• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
cyfer

Blog

8 posts in this topic

Regimul meu alimentar era bazat pe mâncare procesată. Dimineața mâncam gaufre sau turtă dulce. La prânz îmi cumpăram vreo 5-6 covrigi calzi, cu mac și sare. Seara îmi abuream niște legume congelate și carne de pui. Ziua se termina cu vreo 2L de bere. 3 căni de cafea pe zi erau minimul.

Am scris asta în articolul despre motivele mutării la tropice.

Postul a fost relativ greu, dar nu atât de greu pe cât m-am așteptat. Primele 3 zile sunt nasoale, până când corpul începe să nu mai ia din resursele de glicogen și trece exclusiv pe grăsimi.În rest, poți s-o duci așa luni de zile, până ți se termină grăsimea, dar se recomandă să fii supravegheat. Aș fi stat mai mult, dar cum am făcut postul de capul meu, m-am limitat la 7 zile.

Ulterior am mai făcut două posturi de 7 zile, câte unul pe an și au fost mult mai ușoare.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

am citit si eu blogul, il recomandase cineva pe fb..fain!

 

ce pot zice..schimbare dramatica, mai multa ca sigur ca a fost o chestie mai deep la mijloc, nu se iau asa masuri radicale din senin (vreo revelatie, problema personala grava, vreun trip prea puternic pe 'acid', etc). oricum, e de admirat ca te-ai dedicat total stilului asta de viata, nu multa lume reuseste.

 

dar la faza cu veganismul..dunno, man, omul are canini in gura pentru un scop, zic eu. e bine si cu fructele, nu zic nu, dar e de retinut ca creierul primatei s-a dezvoltat cel mai mult dupa ce a trecut la un regim carnivor. in plus, multi hormoni din corp se sintetizeaza din grasimi saturate care nu se gasesc in fructe si nici legume. Mai sunt si niste vitamine liposolubile, si colesterolul (ce sta la baza sintezei testosteronului). Dar oricum, tu stii ce-ti prieste.

 

Bafta p-acolo! :)

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred că nu e oportun să pornim discuția asta aici. E un forum pentru chitariști.

tu îmi aduci niște argumente, eu o să vin cu altele și tot așa.

Argumentul cu canini, uită-l, e cel mai distractiv dintre toate :)

 

În legătură cu ce m-a pornit către experiența asta, e o poveste lungă. Am povestit câte ceva în articolul „de ce m-am mutat la tropice”.

Mulțumesc că mă urmărești. :)

4 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everyone and good wishes and health to everyone on this forum. Killahead: if you allow me a suggestion, it would be sensational to approach a lesson and agreements "folk". I think it could add a beautiful shade in a lot of styles of music. Either you're doing a killer job!Sebastian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.