www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
sam

vând Vand Monitoare M-Audio Av30

Recommended Posts

Am o pereche de monitoare M-Audio AV30 pe care ma bate gandul sa o vand. Au fost cumparate de mine din magazin, am factura + garantie. Nu stiu exact data dar pot cauta actele care cu siguranta exista. Oricum nu cred sa aiba mai mult de 1 an, timp in care au fost folosite putin spre deloc intr-un home studio de 4x5m (intr-un apartament). Nu am sarit niciodata cu volumul de jumatate pentru ca n-am avut motive sa o fac. Nici nu s-a ascultat 'muzica la winamp/youtube' pentru ca am boxe pasive pentru asta.

 

Nu am completat pretul pentru ca realmente nu stiu cat sa cer. Pe net am vazut ca sunt noi in jur de 550 ron, asadar astept oferte. Inclusiv oferte de schimb cu monitoare superioare ca si valoare/calitate (ofer diferenta), dar numai in stare foarte buna eventual similara cu ceea ce ofer.

 

Daca e cazul le fac si poze, insa sterse de praf garantez ca sunt ca noi, au cutia originala cu toata hartogaraia, cablurile si ce-a mai fost pe acolo. Nici vorba de zgarieturi, lovituri, defecte (au si stat acoperite o perioada).

 

Nu veniti cu oferte ridicole pentru ca nu ma grabesc sa le dau si nici nu sunt convins ca am sa o fac, mai ales la preturi dubioase.

Oferta e mai mult pentru cineva dispus initial sa le cumpere noi din magazin dar care pana la urma accepta sa le ia si second, ceva mai ieftin dar in stare la fel de buna, cu acte de provenienta si absolut tot ce s-a livrat impreuna cu ele.

 

Poze producator:

SP_AV40_AV30.jpg

 

SP_AV30_hero2.jpg

 

AV30-Back.jpg

Edited by sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revin la vanzare sau se schimba cu Yamaha (preferabil seria HS) + diferenta din partea mea.

 

Monitoarele arata ca noi, functioneaza perfect, au fost folosite foarte putin la volum mic, sunt cumparate de mine din magazin, am acte la ele, ambalaj original, toate accesoriile, etc. Sterse de praf si puse in cutie sunt ca noi. Pret: 450 ron. Voi reveni cu poze reale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bodopopa: Nu am cautat pe okazii pentru ca nu-l consider etalon. Insa am sa ma interesez daca oferta e corecta si actualizata si voi revini cu un post.

 

Totusi, nu cred ca le voi da in conditiile asta, prefer sa le folosesc ca boxe de PC in alta parte decat sa le dau pe nimic. Cum am mai spus sunt aproape noi/nefolosite, au acte si (cred) garantie. Maine voi cauta hartiile si voi lamuri si problema garantiei. Sigur exista dar nu stiu daca garantia a fost de un an sau de doi.

Edited by sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te cred si te inteleg insa in ceea ce ma priveste garantia este transmisibila si se acorda in baza facturii si certificatului de garantie pe care eu le voi oferi in original cumparatorului. Am si gasit actele, le am in fata. Au fost cumparate pe 24.12.2012 si au garantie 24 de luni (pana pe 24.12.2014).

 

Oricum, ca sa simplificam lucrurile, nu le voi vinde pe 300 ron, indiferent cat ar fosta pe okazii sau unde le-ai gasit.

 

Pretul minim de vanzare este de 400 ron. Daca nu se vand la pretul asta, cel mai probabil se vor retrage de la vanzare.

Edited by sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.