www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

"ibanez" Les Paul


Alberto
 Share

Recommended Posts

Ar fi utilă o poză, un număr de serie sau măcar vechimea ("de cînd o are"). Așa ar fi probabil să-ți dai seama ce model este.

 

De exemplu, seria Artist, în genere, are ceva vechime, incluzînd perioada "pre-lawsuit" (dacă nu greșesc). Totuși, ea conține și modele foarte noi, fără prea multă legătură cu cele vechi, cum ar fi seria ART.

 

Deci nu cred că-ți poate răspunde nimeni fără a ști exact despre ce e vorba, pentru că diferențele sînt multe și mari între modelele seriei Artist.

Link to comment
Share on other sites

Daca arata fix ca un LP, este PRE-lawsuit (sau "lawsuit era"), daca are chestii schimbate, este post! Interesant ar fi sa ai un exemplar "pre".. adica ceva de pe la mid-70's toamna :-P . Desi NORLIN a achizitionat Gibson in '74 (dupa care au si construit niste mizerii in perioada imediat urmatoare - asta comparativ cu calitatea perioadei precedente), a mai durat un pic pina s-au prins ce si cum, si toate nebuniile legale-juridice, etc... Asadar, Japan Inc. a reusit sa mai strecoare niste produs pina prin '76-'77, --ideal chitara ta ar fi din zona AIA ** ...oricum, ei fac niste chitare superbe si in ziua de azi (ma refer la "cOpii" 1 la 1), dar sint strict pt. piata lor interna. :rock:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

sry, nu e Ibanez (methinks).. Daca te uiti pe headstock. logo-ul e corect, ca stil (precum si "diamond"-ul).. dar arata f. neingrijit, sint decupate/aplicate de cineva. Desi oricum arata a ceva mai low-end (vezi lacul si cheile, care sint varza), chiar si asa Ibanez ar fi facut ceva de calitate. :spidey:

Daca cumva m-am inselat, ar ajuta ser.#, de pe neck-plate (in caz de set-neck, # ar fi pe spatele headstock-ului).

Edited by guitarhead
Link to comment
Share on other sites

Nu are serialul trecut pe neck-plate.Iar pe headstock unde ar trebui trecut e sters:)).

 

Mhm,basically nu e lipit nici-un fel de sticker,e vopsit sub lac,diamoundul cu logoul.Si inteleg ce vrei sa spui dar pare oarecum intentionat,colturile opuse sunt la fel la varfuri.Daca e intradevar ibanez mai low-end cat ar valora?Aceeasi intrebare daca e o copie a...unei copii :))

Link to comment
Share on other sites

Poti incerca sa trimiti un mail la ei,cu niste poze clare,poate cine stie...

Avea un amic asa ceva mai demult,zicea el Ibanez lawsuit...nu mi s-a parut cu nimic peste un epiphone de 600 de lei,fapt pentru care i-am si spus ca e o chinezarie:),copie la copie cum spui tu.

Pe de alta parte,daca ar fi un model lawsuit,nu crezi ca ti-ai da seama de la primele 2 note?Chitarele alea au fost facute sa sune a Gibson,nu sunt low end deloc.

Uite aici cam cat costa una ''adevarata'' :lol:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xibanez+lawsuit+lespaul&_nkw=ibanez+lawsuit+lespaul&_sacat=0&_from=R40

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.