www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ibanez V74Ece Opn


Alex Oancea
 Share

Recommended Posts

- Nume echipament – Ibanez V74ECE OPN

 

- Pret – 750 Lei

 

- De la cine / De unde a fost cumparat – Fly-Music

 

- Caracteristici -

Tastiera

Palisandru

Culoare Hardware

Crom

Chei

Capsulate

Lemn grif

Mahon

Spate/Laterale

Mahon

Forma corp

Dreadnought

Top

Molid

Material Pragus/Calus

Ivorex II

Electronica

Ibanez

 

- Cum suna / Cum se comporta – Chitara are un sunet frumos, nu e foarte echilibrat. Sunetul e ceva mai ascutit, asa cum am cautat eu(folosesc si corzi GHS de 10, care ajuta si ele la un astfel de sunet). Are mici falsuri, si ici-colo fret-buzz, insa nu foarte mult.

 

- Parti bune / Parti rele – Preamp-ul nu e cel mai ok. E o varianta ieftina de la Ibanez cu reglaj inalte, joase si volum. Dar are si acordor care e ok; La rece suna frumos; E comoda la cantat si usoara la mana; Si cu toate ca preamp-ul, dupa cum am zis nu e cel mai bun, se comporta ok si pe amplificat; OPN- vine de la Open Pore, adica chitara este nelacuita. Spatele si lateralele asa sunt, dar fata este acoperita cu autocolant. Partea buna e ca nu o sa ai amprente care sa dea urat pe ea.

 

- Impresie generala – O nota realista la pretul ei este 10. Pentru ca in aceiasi gama de prêt, nu poti gasi o alta chitara mai buna. Eu consider ca Ibanez V74OPN face parte din gama chitarilor sub 1000 lei, care iti pot face o surpiza placuta. Eu sincer o recomand cu caldura celor care cauta o electro-acustica fara prea mari pretentii!

post-23453-0-74773200-1384956064_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Amp-ul nu are zgomot, doar ca nu i-ar strica sa aiba si un reglaj pt middle, Si poate un amp fishman, sau macar ceva mai ok decat cel de pe ea, ar da putin mai bine. Oricum, la banii astia e buna.

Acum costa 700, eu am luat-o in februarie, si am dat 750, alzayr. Si asta e un review, nu un anunt de vanzare. :)

Link to comment
Share on other sites

Adevarat. Imi cer scuze.

Ma gandeam ca a luat-o lumea razna :drinka:

Acum ca tot am intrat aiurea in discutie. Si eu am fost posesorul acestei chitari. Amplificata nu imi placea cum suna si nici la rece nu avea ceva care sa te dea pe spate in comparatie sa zicem cu o chitara acustica LAG T66D care se incadreaza in acelasi pret .

Link to comment
Share on other sites

Depinde de ceea ce cauti. Eu am luat-o cu D'addario si i-am pus imediat GHS. Si astea ii schimba sunetul. Se apropie de ceea ce am cautat eu. In Bacau/Piatra Neamt, pe unde umblu eu nu am gasit LAG. Am vazut ceva chitari (scuze ca nu folosesc pluralul corect, "chitare", dar imi e mai comod chitari) la viata mea. Si la banii astia eu is multimit. Apropo, eu cant doar folk, si nu am nevoie de ceva pretentios. Acest review l-am facut pentru ca nu am gasit nimic despre modelul asta pe RGC, inca de cand am vrut sa-l cumpar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.