www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alvas

Active Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Buzau

Alvas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Voi spre care ati inclina ? Va rog sa argumentati. Il voi folosi la bloc, si mai mult pentru rock si metal , blues nu prea. Accept si alte sugestii pana in 8 mil. - Vox - VT15 - Marshall - MG15 FX - Line 6 - Spider III 15W
  2. Mersi de sfat. Apropo, a mea e in C = Do major.
  3. Stie cineva de pe acest forum unde gasesc lectii gratis pentru muzicuta? Lectii se gasesc, dar numai pentru dinastea noi cu zece gauri sau asa ceva. Eu am una chinezeasca veche cu doua randuri a cate 24 de patrate. Daca nu se gasesc, macar imi poate da cineva niste sfaturi? Mersi anticipat
  4. Esti foarte de treaba. Mesi. As dori sa tinem legatura ( in special pentru ca suntem de aceeasi varsta). Visul meu este sa devin chitarist sau vocal, sau chitarist backing vocal. dupa sase ani de chitara cred ca ai ceva experienta. Pot sa ma apuc de chitara electrica fara sa fi cantat macar o ora la orice tip chitara? Stiam ca lui ii spui. Daca vrei sa tinem legatura, ID-ul meu de mess este alvas_95@yahoo.com. Iti multumesc pentru incurajare.
  5. mersi ... si nu ma simt ofensat... am 14 ani Hohner se gaseste numai la Senia la Bucuresti? ( ma refer la magazine autorizate).
  6. Sunt intr-o mare dilema. As dori o chitara acustica/Electro-acustica si nu stiu ce marca sa-mi iau. Voi ce preferati? Va rog Argumentati. ??? Fender , Takamine , Hohner , Aria, Ibanez sau Michael Kelly ???
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.