nu se percepe si transport, ca le baga pe undeva prin TIR Daca vreti si v-ar interesa, deschid un thread si imi puneti acolo intrebari despre preturi & stuff.
  9. X = palm mute Este explicat mai sus ce inseamna... si anume ca pe coarda respectiva nu apesi pe vreun fret, ci doar ti degetu/mana in ceea ce poti numi o incercare de a opri chitara sa nu sune. Exact ca atunci cand ti mana pe corzi sa nu se mai auda si dai pe corzi.
  10. Eventual poti intra pe siteu-l ActoGuitar!
  11. Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor! Cat despre cam cati bani ai pentru chitara, asta nu-ti pot spune, dar iti pot spune cam cat ti-ar trebui pentru o chitara buna cu care sa nu ai probleme si pentru inceput sa te satisfaca pe deplin. Pai ti-ar trebui cam 9 milioane... stiu ca e mult, dar o sa vezi ca muzica nu e un hobby/meserie ieftin/a! Cheers si bafta in deslusirea tanielor chitarii electrice!
  12. De sunat suna bine, chiar foarte bine ptr banii ei. Eu sunt mandru de ea. Isi face treaba foarte loiala.
  13. Si eu am zis la fel ca tine ca nu stiu ce sa cant la electrica. Dar dupa ce m-am mai jucat pe ea, mai un andri popa, mai o fata din caraiman, am inceput sa studiez bucati simple din melodii de la Metallica si usor usor am inceput sa cant numai pe electrica. Intre timp am dat si peste profi de chitara, cursuri de pe net si brusc mi s-a largit orizontul. Deci parerea mea este sa-ti iei chitara electrica si sa incerci sa canti ce-ti place tie mai mult.
  14. Mah... eu nu stiu ce manuale de epiphone aveti voi, dar la electric packu meu, care a venit cu un DVD, pe disc zicea de urmatoarea metoda: Se ia coarda, se introduce prin tune-o-matic dupa care se intinde si se da de 2 ori in jurul cheitei. Dupa aceasta se trece prin gaura si se trage coarda. Acordezi si cand crezi de cuviinta, tai excesul de coarda. Recent, adica ieri, mi-am schimbat corzile si am urmat acesti pasi. Pana acum n-am avut probleme sa se dezacordeze, asa ca sunt multumit de metoda!
  15. Eu am patit-o si mai haios. Dupa 7 luni de strans bani pentru chitara, mi-am dat comanda, a venit si mi-am jurat sa fiu foarte grijuliu cu ea, atent ca de ochii din cap. Si uite asa in prima luna m-am trezit cu o zgarietura pe o muchie, cu o ciobitura aparent de la transport, si tot asa... momentan n-am facut nimic, dar daca aveti sfaturi de produse bune, pretul lor si unde le gasesc pentru a repara aceste mici probleme, feel free to post!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.