www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dark_hood66

Active Members
  • Posts

    160
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    solist
  • Gear
    chitara, pian

dark_hood66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Specificatii: - Compact battery powered desktop amplifier - With Laney LSI (Laney Smartphone Insert) - connects the amp to your favourite guitar app to access all your favourite sounds - 2 Channels - Power: 6 W. - Equipped with: 4 x 3" speakers - Controls: Gain - Level - Tone - Delay - Volume - Switch: Drive - Power - Dimensions (W x D x H): 202 x 105 x 295 mm - Weight: 2.6 kg - Power supply via 6x AA batteries or suitable Mini-Laney power supply - Includes LSI cable Conexiuni: Instrument input: 6.3 mm jack Aux In: 3.5 mm stereo jack LSI: Laney smartphone insert Headphones: 3.5 mm stereo jack Bluetooth Produsul este nou, in cutie, asa cum vine de la producator. Pret usor negociabil: 450 ron Nu fac schimburi! Livrare personala in Bucuresti sau in tara prin curier doar cu achitarea unui avans de 10%.
  2. Anuntul era incarcat cu poze insa nu s-au upload-at. Nu stiu cum sa pun aici. Daca ajuta am link-ul acesta: https://www.olx.ro/oferta/vand-chitara-takamine-eg340sc-ID7Z9SZ.html
  3. Pret: 900 RON Localitate: Bucuresti Contact: stefanvictorionut@yahoo.com / 0768612324 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara este in perfecta stare estetica si de functionare. Chitarei i s-a adaugat strap-lock la baza grifului si se vinde impreuna cu strap Fender. Descriere: Body Shape: Dreadnought Cutaway Top: Solid Spruce Back: Mahogany Sides: Mahogany Fingerboard: Rosewood Fingerboard: Abalone dots Rosette: Abalone Tuners: Gold Finish: Gloss natural Electronics: TP4T preamp with built-in tuner Pret: 900 ron negociabil.
  4. Caut D'addario EXP de ceva timp si nu gasesc pe nicaieri asa ceva !!! decat de electrica. in rest observ ca vin doar montate pe chitare in magazine. zi-mi si mie unde pot gasi astfel de seturi de corzi ? pt acustica. cum adica corzi care sa aibe capetele de sus fara wound ?
  5. Tin sa te contrazic...si pe toti cei care critica chitarele Hora. Intr-adevar chitarele ieftine sunt lucrate "mai superficial", nu e normal ? si acelasi lucru pot sa spun si despre chitarele de brand strain. Chitarile Hora mai scumpe de la 500 ron in sus sunt super chitare. De exemplu vezi gama Eco de chitare clasice. A tinut careva in mana vreuna sa vada cu cata acuratete si precizie este lucrata? A cantat pe ea? La fel si despre seria SM. In plus cele electro-acustice au preamp Fishman care e foarte laudat in afara. O chitara Hora mai ieftina (sub 300 ron) o cumperi si o mai "imbunatatesti" acasa daca te pricepi. De exemplu eu am avut o Hora Turist si acum am Hora Standard. Le-am luat pentru calatorie. Turist nu-l mai am. La amandoua le-am schimbat saddle-ul ca sa mai micsorez distanta corzi-grif. Am pus corzi bune (gen D'addario) si suna mai mult decat bine, are rezonanta fantastica, si suna mai bine chiar decat un Fender acustic. Hora Standard are si tiga de metal prin grif, nu este ajustabila, insa constructia chitarii este foarte solida. Intr-adevar cand le-am luat i-am rugat pe cei de la Rapsodia sa mi le arate pe toate pe care le aveau pe stoc atunci si din toate am ales una care mi s-a parut mie ca se prezinta mai bine tehnic si estetic. Deci recomand oricarui om care vrea o chitara pentru zdranganit cu prietenii pe munte, afara sau acasa in camera, sau pentru invatat.
  6. N-ai ce face cu banii :|... Daca e s-o luam dupa sunetul "imbaxit" ar trebui sa le schimbam imediat cum se oxideaza si se inchid la culoare, adica dupa 3-4 zile. De ce nu va luati Elixir care isi tine sunetul de "nou" foarte mult timp?? Nu inteleg... Daca ne luam corzi saptamanal ajugem la sapa de lemn :|. Dupa mine nu merita niciun alt set de corzi, inafara de Elixir cand vine vorba de durabilitate in timp. Toate celelalte oxideaza in aceeasi perioada de timp (e si logic), o data ce bronzul are contact direct cu pielea.
