www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

leonardadonis

Active Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    TEST (uneori, alteori singur)
  • Gear
    Multe

Recent Profile Visitors

3650 profile views

leonardadonis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. leonardadonis

    RIP EVH :(

    A plecat unul dintre cei mai mari chitaristi din lume si se va termina cu marea trupa de hard rock Van Hallen.Pacat!!!
  2. Chiar asa, ce stii sa faci tu? Interpretare, compozitii proprii? Sa vorbesti dupa ce ai sa canti una dupa alta 19 piesa, fara a fi avut inainte timp de probe de sunet si acordaje.
  3. Inregistrarea concertului Vortex din 20 mai 2016, Iasi, Ateneul Tatarasi. Numai piese proprii. Video si sunet (prin microfon incorporat) - camera video Panasonic cu miniDVD; de aici si unele fragmente de piese la schimbarea miniDVD-urilor, precum si calitatea nu prea buna a sunetului (in afara unor ocazionale microfonii, care l-au determinat pe sunetist sa reduca nivelul microfoanelor de voci). In rest, vizionare placuta la 19 piese! Le gasiti aici:
  4. Inregistrarea concertului Vortex din 20 mai 2016, Iasi, Ateneul Tatarasi. Numai piese proprii. Video si sunet (prin microfon incorporat) - camera video Panasonic cu miniDVD; de aici si unele fragmente de piese la schimbarea miniDVD-urilor, precum si calitatea nu prea buna a sunetului (in afara unor ocazionale microfonii, care l-au determinat pe sunetist sa reduca nivelul microfoanelor de voci). In rest, vizionare placuta la 19 piese! Le gasiti aici:
  5. CONCERT HARD ROCK & BLUES Ateneul Tătărași din Iasi găzduiește al doilea concert rock de la reluarea activității. Sunteți așteptați Vineri, 20 Mai 2016, în Sala Mare de Spectacole de la ora 20:00. Durata concertului: 1h 30min Preț bilet standard: 15RON Preț bilet elevi, studenți, pensionari, șomeri: 10RON Biletele pot fi achiziționate de la casieria Ateneului Tătărași de Luni până Vineri, între orele 10:30 și 17:30, și cu o oră înaintea concertului. Trupa Vortex este formată din: Dan Olaru (voce, chitară, compoziție), Dan Carastoian (chitară, voce), Titi Grigoruță (tobe), Relu Veleșcu (bass, voce) Iulian Stir (bass, percuție).
  6. O compozitie de a mea mai veche, dedicata inegalabilului Joe Satriani, inregistrata de asta data in componenta actuala a trupei VORTEX (din Iasi): 1. Titi Grigoruta - drums 2. Relu Velescu - bass 3. Dan Carastoian - guitar 2 (rythm and lead - la mijlocul piesei) 4. Dan Olaru (eu) - guitar 1 (lead and rythm - la mijlocul piesei). Auditie placuta !Long Live Satriani-vII.mp3
  7. Aici e cea mai recenta piesa - compozitia mea (muzica si text). Un omagiu celor de la COLECTIV. Odihneste-i, Doamne, in pace pe cei disparuti in mod cumplit! Ajuta-i, Doamne, pe cei ce mai traiesc! P.S. Eu - chitara lead si vocal, restul ceilalti trei colegi: Titi Grigoruta - bass, Relu Velescu - bass, Dan Carastoian - chitara si backing vocals. Toate ard.mp3
  8. Up! Inca valabil anuntul. Vedeti ceva (din genurile) cantate de noi pe http://www.rockromania.ro/VORTEX
  9. Pentru raspuns, va rog, folositi adresa << dan.olaru.iasi@gmail.com >>, deorece la prima sunt probleme.
  10. Cautam un clapar pentru trupa rock (hard, heavy - mai aproape de gotic, prog & fusion) din Iasi, (trupa care prefera compozitiile proprii si improvizatiile). Esential la clapar este e sa poata interpreta armonia, dar si unele interventii melodice sunt de dorit. Acum cantam in 3 (guitar + voce, aditional keyboards or bass; bass, aditional keyboards or guitar; drums), iar uneori avem ca invitat un alt vocalist (mai spre soft rock). Facem muzica "de amorul artei", dar de o fi si pentru bani, cu atat mai bine. Avem "Recording studio" si vrem sa cantam si in cluburi, precum si la unele festivaluri de rock si jazz. Raspundeti la << leonard.edison@gmail.com >>.
  11. Se pare ca avem preferinte comune. Sa ne intalnim si sa vedem daca te potrivesti cu ce cantam noi (originale in special), dar si noi cu tine. Unele piese le gasesti la adresa http://www.muzicieni-trupe.ro/profile/DanOLARU?xg_source=profiles_memberList Dar mai sunt si altele, diverse ca stil. Raspunde-mi prin e-mail la adresa <leonard.edison@gmail.com >>.
  12. Daca a fost invitatie de overdubbing, am facut-o din nou. Mai ales ca, mi-a placut foarte mult bassul; felicitari!. De asta l-am si mentinut in prim plan, impreuna cu tobele. Sper sa se potriveasca si chitara, deoarece stilul pfunk nu-mi este prea cunoscut sau chiar de loc ascultat. Danut - Busteanul+guitar.mp3
  13. O rapida incercare a mea de suprapunere chitara (improvizatie, ca si BT-ul). Slabuta incercarea, asa ca la prima incercare, in care am mai lasat totusi sa se auda si orga cu bassul ca solo in unele parti. Danut - Farfurii+guitar.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.