www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gdr

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Gear
    Fender Precission Lyte '96
    Fender Rumble 100

gdr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Salut, nu mai este valabil,insa Iti doresc multa bafta in gasirea instrumentistilor pe care ii cauti in cel mai scurt timp. Topicul se poate inchide. Multumesc.
  2. gdr

    Melodii cantate de noi

    cover dupa Tool.
  3. http://www.youtube.com/watch?v=a3i6PaOlV4I http://www.youtube.com/watch?v=-0YloCf6VcA up!
  4. Daca voi mai avea timp peste cateva luni, incerc.
  5. gdr

    Roadkillsoda

    Mie imi place. Aduce putin cu Clutch Spor!
  6. gdr

    Ibanez Aeb8E E/a

    Up! Fac si schimb cu chitara electro-acustica!
  7. Salut! Dupã cum spune și titlul, caut sã colaborez pe plan muzical cu o trupã din orașul Cluj-Napoca. De preferințã ar fi o trupã de compoziție proprie, însã acum nu zic nu nici la cele de coveruri. Cât despre mine, am 21 de ani, sunt student în anul 2 la Studii Europene și mã simt în largul meu cu bass-ul în brațe. Iar despre scenã, e ca un drog sã urci pe ea, și sã fii în stare sã transmiți oamenilor din fața ta ce simți. Ca și experiențã muzicalã, am vreo 4 ani de când mã joc cu bass-ul, deși timpul nu-i musai relevant. Am urcat și pe scenã de îndeajuns de multe ori încât sã nu-mi mai tremure membrele acolo, dar totuși nu de îndeajuns de multe ori încât sã nu mai vreau sa fac asta. (și cine ar zice pass, la urma urmei?) Din punct de vedere al colaborãrilor, nu am avut foarte multe, însã am cântat și în trupã de compoziții proprii, dar și de coveruri, în special Red Hot Chili Peppers( vreo 20 din cele mai cunoscute piese ale lor) De improvizat îmi place sã fac asta, iar ca stiluri, sunt destul de flexibil, abordând și finger , pick și slap , bine, poate fãrã tapping (știu baza, dar nu i-am gãsit aplicabilitate pânã acum în ceea ce am cântat) Ce îmi doresc eu este o trupã care sã își doreascã cu adevarat sã facã treabã, sã fie seriozitate, inovație și voie bunã. Ajungând acum la stilurile muzicale, pot spune cã sunt destul de flexibil privitor la asta. Mi-ar face plãcere sã cânt atât punk, metale, core-uri, alternative cât și funk, jazz, blues... Ceea ce vreau sã spun este cã nu sunt inchis pe un gen de muzicã, ci, dacã mã face sa vibrez, atunci e okey. Privind disponibilitatea mea în materie de timp, consider cã este nevoie de cel puțin 2-3 repetiții pe sãptãmânã, la care aș putea ajunge. Iar dacã treaba e foarte serioasã și gãsim cumva un orar comun, chiar și mai multe. Tot în ideea asta, eu îmi doresc sã rãmân în Cluj-Napoca și pe parcursul verii. În materie de echipament, am bass-ul meu fender precission lyte '96 , ca pedale D.I. ebs microbass II , compressor Blackfinger, overdrive ODB-3 și stage tuner korg, amp fender rumble 2x10 100w pe care îl aduc în cluj acum dupã vacanța de Paște, microfon Shure Sm58 și.. cam atât cred cã este relevant pentru anunț. Ah, și era sã uit total, ca razã vocalã mã încadrez undeva gen Jack Black din Tenacious D. (pot atinge notele lui joase, dar și "the high pitched-ones") - cã ziceam de backing. Date de contact: Pm mail: cirsteacosmin17@yahoo.com nr. de telefon: 0740 076 726 Cu stima, Cosmin Cîrstea
  8. gdr

    Ibanez Aeb8E E/a

    still available!
  9. gdr

    Ibanez Aeb8E E/a

    Up cu 600 lei. Ultimul pret!
  10. gdr

    Ibanez Aeb8E E/a

    Il las la 700 de lei
  11. gdr

    Ibanez Aeb8E E/a

    Vand Ibanez AEB8E E/a http://www.mcmusic.ro/bass-uri/acust...ncorporat.html Are egalizator cu medii, bass, treble si shape care ii mai poate modela tonul, si acordor incorporat. Vine si cu o husa destul de solida, strap si pe el are corzi warwick emp. Motivul vanzarii: Sta in husa, intrucat imi folosesc numai electricul. Se poate vedea/incerca in Cluj-Napoca. Pret: 750 lei. Date de contact: Pm / 0740 076 726 La cerere pot sa fac si o inregistrare cu un aparat foto pentru mostra de sunet, la rece + amplificat.
  12. inca sunt disponibil. Uite, asta eram cu trupa mea, in Galati: 2 coveruri si 2 compozitii. Cantam un stil mai simplut, dar nu ma sperie nici ceva mai complicat. Ca si compozitie acum, ma orientez spre psihedelic si ritmuri mai putin conventionale. Am ceva idei pregatite.
  13. Haide, nimeni nu are nevoie de bassist? Inca valabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.