www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dhany

Active Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Gear
    Ovation Balladeer 2771 AX - Black
    Vintage guitar - nu stiu marca :) - posibil ruseasca

Recent Profile Visitors

5869 profile views

Dhany's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 2000 ron - negociabil, am nevoie de bani si nu o folosesc.
  2. Pret: 2500 ron Localitate: Timisoara Contact: 0761284591 Link producator: https://www.soundcreation.ro/chitare-chitari-electroacustice-cid10_1510/ovation-standard-balladeer-2771ax-ccb-id4060.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand electro-acustica Ovation Balladeer 2771AX-5 Putin cantata, in rest tinuta in hard-case inchis tot timpul. Nu are nici o zgarietura, nici urme de folosinta, foarte bine ingrijita. Pret: 2500 ron hard-case inclus. Telefon: 0761284591
  3. Dhany

    Povestiri

    Am fost cu nevasta-mea prin viena (era prin 2009).Mergem la un tonomat de abonamente sa ne luam abonamente de transport in comun, cand apare de nicaieri un drogat care mai ca se urca pe noi calarindu-ne, sa i dam un euro (eins euro).Mai frate dar efectiv nu mai scapam de el, sa se urce pe noi la propriu si nu alta...Intr-un tarziu am scapat de el (l-am vazut mai tarziu in metrou fericit cu o sticla de bautura in mana, pesemne careva se indurase sa ii dea drogu'). Alta faza, nu mai stiu exact daca tot in acea zi, dar tot in perioadea aceea, mergand pe strada ne intalnim cu 2, un tip si o tipa, faceau reclama nu mai stiu la ce.Si-au dat seama ca suntem romani si au zis: aa, romani... (cu alte cuvinte: jegurile societatii, voi vorbiti cu noi??!!!1 ) - am ramas masca Am ramas foarte dezamagit de acei "romani' =- natie mai dezbinata ca noi nu exista - parerea mea.
  4. Ciao! Sunt intr-o incurcatura si astept un sfat de la voi in legatura cu problema mea..Am cautat intai pe forum sa aflu un raspuns dar nu am gasit ceva care sa imi raspunda la nelamurirea mea. Uitati ce vreau sa realizez: Intai am inregistrat un backing track in Audacity pe chitara 1.Apoi vreau sa fac un solo chitara 2, dar in acelasi timp sa aud, tot in Audacity, si sa mearga in acelasi timp si chitara unu, astfel incat sa pot sa am ca ghid prima chitara. Este posibil asa ceva cu acest program, si daca da, cum fac sa mearga? De asemenea, daca nu este posibil cu acest program, cu care as putea face aceasta figura? Multumesc, si da, imi asum vreo critica de la avansati de genul: cauta intai pe forum, s-a mai discutat, etc...(am cautat, dar nu am gasit ceva sa imi raspunda) Astept un raspuns de la voi!
  5. Vezi ca poate chiar aplica vreunu "metoda" ta si apoi o sa ai procese cu propria-ti constiinta...
  6. Blackthorn - cumparator foarte serios si prompt.Daca in Romania ar fi mai multi oameni ca el, am fi departe ca natie!
  7. Cumpar procesor de chitara multiefect.Daca este cineva din Timisoara si are un multiefect sunt deschis la oferte. Nu ma intereseaza pedale single-efect
  8. Ciao! Eu am urmatorul capo: http://www.thomann.de/gb/g7th_kapodaster_acousticelectric.htm E un capo foarte solid si iti reglezi presiunea cat vrei. Il recomand oricui.
  9. Danke Schon, ma ajuta mult in decizie sfatul tau!
  10. Salut, de unde esti? Este negociabil pretul?
  11. Acasa am un Ibanez mic de 10w, dar nu e problema, fiindca unde cant sunt unele mari (Kustom,Johnson, JBL).Pe mine ma intereseaza doar 2,3 efecte - un distors, un delay si inca ceva, ce ar fi mai fain... Multumec mult, m-au ajutat interventiile tale.
  12. Ciao! As vrea sa va intreb, daca ma puteti ajuta si pe mine, mi-am luat chitara electrica, dilema este ca vreau niste efecte si nu stiu ce sa aleg. As vrea un distors, un delay, si ce ar mai trebui, nu vreau sa iau procesot, nu folosesc toate smecheriile alea de acolo... De aceea daca ma puteti ajuta, cam ce imi trebuie, nu vreau sa bag nici o spinare de bani in efecte, am bagat in chitara (un prestige RG2550Z), asa ca deocamdata nu prea mai am finante ... Multumesc!
  13. Multumesc, si eu iti doresc implinire in toate proiectele !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.