www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recomandare Mufa Cabinet


Airhead
 Share

Recommended Posts

Feritiva de imitatii !

Imitatiile arat perfect la fel doar ca plasticul izolator se topeste cand vrei sa cositoresti cablul ,se deformeaza , se stramba pinii de contact si nu mai sunt aliniate cu mufa in care ar trebui sa se potriveasca ..si alte aventuri . ..etc etc .....

 

Ptr difuzor mufe CANON cu suprafata mare de contact si daca se poate de calitate .galvanizate , argintate , aurite sa fie ..nu doar scumpe ci si de calitate !!

Bineinteles ca sa afli care sunt de calitate esti nevoit sa cumperi si sa incerci ...

 

dac ne gandim logic Jack-urile au suprafata de contact cam mica ..bulbul ce face contact cu lamela jackului mama pe nici un mm2 prezinta un contact cam nasol ...dar este o rezolvare mai ieftina .

 

Cea mai serioasa treaba ar fi cu acele suruburi cu saibe mari aurite sub care prinzi strans capatul cablului , contactoare ce se folosesc ala boxele HiFi...dar ai probleme in cazul unui amplif ce il tot transporti ..cablezi ..

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

Ptr difuzor mufe CANON

:facepalm: Mă mir cum de n-ai recomandat DIN.

Există un conector distinct, polarizat, cu blocare, complet izolat, rezistent la intemperii, care suportă 30 A și cu care poți face hot swapping. Se cheamă Speakon. Dar sper că nu te aștepți ca Martorii lui Lampă să adopte tehnologie modernă și adecvată aplicației.

Link to comment
Share on other sites

Asa cum a zis si 57, Speakon este o solutie foarte foarte buna. Singurul neajuns sa zicem, este ca, daca ti-ai uitat cablul acasa e mai greu de gasit unul care sa se potriveasca, insa ca solutie constructiva este cea mai de incredere si fara moarte.

 

Cu respect,

Gabriel Tudoran

Analog Sound

Link to comment
Share on other sites

Intradevar e acel cablu la care ma uit de 10x inainte sa plecam la concert ca fara el ar fi foarte greu. Insa si un cablu jack jack intre amp si cabinet e greu de gasit,. Odata l-am uitat acasa am primit unul inprumut si la jumatatea concertului s-a ars cablul fiindca era cablu coaxial...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.