www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Design Custom Headstock


Bong
 Share

Recommended Posts

Salutare lume. Am și eu o problemã micã, și m-am gândit cã RGC ar fi cea mai fericitã alegere în rezolvarea ei.

 

Am achiziționat la un moment dat o copie de Gibson Les Paul foarte frumoasã ca aspect (și deloc delãsãtoare ca sunet), tocmai în ideea de a o ține de bibelou pe perete.

 

Trecând totuși 3 ani de când m-am mutat, și gãsind chitara într-un colț plinã de praf m-am gândit s-o fac.

 

De mare lucru nu am nevoie, decât de cineva care se pricepe sã-mi facã 2 stickere, contra cost evident. Eventual doar design-ul vectorizat, cã am unde sã le printez. Unul cu logo-ul Gibson și unul cu același font ca cel folosit pentru inscripționarea „les paul model” , dar care sã scrie BNG Model, logo-ul sã fie copie dupã cel original, dar cu scrisul menționat anterior.

 

Dacã ați putea sã mã îndrumați cãtre cineva care poate sã presteze asemenea servicii, ar fi super, iar dacã am postat unde nu trebuie, rog administratorii sã mã îndrume cãtre secțiunea corespunzãtoare, dar aici am considerat cã ar fi locul potrivit.

 

Ideea de a posta pe RGC vine de la faptul cã aș prefera ca persoana care face asta sã se priceapã cât de cât, sã nu mã trezesc cu un logo care nu are nici o legãturã cu cerințele mele. De revopsirea headstock-ului, aplicarea stickerelor, dat lac peste mã ocup eu, vreau doar stickerele.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

In primul rand, vreau sa cred ca ce ne povestesi aici are la baza un hobby si nu o inselatorie.

 

Nu cred ca print-ul e o solutie pentru ce cauti, ci mai degraba un cutter-plotter. Sau ma rog, serigrafie, tampografie, sublimare, dar deja aici te complici, mai ales pentru o singura imprimare.

 

Logo-ul Gibson il gasesti vectorial aici: http://www.brandsoft...fulltext=gibson

 

Font-ul Gibson ma indoiesc sa existe, doar daca l-o fi construit cineva pornind de la logo. N-am studiat problema. Totusi, te poti folosi de asta daca ai nevoie de litere: http://www.dafont.co...189/gibson-font (trebuie vectorizate)

 

Pentru 'Les Paul', cauti aici un font similar: http://www.dafont.co...1&text=Les+Paul

 

Cineva care se pricepe are tot ce trebuie mai sus pentru a-ti construi ce doresti. In mod normal te-as putea ajuta si eu (free of charge evident), dar stau foarte prost cu timpul si oricum sunt satul de grafica de orice fel pana-n gat. Daca totusi nu gasesti o solutie, da-mi un semn mai spre sfarsitul lunii.

 

Iar productia efectiva o poti face in principiu in orice atelier de productie publicitara care are un cutter-plotter. Dureaza 2 minute si te costa mai nimic (daca nu sunt nesimtiti).

Edited by sam
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

mulțumesc frumos pentru replică. problema nu era neapărat la logo-ul Gibson, ci la cel BNG Model, făcut să semene cu „les paul” Nu cred că aș putea să înșel pe cineva nici dacă aș vrea cu o chitară pe care să scrie Gibson BNG Model...dat fiind faptul că nickname-ul meu e Bong...și chitara trebuie să ajungă pe perete, se leagă situația. sunt fan gibson, dar nu aș da banii pe una în scop decorativ. la partea de print, o să apelez la stickeretop.com , după care am de gând să șmirgheluiesc headstock-ul, apoi să-l vopsesc negru, să aplic stickerele și să-i dau lac.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.