www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
ValeChitara

Amplificatoare Vio Tube Amp

Recommended Posts

Amplificatoarele in cauza sunt urmatoarele: http://forums.rgc.ro...__fromsearch__1 si http://forums.rgc.ro...800#entry795800

Sunt clone a doua amplificatoare destul de cunoscute si scumpe.

 

SLO100

Este clona a amplificatorului Soldano SLO100. Are doua canale, 100w, eq global, gain si volum pentru fiecare canal, boost pentru canalul clean, bright switch pentru canalul lead, loop serie, lineout reglabil, iesiri la 4, 8 sau 16 ohm etc. Cam toate caracteristicile unui amp modern. (Pentru mai multe detalii, contactati-l pe Vio)

Componentele sunt de cea mai buna calitate, lucrat pe cose.

Dupa parerea mea este un amp versatil. Datorita boostului de pe canalul clean, se pot obtine trei sunete de baza: clean, crunch si lead. Cleanul este clar, deschis, curat, foarte bun pentru cantat acorduri arpegiate sau chiar bluse. Cu putin reverb, ar fi un sunet complet, fara nevoie de alte ajustari. Canalul de lead este conceput pentru metale grele. Evident, poate scoate un sunet foarte distorsionat dar clar, precis, nu "buhait". Este genul de sunet cu care te auzi intr-o trupa. Toate intervalele muzicale se aud clar, chiar si octavele sau tertele.

Un astfel de amp costa 4000 de lei.

Parti rele: dupa gustul meu, nivelul boostului ar trebuie sa fie putin mai mic, pentru a nu fi diferenta chiar asa mare cand treci de la clean la crunch, dar, asta poate rezolva Viorel fara probleme.

Parti bune: sunetul, in primul rand, versatilitatea, fiabilitatea si pretul, comparativ cu cel original.

Impresie generala: este un amp cu un sunet deosebit de curat si clar. Se poate canta cam orice pe el.

 

JCM800

Este o clona a amplificatorului Marshall JCM800 2203. Are un singur canal, cu doua intrari, high si low (deci, se poate scoate si un sunet clean si unul distorsionat), 100w, eq pe patru benzi (bass, mid, treble, presence), control pentru gain si control pentru volum.

De asemenea, componentele sunt de cea mai buna calitate si este lucrat pe cose.

Are caractristicile unui amp vintage, nu foarte flexibil. Este facut pentru cei care nu cauta 100 de sunete diferite, ci cateva, dar bune, sau pentru cei care folosesc mai mult pedale. Primeste orice pedala in fata deoarece, pe intrarea low, se comporta ca o putere cu reglaje de ton.

Dat tare, suna de-ti trece prin masele. Are distorsiune destula pentru orice gust. Este sunetul anilor 80. Se poate canta de la heavy metal pana la bluse fara probleme. Este foarte "galagios". Se poate canta pe scena mari ne preluat.

Un astfel de amp costa 3000 de lei.

Parti rele: suna cel mai bine cand este dat foarte tare, deci, nu se poate canta in dormitor cu el si nu este foarte flexibil, dar asta este natura ampului.

Parti bune: sunetul, pretul si fiabilitatea.

Impresie generala: acest amp este facut pentru scena mari iar sunetul este pe masura.

Cele doua ampuri au fost vandute dar se pot face altele, pentru cine doreste, cu alte caracteristici sau cu cele prezentate mai sus.

Pentru alte detalii contactati-l pe Viorel (userul viobio).

O seara buna tuturor!

post-20538-0-89305300-1373918712_thumb.jpg

post-20538-0-74938400-1373918723_thumb.jpg

Edited by ValeChitara
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum am mai zis si in topicul despre preul meu, nu am conditiile pentru cu clip bun. O inregistrare captata prost nu ar fi de ajutor pentru nimeni, zic eu, pentru ca nu s-ar intelege nimic din ton. Plus ca ampurile nu mai sunt "la indemana". Cum a spus si Viorel de atatea ori, cine vrea si poate, sa vina personal pentru test. Nici o inregistrare nu se compara cu proba live. Este clar ca o inregistrare ar fi mult mai atractiva pentru un potentia client, dar necesita mult mai mult timp si pricepere in acest domeniu (cinematografie, sa zicem), parte nu chiar interesanta pentru toti chitaristii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.