www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bruudi

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Gear
    Ibanez RG350EXZ BK
    Vox VT20+
    Eno TC-16
    TC Electronics Ditto Looper

Recent Profile Visitors

4200 profile views

bruudi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Vand amplificator chitara electria VOX VT20+ Valvetronix in stare impecabila, folosit doar in casa. Amplificatorul este hibrid, are o lampa 12AX7. Sunet cald, tonuri multiple si diverse (33 simulari amplificatoare), Delay (tap tempo), reverb, moduri delay ( flanger,rotary, echo, wah etc). Posibilitate de a salva pana la 4 tonuri pe pagina (fara pedalier). Se poate conecta si pedala de expresie. Predare personala in Iasi, zona Nicolina. Nu trimit in tara. Proba se face la mine acasa pentru cine doreste.
  2. Eu am o trupa de metal noaptea, si una de pop suedez ziua? Ce zici ? xD
  3. Vand amplificator chitara electria VOX VT20+ Valvetronix in stare impecabila, folosit doar in casa. Amplificatorul este hibrid, are o lampa 12AX7. Sunet cald, tonuri multiple si diverse (33 simulari amplificatoare), Delay (tap tempo), reverb, moduri delay ( flanger,rotary, echo, wah etc). Posibilitate de a salva pana la 4 tonuri pe pagina (fara pedalier). Se poate conecta si pedala de expresie.Predare personala in Bucuresti, zona Lacul Tei. Nu trimit in tara. Proba se face la mine acasa pentru cine doreste.Se vinde amplificatorul, cablu de alimentare, totul la cutie. Demo:
  4. Pret: 0 RON Localitate: Iasi Contact: 0749683670 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar adaptor de 9v, 0.8-1A, center negative.
  5. Salut! Ma numesc Cristi, 22 ani, sunt din Iasi, si caut oameni sa punem bazele unei trupe de la 0. Ca si genuri abordate, putem discuta, eu sunt deschis aproape la orice. Mentionez ca sunt chitarist, nu am experienta in ceea ce priveste cantatul live (chitarist de sufragerie cum s-ar zice), intr-un cuvant ma incadrez in categoria incepator. Daca e cineva interesat de o colaborare sau chiar sa invatam unul de la altul, m-a puteti contacta la adresa de e-mail : cristian.palade21@gmail.com
  6. E foarte bine dupa week-end. Nu ma grabesc. Multumesc. Am sa te contactez luni-marti incolo
  7. Salut! Dupa cum am specificat si in numele topicului, caut pe cineva cu experienta din Iasi care ma poate ajuta cu un setup complet la chitara mea electrica.(mi-as baga eu nasul dar sunt sigur ca nu o sa iasa bine). Daca e cineva dispus sa ma ajute lasati un mesaj si discutam mai in detaliu. Numai bine!
  8. Salut! Sunt chitarist si stau si in Iasi, dar nu am foarte multa experienta in cantatul alaturi de cineva. Am un prieten basist alaturi de care exersez. Daca esti interesat poate mai vorbim. Dar daca tu cauti un profesionist, nu te pot ajuta
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.