  7. Chitara are EQ Shadow P7 cu switch phase (nu stiu exact la ce foloseste) si reglaje pt volum treble si bass, cel putin eu asa o am. Se poate sa mai gasesti cu EQ-505 R la Muzikia. Oricum cu electronica P7 este suficienta.
  8. Ma repet, Hohner. Detine sora mea exact acest model de Hohner e/a si crede-ma ca merita fiecare banut.
  9. Nu. Cea mai ieftina electroacustica Takamine este 850 ron la Muzica.
  10. Nu am zis ca nu sunt bune. Am avut un Fender CD60-CE pe care am dat 675 ron la Guitar Shop si se auzea bine, insa o Hora Reghin acustica model W11204 a unui prieten avea o rezonanta foarte buna aproape cu cea a Fender-ului poate chiar mai bine, si Reghinul a costat 250 ron in Rapsodia (ambele 4/4). Din punct de vedere al finisajelor Fender se respecta; nu am nimic de reprosat. Ce model este acela ?
  11. In nici un caz acel Ibanez. L-am testat si pe acela in magazin asta vara (si V72 si V70 si V205sece-nt), inainte sa-mi cumpar acel Takamine, si se aude ca dintr-o cutie de carton. Si nu sunt singurul care spune asta. Reda un sunet strident, rezonanta muci, deci Ibanez in marja asta de pret never. Mai bine alegi Fender, sunt mai bune dar acolo platesti mult sigla, adica de ex: un Fender CD60 de ~ 450 ron = un Reghin de 250 ron. Chitari bune ar mai fi Hohner dar nu se gasaesc asa usor. Cea mai buna alegere ramane acel model de Takamine. Si vorbind de sound-ul mai "electric", orice chitara electro-acustica reda prin doza un sunet intre acustic natural si electric, nicidecum prin doza nu obtii sunetul natural de chitara la rece, decat la microfon. Iti garantez ca vei fi multumit. +1
  12. Riscul este ca nu stii in conditii a fost tinuta chitara inainte, cum s-a purtat utilizatorul cu ea, in plus de asta sunt zgariate sau cu mici defecte; oare chiar merita -30 % ?...parerea mea...mai bine investesti din prima intr-una noua, e mai bine sa fii tu cel care pune primul mana pe ea . Takamine, chiar si cele mai ieftine modele (vezi EG320C sau neagra EG321C), au un preamp foarte bun, reda sunetul foarte echilibrat, si se preteaza excelent cu genurile folk/rock. Eu detin modelul EG340SC, singura diferenta fiind ca are solid top si tuner. Sunetul este grozav, mai ales cu niste corzi Elixir, iar inregistrarile ies uluitor de bine prin doza. Personal, raportat la genurile pe care vrei sa le abordezi, iti recomand electroacustica. In 900 ron e mai dificil cu electrica+combo.
  13. La o chitara electrica ca sa ai un clean cat mai bun iti trebuie si doze de calitate, pe cand in 900 ron... nu prea gasesti chitara electrica care sa aibe cleanul foarte apropiat de o acustica, decat sa-i pui niste doze mai bune si ajungi scump deja si mai bine investesti din prima intr-o acustica sau e/a buna. Deci cea mai buna alegere este Takamine EG320C; este un producator axat numai pe chitari acustice si e/a si sunt.........foarte bune, si sunt cele mai folosite chitari de catre marea majoritate a cantaretilor. Si totusi sa-ti ofer un raspuns incearca in banii astia o Aria; am auzit pe overdrive si distors cum suna si au un sunet destul de "plin" fata de un Squier/Epiphone si banuiesc ca si cleanul e pe masura, insa in orice caz nu te astepta la miracole. Cauta ceva HH sau HSH, nicidecum SSS.
  14. Chitara electro-acustica pana in 900 ron destul de "sanatoasa" Takamine EG320C la McMusic (mai precis 850 ron, daca nu ma insel). O chitara electrica n-o sa sune niciodata ca o acustica, oricat clean bun ar avea. Ba da. Clasicele si electro-clasicele au toate griful mai lat. Vezi la Rapsodia sau la Mc Music chitarile Regun clasice, se pot face la comanda si cu electronica. Sunt chitare foarte bune, unele dintre ele merg catre export. Stiu ca e un model Regun SM20 dar mi se pare ca sare pe undeva pe la 1000 ron. In filmul acela griful este de latimea unei chitari acustice, si din cum se aude are corzi de metal. Se gasesc double-six-uri de la Reghin in banii aia, chiar si electro-acustice. La prima vedere sunt bine lucrate dar nu stiu in timp cum rezista.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.