www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RoadRunner

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Chitara clasica Reghin 1989, Squier by Fender Affinity Stratocaster with Rosewood Neck, Fender Stratocaster USA, VOX Valvetronix AD50VT-XL, Behringer V-Amp2 multieffect, Digitech RP500 multieffect processor

Recent Profile Visitors

4724 profile views

RoadRunner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Salut, mai ai difuzorul G12T-75? Lasa-mi PM te rog.
  2. Am uitat sa precizez ca nu eu am inregistrat clipul de mai sus, e doar un clip pe care l-am gasit pe net dupa lungi cautari. Stilul se potriveste, de-asta l-am si pus. Eu cant pe un Schecter Hellraiser C-8 Special, similar cu asta, dar varianta mai ieftina, cu neck din artar si fara locking tuners: http://www.schecterguitars.com/guitars/hellraiser-c-8-detail Corzi am folosit Ernie Ball, ca nu se gaseau altceva acum un an. De vreo luna cant pe Rotosound Yellow 8 ca sunt mai ieftine si suna mai djenty.
  3. Eu sunt proprietarul Mesa Boogie Mark IV. Vio nu a mentionat ca zgomotul este in mare parte cel tipic oricarui amplificator care este dat la gain maxim. Nu exista brum serios, mai repede intra in feedback cand lasi chitara libera. Eu asa folosesc amplificatorul, pe stilul pe care il abordez cu formatia, adica gain maxim si scooped mids. Pentru astfel de genuri de metal noise gate-ul este INDISPENSABIL. Nu exista nici un amplificator high-gain care sa poate fi folosit cum trebuie fara noise gate sau tehnologii similare. Exista un amp Engl care are noise gate incorporat, dar tot noise gate este. Eu folosesc doua pedale pentru a scapa de zgomot. In effects loop am un Rocktron Hush, care nu taie semnalul (adica nu e noise gate) ci doar filtreaza anumite frecvente care produc fasait (de unde si numele de Hush), iar in fata amplificatorului pun un noise gate traditional, in cazul meu Rocktron Guitar Silencer, pentru momentele in care am nevoie de pauza mormantala (pauze scurte intre riffuri). Pentru genurile de metal extrem este absolut esential sa ai un noise gate. Pentru gain mai mic, amp-ul meu nu are probleme majore de zgomot, se poate folosi doar Rocktron Hush. Si cu riscul de a crea discutii controversate, Rocktron Hush poate fi setat astfel incat sa fie insesizabil de transparent. Poate fi folosit si la setari mai agresive si acolo iti taie din semnal daca nu ai mult gain, dar poate fi adus si la filtrari moderate unde iti scoate atat cat e nevoie ca sa nu mai fie sunetul murdar. Daca cineva e interesat de probe, sunt disponibil sa ma deplasez cu pedala si sa o testam live. Mark IV si Mark V se opereaza diferit decat Peavey 6505 spre exemplu (un alt amplificator high gain pentru metal extrem). Sunt 2 potentiometre de gain si unul de presence, fiecare din acestea avand o pozitie push / pull pentru "extra fat". Iar egalizatorul cu 5 benzi este bomboana de pe tort. Eu mi-am facut un ton mai inchis, cu multa prezenta pe bass, iar atacul se simte in configuratia asta absolut monstruos. In acest moment pot spune ca mi-am gasit amp-ul perfect. Mai exista inca vreo cateva trick-uri / perks, ca de exemplu buton cu 2 pozitii pentru mid gain / harmonics, switch pentru pentode / triode, switch class A - simul class, reverb si 2 moduri de putere, full power si tweed power. Plus switchable effects loop si EQ. Mesa Boogie le fac cum trebuie! Multumesc Vio pentru servicii si disponibilitate si recomand Mesa Boogie Mark IV / Mark V pentru metale grele!
  4. Multumesc Dan pentru aceasta oferta si pentru transport si respect Coma!
  5. De curiozitate, din ce motiv il vinzi? Sa fie ca vrei sa treci pe amplificator? Eu de exemplu as cumpara unul ca sa il folosesc impreuna cu un amplificator, pentru ca RP1000 are un effect loop special pentru asa ceva. Ai incercat vreodata sa-l folosesti asa?
  6. De cateva zile ma tot uit la sisteme de switching si asta pentru ca si eu vreau sa imi fac unul. Deocamdata ma uitam la GLab si GigRig, dar ma gandeam la varianta buffered, cu crosspoint switch-uri. Legat de pret, mi-am imaginat ca e ceva hand-made, dar nu eram sigur, de-asta am intrebat. Si da, este un pret foarte bun, iar aparatul arata foarte bine, sunt tentat sa-l cumpar dar mai stau sa ma gandesc. Bafta mare la vanzare.
  7. Nu prea inteleg scopul tuturor intrarilor si nu imi dau seama ce scrie pe sigla. Poti sa dai te rog un link catre pagina producatorului, eventual un manual de folosire? In plus spui ca e TrueBypass si apoi ca are buffer cu FET. Asta inseamna ca este TrueBypass si comutarea se face cu relee si in plus exista si un buffer care poate fi activat la nevoie?
  8. Pedala s-a vandut, se poate inchide topicul
  9. O dau la cat am luat-o si eu, am folosit-o foarte putin ca nu se potriveste stilului pe care il abordez
  10. up, contact 0752 172 965 (ciprian) si ca informatii in plus pedala este fabricata in Japonia, am cutia originala si manualul pedalei
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.