www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

St. Anger

Active Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Wilder
  • Gear
    Fender CD-60
    Epiphone Les Paul Special II
    Squier Stratocater
    Kustom Double Barrel

St. Anger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0720512761 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare. Vând două chitare fix numai bune pentru începători, un Squier Strat și o acustică Fender CD-60. Ambele prezintă urme de uzură, având în vedere că le-am cântat ceva ani, dar am învățat foarte bine pe ele. Nu mă interesează schimburi, le vând doar la pachet. Prețul este de 500 lei cu predare personală în București. Fotografii găsiți mai jos la urmatorul link: http://postimg.org/gallery/1vroksc7m/
  2. Strict pentru tehnica si digitatie, ce exercitii sunt mai bune? Gama cromatica sau gamele minore, majore, etc.?
  3. Arpegiile sunt luate dintr-o carte de jazz (Mimi Fox), deci executia ar trebui sa fie eleganta si sa se auda clar si raspicat. M-am uitat la diversi si diverese, nu am vazut ca toti sa foloseasca aceiasi tehnica. De exemplu la Glasgow Kiss, unii fac barre altii folosesc 3-4 in arpegiul de la inceputul piesei.
  4. @sam: Nu, stiu barre-urile, pe mine ma intereseaza mai mult sa-mi dezvolt digitatia pentru chestii eventual mai complicate. Barre cu degetul mic pe cele doua corzi imi este destul de dificil pentru ca nu pot sa "mutez" RE-ul cand cant nota SOL. O sa merg pe principiul 3-4. @ggg: Exact asa fac si eu, doar ca iau RE-ul cu 3 si SOL-ul cu 4, in loc de barre.
  5. Salutare, dragi chitaristi! Va deranjez cu o mica nelamurire. Se dau urmatoarele arpegii. Problema cu care ma confrunt este ca nu stiu cum sa iau aceste note (Re - Sol - Re - Sol). Cu barre sau cu degetele 3, respectiv 4. As dori mai multe pareri, daca se poate. Va multumesc!
  6. Salut, Noi suntem trupa Wilder. Cautam trupe alaturi de care dorim sa sustinem concerte in Bucuresti. Pentru cei interesati follow us on: http://www.facebook.com/pages/Wilder/140890315997752 http://www.youtube.com/trupaWILDER contact ID: rhadooqoo sau privat
  7. Era vorba ca ma certam cu chitaristul celalalt ca nu putem canta o compozitie cu metronom ca are schimbari de ritm. Eh, si eu i-am dat exemplu ca la Fade to black, pe final, cand vine partea cu "No one but me, can save myself..." tempoul creste si din cate stiu ei canta cu metronom. Oricum, presupun ca iti trebuie ceva mai inteligent decat un metronom banal.
  8. Am si eu o dilema. Cum se poate canta o piesa cu metronom care are schimbari de tempo?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.