www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pareri Despre Roland Ua-11 Duo-Capture?


Cristi24
 Share

Recommended Posts

Salutare dragi chitaristi,

 

Caut o interfata audio USB pentru inregistrat chitara, nu ma intereseaza decat sa fie cat mai simpla si sa elimine cat mai bine zgomotul. Desigur am luat forumul RGC la puricat si am ajuns la concluzia ca cel mai bine mi-as lua un Focusrite Scarlett 2i2, insa cand am intrat pe site-uri sa vad mai multe info am dat de Roland UA-11 (http://www.soundcreation.ro/interfete-audio-placi-de-sunet-externe-usb-cid51_2715/roland-ua-11-duo-capture-id14046.html).

 

Nu am nevoie de multe lucruri care fac ca Focusrite-ul sa aiba pret mai mare (input XLR/combi, Phantom power, amp pe casti, etc). Vreau doar sa conectez chitara si sa inregistreze un sunet cat mai putin alterat de zgomot. Nu ma intereseaza microfon, iesire catre monitoare, sau alte chestii.

 

Asa ca intrebarea mea e daca a folosit cineva Roland UA-11 Duo-Capture si mi-l poate recomanda, sau daca exista vreun produs la fel de simplist in aceeasi gama de pret. Ce m-a pus pe ganduri e ca cei de la Roland promoveaza produsul ca ceva care sa te ajute sa-ti inregistrezi ideile "while on the road" si nu ca o scula de home studio. Ce ziceti, sa mi-l iau, sa nu mi-l iau?

 

Multumesc!!

Link to comment
Share on other sites

Vreau doar sa conectez chitara si sa inregistreze un sunet cat mai putin alterat de zgomot. Nu ma intereseaza microfon, iesire catre monitoare, sau alte chestii.

În cazul ăsta mai sunt câteva opțiuni. Dintre ele http://www.senia.ro/ucg102-interfata-audio-behringer-16229-3 e probabil cea mai accesibilă pe la noi.

Link to comment
Share on other sites

Eu aș fi foarte sceptic când chitariștii trag concluzii despre cauzalitatea unei probleme tehnice.

Principiul de funcționare e exact același. Dacă e diferență de zgomot e de la partea analogică și e zgomot alb, în cantitate irelevantă pentru întreg sistemul. Apoi, "buzz" înseamnă de obicei interferențe, care nu prea sunt vina interfeței ci a marei antene formată de cablu, chitară și corpul uman care o ține.

Despre diferența dintre zgomot și EMI și metode de a evita și/sau masca situația sunt deja mai multe discuții.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.