www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pava

Veteran
  • Posts

    604
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    la bloc in Bucuresti

Other Information

  • Band
    de rock
  • Gear
    AKG D7, Digitech Live 3, Alesis Quadraverb q2, AXL USA SRO, Laney HC50 combo.

Recent Profile Visitors

11400 profile views

Pava's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

250

Reputation

  1. Caut trupa rock in Bucuresti.. \m/
  2. Salutare, trupă de rock de creație și câteva covoare acolo, căutăm omul cu basul, repetăm săptămânal, suntem prietenoși și creativi.București, detalii în pm
  3. un demo demonstrativ pentru a demonstra cu el
  4. Asta e axioma, orice om chitarist stie asta.. cat despre Chibson, daca e ok mobilierul ii pui un stiker cu Dorfer sau Neumarkt peste Gibson si nu mai esti husen, te transformi in rocker rebel tru si cul..
  5. De aceea recomand fake-urile de la Fender, macar nu esti husen, esti doar ghertoi, cat despre Chibson, se poate sa nu merite nici macar un leu daca este facuta mizerabil si nu se poate canta, regla, etc..
  6. Salut, exact cum scrie la titlu, caut sa ma alatur unei trupe. de preferat de creatie, de preferat rock..
  7. M-am gandit si razgandit si-am hotarat intr-un final sa ma reapuc de cantat, de aceea caut sa ma alatur unei trupe ca solist vocal, preferabil rock, hardrock, mai putin stiluri "grele". Masa, invitatiile si dansul, fie aici, fie in PM. Multam.
  8. Bazaconia aia e facuta de un cetatean, artist in timpul liber si lutier in timpul programului la uzinele 23 August dupa cum urmeaza: cheite de double six Reghin grif de la vreo chitara acustica Reghin, daca nu, chiar de la double six-ul mai sus pomenit doze din cutiute de ace de seringa, bobinate la uzina + ceva bucati din salopeta aia veche si albastra sistemul tremolo, sau ce-o fi el = inventie proprie (se vede ca are mai multe incercari cu panza de bomfaier pe saddle-uri) intrerupatoare de veioza logo-ul si capacele potentiometrelor de la aparatul de ascultat Europa Libera restul componentelor se gaseau cu usurinta la uzina, plasticul ala ordinar, tinicheaua, suruburile, etc..
  9. Mai exact ce ai vrea sa stii? este unul din multele experimente "reusite" de catre cei de la Reghin, prin anii 80-90, doze horror, intrerupatoare de veioza, imposibil de reglat griff-ul, design no comment.
  10. Cum zice si la titlu, experienta, este, timp, este si ala dupa ora 18, scule necesare, este.. PM si dezvoltam. p.s. fara: chesti "grele", foaie verde si subgenuri. \m/
  11. 1. Vezi tu, Jackson-ul ala al tau nu are doua doze H, are doar una. 2. Trebuie sa ai 4 fire la "vedere" altfel nu ai cum. 2' Nu te lua dupa Cinzacisapte cu "meseriasu" ca atinge sau trage de unde nu trebuie si doza ta devine gunoi, cumperi alta cu 4 fire mai bine.. http://www.guitartechcraig.com/techwire/tech15.jpg
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.