www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pod X3 Live Usb Drop-Out


MSL
 Share

Recommended Posts

Salutare. Aceasta problema este cunoscuta la nivel international printre posesorii de X3 Live. Conectezi procesorul la USB, merge pentru o perioada anume(intre 10 minute si o ora, cel mai des), si la un moment dat, sunetul din PC ingheata, daca inregistrezi ceva se blocheaza, iar singurul remediu ca sunetul sa-ti revina este sa-ti restartezi calculatorul. Poate deveni destul de frustrant atunci cand inregistrezi ceva sau de ce nu, si atunci cand canti peste o melodie.

Acum ideea e ca cei de la Line6 au aflat de problema, si au remediat-o. Dar pentru a-ti repara scula trebuie sa o trimiti la ei in service. Si din moment ce al meu nu este nou, nu am nici cea mai mica idee daca este vreun service in Romania. Asa ca intrebarile mele sunt:

1. Se poate repara singur? S-a incumetat careva sa incerce/ la dus la cineva care se pricepe si a scapat de acest defect? si daca nu:

2. Service Line6 in Romania exista?

Astept orice fel de sugestie, multumesc anticipat. :D

 

Link to comment
Share on other sites

Astept orice fel de sugestie, multumesc anticipat. :D

 

Să ştii că e o problemă destul de des întâlnită la "interfeţele audio". A mea (M-audio Fast Track) face la fel, dar nu mi s-a întâmplat niciodată în timp ce o foloseam pentru înregistrat. Bine, face rar, odată pe săptămână, să zic. Remediul, scos cablul USB şi băgat la loc. La procesor, dacă ai on/off, ar trebui să meargă.

 

Dă-le un mail ăstora de la Line6 şi o să te îndrume ei ori o să-ţi spună unde să-l trimiţi. Dacă n-au service în România, în Europa au cu siguranţă, iar transportul nu are de ce să fie foarte scump. Vorbeşte cu ei.

 

Nu cred că-i vorba de firmware, că ar remedia repede cu un update.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.