www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AWolvesDream

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

AWolvesDream's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Salut, in cateva zile trebuie sa cant la un mini-concert, iar piesa pe care trebuie sa o invat e urmatoarea - https://www.youtube.com/watch?v=UoCeAoMcxr4. E singurul video care l-am gasit sa includa chitara. Problema e ca n-am nici cea mai vaga idee ce acorduri si ce corzi canta baiatul ala. Va raman profund indatorat. Stima.
  2. Salutare, Am dat recent de GMC, unde am vazut ca trebuie subscription pentru a viziona unele video-uri si a descarca tablaturile. Daca sunt persoane interesate, propun sa na adunam vreo 2-3 si punem impreuna la un singur cont.
  3. Salutare, Caut de ceva timp un profesor de canto in Iasi, dar fara noroc. Tin sa precizez ca nu am vocee absolut deloc, n-am cantat niciodata, dar e o abilitate ce vreau neaparat sa o dezvolt. As ramane indatorat daca a-ti putea sa-mi recomandati pe cineva care oferta lectii pentru vocee. Cu stima.
  4. Salutare, Daca sunt persoane care ofera meditatii in Iasi, la un pret convenabil, rog sa lasati un PM, eventual numarul de telefon sa putem discuta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.