www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Placa Audio


Recommended Posts

Salut! De curand mi-am cumparat o placa audio Xonar DGX. Sunt foate multumit de ea, dar am o problema cu sunetul din microfon. Se aude pe fundal un bazait continuu care este foarte deranjant. Se aude atat in convorbiri cat si pe inregistrari. Am incercat cu 2 microfoane (unul din ele profesional) si tot la fel. Am pus o mica inregistrare cu sunetul. Va rog sa imi spuneti cum pot remedia problema.. :|SUNET.mp3

Link to comment
Share on other sites

Foloseşti cumva porturile de pe carcasă? Dacă da, încearcă direct în placă. Aşa îmi făcea şi mie. Auzi sunetul având vreo legătură cu software-ul folosit sau mişcarea mouse-ului?

Încearcă să dai şi disable porturilor din faţă, de pe carcasă.

 

Îţi recomard să urmăreşti şi asta şi să încerci ce spune nenea:

Edited by 'mnezãu
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest satriani79

xonar este buna doar pt. auditie......treci pe focusrite, motu, tc electronic.......crede ma ca stiu despre ce este vorba... pt. binele tau....

Link to comment
Share on other sites

Guest satriani79

stiu, stiu...ai dreptate.....tu faci parte din generatia care nu avea ACCES LA INFORMATIE IMPLICIT NU AVEA VOIE SA IASA DIN PATRAT.....te felicit ca dai asa bune sfaturi oamenilor,,,vis-a-vis de placi de sunet.......astea sunt solutii ?...de ce nu le spui oamenilor ca daca ai avea un buget RESTRANS, chiar si atunci TI AI PUTEA achiztiona O PLACA DE SUNET MULT MAI BUNA DECAT XONAR DGX....intr adevar esti un artist.......CHEERS!!!

Link to comment
Share on other sites

OMG! So much hate!

De ce trebuie sa se recurga la injurii?

E o comunitate deschisa, si prin urmare dezbaterile sunt ceva firesc.

Raspunsuri de genul "crede ma ca stiu despre ce este vorba" nu vor fi privite decat cu neincredere de catre ceilalti, pentru ca nimeni nu stie cine esti. Afirmatiile facute alandala fara a fi sustinute si de un argument nu sunt decat niste cuvinte ordonate intr-o propozitie.

Da, e unanim acceptat faptul ca Xonar vs MOTU/focusrite/TC nu e o comparatie cinstita, pentru ca din start scopul interfatelor este altul.

Insa, daca ai fi avut rabdare sa citesti cu atentie postul initial, ai fi remarcat ca intrebarea lui flo96 a fost : "cum sa fac sa-mi dispara zgomotul din inregistrarile pe care le fac cu echipamentul pe care il am", si nu "ce sa fac? sa imi iau oare altceva?". Prin urmare, oricat de cunoscator ai fi, opinia ta este nula, pentru ca nu raspunde intrebarii initiale.

Ia in considerare faptul ca nu toti sunt patroni de studio de inregistrari, ci unii mai sunt si utilizatori casnici, care din pasiunea pentru instrument vor sa se inregistreze cantand, si pentru asta nu au nevoie sa sparga pusculita, sau sa faca n'spe mii de overdraft-uri ca sa-si cumpere echipamente, cand se pot descurca si cu ce au in directa concordanta cu nevoile lor curente.

 

Revenind la intrebarea initiala : flo96 ai impamantare legata corect la computer (priza de tip schuko, care sa si fie legata la impamantarea blocului/casei unde locuiesti) ?

Edited by Pontius Pillates
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.