www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ground Loop


Velicu Radu
 Share

Recommended Posts

Salut. De ceva vreme am achzitionat un tap tempo pentru al folosi impreuna cu un boss dd3. Toate bune si frumoase pana m-am gandit sa fac o smecherie de vreme ce tempoul are 2 iesiri si sa bag si delayul colegului meu ( behringer dd-600) in tapul meu pentru a fi perfect sincronizati dar dupa cunostintele mele se pare ca apare un ground loop. Se aude un bazait destul de interesant cand se inchide circuitul pe ground shield-ul cablului intre cele 2 delayuri. Nu am cum sa izolez perfect tapul deorece carcasa este din metal iar jackurile mama au groundul in contact direct cu carcasa. (Vopseaua mai atenueaza putin ). Intrebarea mea este cum as putea scapa de acest ground loop. Ma gandeam la un cablu stereo care sa intre in tap si pe return sa conectez groundul direct pe carcasa sau minusul sursei.

Link to comment
Share on other sites

Taie masa la unul din capetele cablului.

...şi lipeşte o rezistenţă de 1Mohm între tresa proaspăt tăiată şi masa mufei. Dacă laşi tresa în aer ai o minunată antenă care culege tot ce prinde.

 

Buclele de masă pot fi găsite uşor dacă vă desenaţi configuraţaia cu toate firele, cu conexiunile reprezentate exact cum sînt făcute.

Link to comment
Share on other sites

Am reusit sa izolez un jack si totul este ok acum. Multumesc. Treaba cu antena am patit-o si am reusit chiar sa prin unpost de radio popular destul de clar :)). Legat de schema e umpic cam complicat. In schema asta intra 2 amplificatoare, 2 surse de alimentare si pedale legate in bucla

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.