www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

danny.hd

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

danny.hd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Pret: 1600 RON Localitate: Alba Iulia Contact: 0748687064 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Ampul este de 120W full tube, in varianta originala cu 3x ECC83, 1x ECC81 si 6x EL34. Este construit in jurul anilor 70. Din componentele initiale s-au schimbat lampile, potentiometrele, condensatoarele electrolitice, cateva condensatoare de poliester si doua rezistente. Lampile din preamplificator sunt vechi si din cauza asta headul are zgomot de fond. Pretul este negociabil.
  2. Pret: 600 RON Localitate: Alba Iulia Contact: 0748687064 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cabinetul este o copie dupa VOX AC30, construit de mine pentru uz propriu. Are un difuzor Celestion G12K-100 cumparat nou. Cabinetul a fost folosit foarte putin, pentru cateva teste. Urma sa fie montat si cel de-al doilea difuzor.
  3. Pret: 1900 RON Localitate: Timisoara Contact: PM Link producator: http://ibanez.wikia.com/wiki/RGR465M Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Modelul este editie limitata, lansat in 2010. Specificatii: - Baswood body - DiMarzio D Activator & DiMarzio Air Norton S - Wizard II Neck - Maple fingerboard - Edge III tremolo Chitara este cumparata in 2013 si a fost folosita foarte putin.
  4. Da, se vede ca sunt schimbati. Poate ca nu toti. Condensatorii care sunt acuma la mine pe statie sunt de 270v(cei doi de 200uF) de 450v(acela dublu de 2x32uF de langa input) de 385v (condensatorul dublu de 2x32uF de langa diode) si mai e condensatorul albastru pe care nu se poate citi, dar probabil ca e de 385v(trebuie sa aiba valoare de 32uF iar in schema poate fi recunoscut pentru ca se inseriaza cu altul de 32uF si apoi merge la plus prin intrerupoator si rezistenta) Tensiunile ce le-am masurat in timp ce functiona sunt intre 200v si 270v pentru condensatorii ce au in paralel o rezistenta, ceea ce e ok. La condensatorul de 32uF/385V ce nu are rezistenta in paralel am masurat o tensiune de 370v si nu mi se pare ca e prea ok. Tot in jur de 370V si pentru condensatorul dublu de 2x32uF/450V de la intrare. Eu ma gandesc ca nu am nevoie de condensatori la tensiune de 500v, dar poate ma insel. A incercat cineva condensatori mai "de calitate" si condensatori mai ieftini sa isi dea cu parerea? Este vreo diferenta?
  5. Adevarul e ca acuma nu prea am nevoie de bani. Adica nevoie asa mare. Asa ca nu stiu cat sa cer, si nu stiu daca sa il vand sau nu. Am o intrebare pentru cunoscatori. Condensatorii de filtraj la ce tensiune ar trebui sa reziste? Condensatorii originali au fost inlocuiti asa ca nu mai stiu. Schema statiei este aici: http://www.soundcitysite.com/sc_webpages/sc_120_1.jpg Stie cineva de unde as putea sa fac rost de potentiometrii de calitate?
  6. Salutare. Acum un an am facut rost de un head de chitara Sound City L120. Fostul proprietar nu il mai folosise de mult, si ultima data l-a folosit pentru sonorizarea la petreceri, asa ca semnalul era bagat peste primul etaj de preamplificare si corectorul de ton, direct in intrare la send/return cum ar veni. L-am desfacut ca sa pot sa remediez problema. Dupa ce i-am dat drumul am realizat ca trebuie sa schimb si potentiometrele care sunt foarte uzate, si condensatorii. Trebuie sa am grija si de partea estetica deoarece sasiul a ruginit, iar exteriorul e cam julit. Nu in ultimul rand ar trebui sa schimb lampile. Dar toate o sa coste foarte mult raportat la venitul meu de student. Nu stiu daca are rost sa tin headul pentru cand o sa mai am bani ca sa lucrez la el, sau sa il vand, sau mai bine sa il dau la schimb (pentru ca oricum ma gandeam la o alta chitara noua). In plus, 120w pe lampa, o sa aiba nevoie de un cabinet pe masura pe care nu o sa il am in viitorul apropiat. M-ar interesa daca are cineva idee cam cat ar valora in stadiul acesta, sa stiu daca are rost sa il pastrez sau nu.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.