www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Combinatie Comanda Thomann


EugenRo2001
 Share

Recommended Posts

Cateva precizari - doritorii de "combinatie" trebuie sa se anunte pana Luni 31 Martie.

In comanda sa fie incluse doar obiecte de mici dimensiuni sa nu ne trezim ca iese transportul prea mare.

Voi face comanda pe numele meu si voi achita prin Paypal. Am nevoie de bani in cont cel tarziu pe 1 Aprilie pana la pranz.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Eu astept oricum pana saptamana viitoare pentru ca am deja o comanda facuta pe ebay, dar careia i-a cam trecut timpul. Daca nu ajunge nici saptamana viitoare am s-o consider pierduta si ma voi reorienta probabil catre thomann.

 

Insa la mine e vorba de niste maruntisuri pentru care as fi preferat sa ma 'combin' cu cineva din Bucuresti. Vad ca voi sunteti din tara ceea ce presupune si transport loco de la mine la voi. Iar daca impartim 20 euro (90 ron) la trei inseamna in jur de 30 ron/persoana. Dupa care la voi se mai adauga si transportul de la Ploiesti la Cluj, respectiv Baia Mare, adica inca minim 20 de ron/persoana (Fan Courier, fara ramburs, la colete mici/usoare). Adica minim 50 ron pentru voi.

 

Cu alte cuvinte s-ar putea sa nu prea merite. Daca eram toti din acelasi oras, era altceva.

 

Revin oricum cu un mesaj saptamana viitoare, sper totusi sa-mi ajunga ebay-ul. Daca nu, mai vedem...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Salut ! Eu mai am maxim trei săptămâni de așteptat o comandă făcută la mcmusic (o doză Seymour Duncan TB59-1b) tocmai la-nceputul lui februarie, și-n caz că se amână iar termenul din „vina producătorului”, mă bag și eu în combinație pt. comandă la thomann, dacă ceilalți nu se grăbesc... Oricum, o să-i întreb pe cei de la mcmusic săptămâna viitoare dacă vine sau nu la timp comanda, și-n funcție de ce-mi spun, poate mă-nscriu mai repede pe lista pt. thomann.

Link to comment
Share on other sites

Da, asa e, cel mai bine ar fi sa fiti vreo 5 minim din acelasi oras, si max. 1 din provincie, ca sa nu fie deranj prea mare cu trimisul prin posta. Oricum daca nu iese, comand solo dupa sapt. viitoare. 700 sau 800ron cu transport, tot acolo sunt aproape.

 

As avea o nelamurire insa, poate cei care au mai comandat stiu:

-daca am cont in euro in tara, dar fara card si fara cont paypal, care este cel mai avantajos mod de a comanda ?(thomann are 4 optiuni) 

1.transfer bancar   2. paypal   3.card    4. ramburs

 

Spun asta pt ca am mai comandat din Germania o carte in trecut, si comisionul de transfer bancar a fost relativ mare. Este rambursul o optiune buna in cazul asta? Este costul de transfer bancar inclus in acei 20euro? (As vrea sa nu platesc in plus fata de suma de livrare.)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Eu am avut doua comenzi pe ebay, prima a ajuns, a 2-a nu. Pentru cea de-a doua termnul e "Estimated delivery Mar 19, 2015 - Apr 09, 2015" si inca n-am primit aviz. Am sa vad maine ce e de facut si daca nu rezolv nimic voi da saptamana viitoare comanda la thomann. Daca mai e cineva interesat il rog sa-mi lase mesaj aici. Insa numai din Ploiesti sau Bucuresti, nu are rost sa ne complicam cu posta/curieri prin tara.

Link to comment
Share on other sites

Eu am ales pana la urma livrarea prin ramburs, si vreau sa va spun ca in 4 zile mi-a venit, si n-am platit nimic comision in plus fata de cei 20euro pt transport. 

Recomand metoda asta pt toti care comandati de la thomann. 

Un transfer bancar de pe cont euro (in Ro) pe cont in strainatate, costa minim20 euro la ghiseu, si minim10 euro daca faci prin internet banking. NU ms!

In Franta cand am locuit tot timpu prin internet banking am platit si am transferat acasa si aveau comision ZERO. !!!!

Cam atat despre programul SEPA (Single Euro Payments Area) fără commission bancar în țările member UE.   MDA! Cineva care cunoaste, is curios ce zice despre asta... 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.