• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
NAndrei88

vând Chitara Electrica Esp/ltd M-100Fm

Recommended Posts

Pret: 900


Localitate: Bucuresti


Contact: nicolae.andrei88@yahoo.com


Link producator: http://www.espguitars.co.uk/guitars-ltd-m100fm.html


Stare: Foarte buna/Ca nou

Accept schimburi: Nu accept schimburi
Vand chitara electrica ESP LTD M-100FM in stare excelenta din punct de vedere estetic atat cat si din punct de vedere tehnic.

Instrumentul a fost intretinut foarte bine.

A fost reglat conform specificatiilor oficiale ESP (mai putin truss rod-ul care nu a fost niciodata atins).

Singura problema: lipseste capacul care acopera arcurile de la Floyd Rose (cel de pe spate).

 

Floyd Rose-ul nu prezinta nici un fel de problema (nu iese din acordaj, nu ramane blocat, etc.) si vine echipat cu 4 arcuri (pentru corzi mai groase).

 

Ofer la chitara urmatoarele:

- Strap Fender

- Cablu conectare la amplificator

- Husa Fender

- Bara Floyd rose

 

Nu ma intereseaza schimburi de nici un fel.

Doar predare personala in Bucuresti.

Accept orice fel de test (la care desigur sa fiu prezent).

Contactati va rog doar prin mail sau mesaj privat.

Pretul usor negociabil.

 

O zi buna.

post-29646-0-75883800-1390745939_thumb.jpg

post-29646-0-97844400-1390745943_thumb.jpg

post-29646-0-92214500-1390745948_thumb.jpg

post-29646-0-87173600-1390745952_thumb.jpg

post-29646-0-31321300-1390745958_thumb.jpg

post-29646-0-60838600-1390745962_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.