mike_KidLazy Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Pret: 450 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: http://www.fender.com/en-RO/series/mustang/mustang-i-v2-120v/ Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiVand un amplificator Fender Mustang I (versiunea 1.0 - in link este prezentata cea 2.0), impreuna cu footswitch-ul pentru comutarea intre doua efecte. Dau la pachet si toate "accesoriile" cu care am cumparat amplificatorul - cablul de alimentare, cablul USB, manualul de utilizare si CD-ul cu softuri (desi pe acestea din urma nu le-am mai pozat). De asemenea, produsele le vand in cutiile lor originale. Toate produsele sunt in stare perfecta, atat estetic, cat si functional. Au fost tinute si cantate exclusiv in casa. Nu prezinta lovituri, zgarieturi sau orice alte semne de uzura. Motivul vanzarii este acela ca doresc sa achizitionez un procesor de chitara, caz in care nu voi mai avea nevoie de Mustang. Pretul cerut de mine pentru tot pachetul este de 450 RON fix. Nu ma intereseaza niciun fel de schimburi. As prefera predare personala in Bucuresti (unde se si poate vedea si proba), insa daca exista doritori, pot trimite si prin curier, pe socoteala cumparatorului. Pentru orice intrebare, oferta etc., ma puteti contacta folosind mesageria privata aici, pe forum. In incheiere, atasez cateva poze cu ampul si footswitch-ul: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 Se retrage temporar de la vanzare. Voi reveni tot aici in momentul in care anuntul va deveni din nou valabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Ampul revine la vanzare in aceleasi conditii specificate mai sus. Intre timp nu s-a modificat nimic, nici ca aspect, nici ca functionalitate . Inca o mica mentiune, intrucat m-a mai intrebat cineva despre asta la un moment dat, ampul nu mai este in garantie. Insa dupa cum am tot zis, arata si functioneaza ca nou. Deci... hopa sus cu el! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 Sus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted December 3, 2014 Author Share Posted December 3, 2014 Nu, imi pare rau, caut altceva. Multumesc mult pentru oferta oricum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibis44 Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 (edited) Am si eu unul, e super misto, plus ca ai incorporat in el o gramada de efecte, bafta la vanzare si la pretul asta e pomana Edited December 9, 2014 by Kibis44 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutsuru Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 poate te intereseaza dozele mele si o diferenta http://forums.rgc.ro/topic/102683-copie-fender-150-euro/ 0723625735 Ionut Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 @ionutsuru: multumesc, insa nu sunt interesata de oferta. De altfel am si specificat la inceputul topicului ca nu accept schimburi, ci doar cash. In alta ordine de idei, ca tot sunt sarbatori in perioada asta, pretul intregului pachet scade la 400 RON pana pe 31 decembrie. Daca pana la respectiva data nu ma scapa nimeni de el, pretul va reveni la cel initial, de 450. Acestea fiind spuse, hopa sus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FadeToMetallica Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Nu dai footswitch-ul separat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 @FadeToMetallica: ti-am raspuns in PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 Valabil. 400 RON tot pachetul, sus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted December 20, 2014 Author Share Posted December 20, 2014 Niste mici modificari de ultima ora: azi footswitchul s-a dus la userul @katurev, caruia ii doresc sa-l stapaneasca sanatos si sa se bucure de el. Prin urmare, din acest moment ampul ramane singur la vanzare, iar pretul lui (avand in vedere "promotia" pe care am facut-o in perioada asta) scade la 350 RON pana pe 31 decembrie. Daca pana atunci nu ma scapa nimeni de el, pretul va creste la 400 RON. Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted December 22, 2014 Author Share Posted December 22, 2014 Poze noi (si oleaca mai clare) cu ampul. De data asta am pozat si manualul de utilizare si cutia : Hopa sus! 350 RON pana pe 31 decembrie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 350 RON pana maine inclusiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted January 1, 2015 Author Share Posted January 1, 2015 Incepand de astazi pretul amplificatorului revine la 400 RON. Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted January 9, 2015 Author Share Posted January 9, 2015 Up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Gata, s-a dat ampul, topicul se inchide, multumesc RGC pentru gazduirea anuntului. Iar noului posesor ii urez sa-l stapaneasca sanatos si sa se bucure de el! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts