www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
Crypto

vând Cutii și șasiu Head Lãmpi

Recommended Posts

1. Cutie head lemn pal 18mm cu șasiu Kustom. Cutia este învelită în vinilin, are colțare din metal și piciorușe. Panoul frontal a fost făcut pentru un șasiu mult mai mic, dar se poate modifica pentru șasiul mai mare cu care vine acum. - 100 ron

 

2. Cutie head lemn pal 18mm cu șasiu homemade + fețe plastic. Cutia este învelită în tolex. - 150 ron

 

3. Cutie head mic, provine de pe o clonă Fender Champ 5c1 care am de gând ori să-i pun o cutie mai modernă, ori îl fac putere de rack pentru inregistrări. este învelita în vinilin. Nu are șasiu. Panoul frontal este învelit in tolex și spatele are grilaj.

 

Cine le ia pe toate primește cutia mică bonus. Piesele care sunt montate pe șasiu (trafuri, poturi etc nu sunt încluse, dar putem discuta separat de ele, au dus cu succes 2x12AX7 și 1x EL84 sau varianta lor rusească 2 x 6N2P + 1 x 6P14P

 

Motivul de vânzare e simplu, nu mai am timp de meșterit ampuri, cu toate că n-am făcut mare lucru până acum. Primele doua cutii au fost realizate la comandă de nelu_bass, doar că pe prima m-am zgârcit la bani aiurea și am învelit-o eu în vinilin, a doua este invelita superb în tolex de către nelu și am numai cuvinte de lauda.

 

contact pe PM. Accept schimb cu noise gate, overdrive, tuner rack, cabinet 1x12", jucării de rack sau alte echipamente de chitară.

 

edit: am adăugat poze.

Edited by Cryptopsy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cutia #2 s-a vândut către Guitarhead.

 

au mai rămas cutiile #1 și #3, mentionez că la cutia #1 am înlocuit șasiul cu altul un pic mai mic, gata decupat pentru doua trafuri și 3 socluri de lampă (1x EL84 și 2x ECC83)

 

cutia #3, cea mică costă 50 RON.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.