www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
sam

vând Vand Combo Roland Cube 15X

Recommended Posts

Salutare!

 

Intrucat am trecut la un combo mai grasut, scot la vanzare un Roland Cube 15X. Este cumparat de mine nou din magazin acum cativa ani. Estimez sa fie vreo trei, exista oricum si actele desi e putin probabil sa mai fie in garantie. Am chiar si cutia de la el, manuale, ce-a mai fost pe-acolo.

 

Nu are nici cea mai mica zgarietura sau problema, a fost tinut numai in casa (nu a iesit nici macar la o cantare live), a fost folosit doar pentru studiu la volum mic si asta destul de rar pentru ca aveam si alte configuratii.

 

Mai mult nu stiu ce as putea spune despre el:

 

Putere 15W, difuzor de 8 inch, 2 canale (clean si lead) cu volum individual, lead-ul are 4 moduri: Overdrive, Distortion, Metal si Metal Stack, EQ pe 3 benzi (bass, medii si inalte), intrare auxiliara si iesire de casti, foarte robust si bine finisat, nu-i vibreaza carcasa cum am mai observat la alte pocnitori, una peste alta eu am fost multumit de el.

Fata de multe alte amplificatoare din gama asta de pret, dupa parerea mea e net superior (asta fiind si motivul pentru care l-am tinut atat, in conditiile in care am mai vandut pe aici Fender, Orange s.a.)

 

Ah, foarte important. Are un atenuator dupa care eu plang la noul amp. Se numeste 'Power Squeezer' si reduce puterea/volumul la fix pentru o camera de apartament.

 

Din ce-am vazut acum pe youtube, majoritatea prezentarilor sunt slabe dar mai incercati si voi:

http://www.youtube.c...d+cube+15x&sm=3

 

Pretul este de 350 ron si se poate trimite oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului.

 

In principiu nu prea ma intereseaza schimburi, dar cine stie... Oricum nu-mi trebuie alt amp, nici chitare ieftine, nici pedale/procesoare. Dar daca aveti ceva de oferit, sunt deschis. Daca e ceva interesant, pot oferi si diferenta.

 

Poze voi face saptamana care vine dar repet, este impecabil, a stat mult timp acoperit, nici macar prafuit nu prea e. Chiar e o investitie buna pentru cine cauta un combo ieftin, bun si foarte putin folosit.

 

Pana una-alta, poze de pe site-ul oficial:

 

top_L.jpg

 

image_02_L.jpg

Edited by sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi s-a 'reprosat' ca amp-ul ar costa nou in magazin 410 ron cum ar fi aici: http://www.muzikia.r...oland-CUBE-15X/

 

Fals! Am sunat personal si mi-au spus ca nu-l au pe stoc si nici nu-l mai pot aduce pentru ca a iesit din fabricatie. La fel si in alte magazine care se pare ca nu sunt in stare sa-si faca stocuri reale si traiesc din vise.

 

Ca si repere Cube 15X se plaseaza intre Micro-Cube si Cube 20X. Atentie, exista si Cube20XL

Edited by sam
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.