www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Intalnirea Rgc 2014 - 25-27 Iulie, Conacul Vanatorului, Moeciu


sam
 Share

Recommended Posts

Votul s-a terminat, majoritatea a decis. Asadar, dupa 01.07.2014, ne vom intalni aici.

 

Urmatorul pas este gasirea unei pensiuni, intr-un loc frumos, care sa aiba ceva curte cu gratar, masa afara, foisor si care sa ne poata gazdui pe toti. Ca posibilitate de cazare, nu stiu cat de pretentiosi sunteti voi, dar pe mine viata pe drumuri m-a calit, n-am nici o problema sa impart un pat dublu cu un coleg (sa fie mai tanar ca mine :drac: ), in caz ca nu sunt paturi simple pentru toti. Cei care vin cuplati, probabil cu prietene/ sotii, cred (sper), vor sta in camere saparate, pe durata sederii vor fi puse la dispozitie centuri de castitate si lame de barbierit (pentru introdus in pasarica) pentru a nu avea discutii.

 

Cei care cunoasteti mai bine zona si, mai ales, ce-i care ati votat, sariti cu propuneri de pensiuni, care sa indeplineasca criteriile de mai sus (gratar, foisor, bla bla).

 

1Untitled_zpsc1210ff3.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zona e foarte ofertanta la capitolul pensiuni in sensul ca 1 din 3 case e pensiune, mai mica sau mai mare, mai de fite sau mai de tavaleala, trebuie cautat si vorbit: http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-moeciu.html

 

Eventual putem selecta 3-5 pensiuni din ce gasim pe net si apoi pot da eu o fuga pana acolo sa vad cum se prezinta situatia pe teren, insotit si de alti colegi de forum daca sunt amatori sa pierdem o zi in plimbare pana acolo.

 

Nici eu n-am pretentii de lux, pot imparti fara probleme camera/patul, important e sa avem un foisor unde sa incapem toti, o curte frumoasa, un gratar mare...

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/pensiunea_perla_muntilor-c64655.html

E cam mare, deci ramane o optiune doar daca nu se trage pe fesiere nimeni din lista. Are cam tot ce ne trebuie. Mi-e doar sa nu deranjam restul caselor cu harmalaia noastra. Poate gasim ceva un pic mai izolat.


http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/vila_silvana-c248.html

 

Spuneti cati ati fi dispusi sa stati cu cortul. Aici sunt 18 locuri la paturi si 20 la corturi. E frumos aici ca avem curte mare.

Link to comment
Share on other sites

pe durata sederii vor fi puse la dispozitie centuri de castitate si lame de barbierit (pentru introdus in pasarica) pentru a nu avea discutii.

 

wtf, lumea a pus mana ultima data pe o fumeie prin monitor la pornache sau pe aia lipita p faianta din WCu' public? :lol: sincer sper sa n-avem parte numa' de gigoloi wanna-be care se cred barbati dupa 2 beri, un dus si-o pereche de ochelari de soare trantiti p mufa :)

Edited by otringal
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Eu am tot fost prin zona Moeciu si am remarcat urmatoarele : pensiunile mici ( intre 7-14 camere ) au si cea mai mare curte ( sunt unele ce au curti de 2000-3000mp, cu copaci foisoare, gratare&co ), dar astea nu sunt cine stie ce lux ca dotari interioare- ceea ce pe mine nu ma deranjeaza, pentru ca voi sta 100% la cort :) - cam toate avand camere duble cu baie proprie. Cred ca trebuie luat in calcul si alegerea pensiunii in functie de curte si distante fata de vecini...cu cat mai izolati cu atat mai bine, zic si io :)

 

E de preferinta sa nu fi deranjat dar nici sa-i deranjezi pe altii.

Edited by tudorzzz
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pac Pac, am un prieten ce are casa in Fundata si e o pensiune la vreo 100 m de el, zona e foarte faina.

Daca vreti brnza de burduf si afumata sa imi spuneti ca sa puna nenea ala de le face de o afumatoare.

P.S. Eu am unde sa stau, gratis :))))

 

Edit, sunteti smecheri deoarece Bicazul o iesit cu 10 voturi.

Edited by Les Paul 1960
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tind sa-i dau dreptate lui lefmir. Am oprit si noi ca tot romanul la baraj la Bicaz sa facem poze :death: si sa bem o cafea. Frate, o terasa acolo de aveai senzatia ca te-ai intors in timp cel putin 20 de ani. Acelesi decor comunist, aceleasi chelnerite plictisite, aceleasi mobilier 'retro', vesela, tacamurile, cafeaua facuta din zat, totul era din alta epoca. Ziceai ca esti in 'BD la munte si la mare'. Si nu ma refer doar la Bicaz. Foarte misto Moldova ca zona, nimic de zis, dar la capitolul 'entertainment' cam lasa de dorit. Iasiul se exclude, acolo e altceva. Ma rog, cel putin asta a fost perceptia mea ca turist.

 

Oricum daca e sa o iei asa, toata Romania e frumoasa mai mult pentru tranzit pentru ca din pacate nu ne-a dus capul s-o facem atractiva si din punct de vedere al serviciilor.

