www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupa Serioasa - Bucuresti - Cauta Voce!


Recommended Posts

Trupa serioasa, formata din instrumentisti experimentati, cauta VOCE!



Calitatile alesului/alesei:


- voce versatila, aspect fizic placut, prezenta scenica, atitudine, abilitati sociale si IQ rezonabil


- cunoasterea limbii engleze


- abilitatea de a scrie muzica/versuri, cunoasterea unui instrument constituie avantaje


- experienta nu e un imperativ, dar poate constitui un avantaj


- detinerea de notiuni elementare in ceea ce priveste sunetul, frecventele, productia muzicala pot constitui avantaje



Desfasurarea preselectiilor:


- pana la data de 10.07.2014 candidatii pot trimite un CV insotit de o fotografie, o inregistrare audio (nu mai lunga de 2 minute) si, optional, un link catre un video elocvent


- cei selectionati vor fi contactati intre 10 - 15.07. 2014 si li se vor da detalii legate de etapele urmatoare ale preselectiei.



CONTACT: the.xyz.band@gmail.com


Link to comment
Share on other sites

Salut Mihai,

 

Probabil ca anuntul nostru suna un pic "scortos" dar, te asigur, asta vine din dorinta noastra de a face lucrurile corect si cu profesionalism. Nu e nimic obscur in asta, cu atat mai putin cu cat NU facem nici un fel de promisiune, NU oferim "contracte de munca in strainatate", NU suntem o organizatie de "impresariat", ci doar un grup de instrumentisti vechi cu dorinta de a construi un proiect nou. :)

Tocmai "noutatea" proiectului ne impiedica sa postam materiale edificatoare iar datele noastre personale sunt irelevante in aceasta faza incipienta.

Ceea ce trebuie retinut este legat de faptul ca fiecare dintre noi a colaborat la un moment dat cu nume mai mult sau mai putin cunoscute - live sessions, recording sessions - in consecinta, experienta nu ne lipseste.

 

...si, ca sa ies din zona asta oficiala si "obscura", oameni buni, cautam un OM cu care sa ne putem imprieteni si cu care sa putem lucra decent in doua directii - covers (de aici cerinta noastra legata de vocea versatila) si piese originale (abilitatea de a scrie muzica/versuri, cunoasterea unui instrument).

Esti Om, canti si vrei sa lucrezi cu Oameni, da-ne un semn! :)

 

Rock on! :rock:

Link to comment
Share on other sites

mai baieti ... mie imi place anuntul si rezonez cu voi in ceea ce cereti si cautati, ca asteptari de genul am de exemplu si eu dar ... ce anume cantati? ati spus sa trimita lumea inregistrari audio ... cu ce? primiti si Metallica, si Bon Jovi, si Slayer, si Queen, si Lady Gaga? fiti putin mai edificatori in ceea ce cautati, ca ce nu vreti si ce de ce nu va doriti sa aveti parte am inteles cu totii, asta e ok, dar in rest? :)

Link to comment
Share on other sites

Salut Razvan,

 

Da, ai dreptate, ar fi trebuit sa subliniem mai bine varietatea stilistica.

Partea de covers: Queen, Jovi, U2, Police, The Script, Timberlake, Coldplay, Orson, Brian Adams, Muse ...si orice se invecineaza cu ei. Cu totii stim cum arata majoritatea playlisturilor in cazul trupelor de covers. :)

Partea cu piese original: influente, The Script, Coldplay, Orson, Toto, etc

 

Noi credem ca un vocalist bun e capabil sa se adapteze si, in acelasi timp, sa imprime o directie trupei. Un vocalist bun trebuie sa fie frontman.

 

Lista cu influente poate continua pe pagini intregi asa ca, la capitolul preferinte de gen, excludem subcultura, non-valoarea(suntem convinsi ca pe rgc exista numai oameni care ne impartasesc sistemul de valori) si stilurile extreme (metal, punk, electro etc.) ....desi, am cunoscut vocalisti de metal care cantau Sinatra de-ti sfasiau sufletul :))

Una peste alta, alegeti piese cu care voi sa fiti ok! Urechile noastre sunt suficient de antrenate incat sa extraga esentialul si din Lady Gaga, si din Metallica. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.