 

Asa si la Moeciu in afara de carciumi mare lucru n-ai de facut. Mai sunt complexurile si resorturile alea, Cheile Gradiestei & stuff dar trebuie sa stai destul de bine cu cash-ul ca sa-ti pierzi timpul pe acolo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nu am spun nicio secunda ca Moldova ar fi naspa, din contra. Ma refeream doar la cum inteleg romanii sa faca turism si mai exact la calitatea serviciilor si diversitatea lor. Si nu sunt genul fitos plin de bani care sta numai la 5 stele si comenteaza la orice...

 

Nu-i bai, merg cu placere oriunde ba chiar imi plac toate locatiile alese din Moldova. Am fost anul trecut intr-un mic tur si e tare rau zona. Atasez cateva poze alese random.

attachicon.gifDSC02828.JPGattachicon.gifDSC02833.JPGattachicon.gifDSC02881.JPGattachicon.gifDSC02898.JPGattachicon.gifDSC03021.JPGattachicon.gifDSC03045.JPGattachicon.gifDSC03106.JPG

Link to comment
Share on other sites

Sam, din punctul meu de vedere, ce spui tu e irelevant pentru situatia noastra. Noi mergem cu mancarea, bautura noastra si avem nevoie doar de gratar, foisor, tăpșan, rau, lac, stanci, verde si, la finalul zilei, un pat curat si-un veceu cu dus. Chiar nu ma intereseaza deloc ce crasme exista pe acolo, atata vreme cat noi n-o sa intram intr-un astfel de loc, pe noi ne intereseaza zona, ca in rest ne organizam singuri. E adevarat ca unii nu stiu sa faca turism, dar noi ii alegem pe ei, nu ei pe noi. :)

Edited by George M.
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Corect, insa au existat totusi cativa care au facut referire de-a lungul timpului la atractiile turistice ale zonei, semn ca i-ar interesa. Personal sunt 100% sigur ca marea majoritate nu va iesi din pensiune dar pentru cine are fetisuri bizare, n-are decat.

 

Ce am spus mai sus era un raspuns pentru Doctor X pentru a nu se intelege ca am o parere proasta despre Moldova in general sau despre Brasov, zone pe care de altfel le consider superbe.

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

propun

 

RGC username: _____________

Prenume/Nume: _____________

Trupa: ____________________

Oras: _____________________

ca mai mult ca sigur o sa intrebam apoi p toti "da' tu de unde esti?" :)

Pana la urma cum facem treaba asta? Isi face fiecare de acasa sau le facem in alb si le completam la fata locului cu pixul?

Eu zic ca ideea-i buna. Sau daca e prea mult de munca, putem face la inceputul intalnirii ca la Alcoolicii Anonimi, "Salut, ma numesc George si sunt basist de 8 ani, am venit in aceasta tabara pentru ca nu mai suport bancurile cu basisti."

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Off topic... am fost acu cateva zile pe undeva pe la Dunavatu de sus (sau jos) pe un drum de vreo 6-7 km facut doar pentru cursele de muddin unde intrai doar cu masini de la hummer in sus... eventual cu un topkick 4500 sau ceva... n-a fost o idee prea buna sa ajung cu un opel mititel :( (rip masina)...

Domne asa de misto arata zona... mlastina, copaci, aligatori... caprioare... prindeai fazani cu lasoul la cati erau pe acolo...

 

On topic... astept sa vedem ce pensiune alegem... eu cunosc prin moeciu da sunt mititele... si sa ne apucam mai repede de strans fondurile. Gata vorbaraia ca parca vad ca de la atata agitatie nu iese nimic...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Corect! Hai sa alegem si noi pensiunea si sa dam un avans. Daca a durat trei luni sa ne strangem si sa alegem zona, sa nu dureze tot atat si cu pensiunea ca ramanem pe-afara.

 

Cum vreti sa facem? Daca asteptam sa propuna fiecare cate o pensiune ca sa facem poll la urma va dura prea mult, asa ca astept si alte pareri. Daca nu, in weekend ma voi ocupa eu, le voi lua la rand pe cele de aici, voi da telefoane si voi alege doua-trei-cinci care cred eu ca s-ar potrivi.

 

Orice propunere e binevenita, oricine e liber sa se implice dar sa nu dureze prea mult. Luna asta eu zic ca ar fi ok sa ne hotaram, sa strangem niste bani si sa dam un avans la pensiune. Ar fi pacat sa alegem in ultima clipa din ce-a mai ramas cand avem ocazia sa o facem din timp cand majoritatea sunt inca libere.

Edited by sam
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Io vreau sa ma culc cu George EM. Ideea e ca adorm repede.

 

Ai grija, am predispozitie la priapism. :lol:

 

 

Cum vreti sa facem? Daca asteptam sa propuna fiecare cate o pensiune ca sa facem poll la urma va dura prea mult, asa ca astept si alte pareri. Daca nu, in weekend ma voi ocupa eu, le voi lua la rand pe cele de aici, voi da telefoane si voi alege doua-trei-cinci care cred eu ca s-ar potrivi.

Mi se pare ok daca ai timp sa dai telefoane. Parerea mea este ca la nivel de pensiune n-avem motive sa fim asa de pretentiosi precum am fost in privinta zonei, asa ca un chestionar nu si-ar avea rostul. Daca gasesti doua-trei pensiuni care sa aiba capacitatea necesara, sa fie curata, sa aiba dus, apa calda, foisor, gratar, curte, eventual intr-o zona frumoasa, atunci aia e.
Lasa-mi te rog numarul tau intr-un mesaj privat, sa mai vorghim niste chestii. :)
Edited by George M.
Link to comment
Share on other sites

  • Cosu unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.