www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Galeria Mea Cu Inregistrari Si Alte Chestii Muzicale


Jewelia
 Share

Recommended Posts

Avand in vedere ca ultima postare din galeria de inregistrari pe care o aveam la un moment dat aici pe rgc dateaza din 2007 (wow, ce repede trece timpul asta!), am decis sa creez un nou topic in care sa pun chestii pe care le-am facut in ultima vreme si pe care urmeaza sa le fac. Ce sa zic, sper sa va placa! :)

 

Am sa incep cu piesa asta, care e o compozitie destul de recenta:

 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Dupa parerea mea piesa e WOW din toate punctele de vedere, ca si voi doi de altfel. Nu stiu de unde ati aparut sau unde ati stat pititi pana acum :) Felicitari pentru voce/pian, pentru piesa/piese si nu in ultimul rand pentru Andy inteleg ca-l cheama, caruia se pare ca nu i-a scapat niciun instrument. Cel putin din ce-am trecut acum in viteza prin piesele voastre pe youtube l-am vazut la chitara, chitara bass, percutie, acordeon, ukulele si banuiesc ca mai sunt si altele. Sunt curios in ce masura le si stapaneste sau au fost doar 3 acorduri sa dea bine la cadru. Oricum ar fi, bravo voua!

 

Foarte misto si 'Newborn' si 'Copilul ratacit'. O sa zica lumea ca ne-am vorbit sa va fac reclama, dar jur ca-i prima data ca va ascult. Insa sunt placut impresionat de ce-am auzit... Felicitari!

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru cuvintele frumoase, Sam!

Si mai arunc aici o piesa, e o inregistrare live:

 

https://soundcloud.c...feat-owen-ralph

 

Am incercat sa pun playerul soundcloud cu tag-uri in postare si nu merge; de fapt, apare playerul, dar scrie track not available, stie cineva cum il fac sa mearga? :D

Edited by Jewelia
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

1. In legatura cu SoundCloud este un buton "special BBCode", al treilea din meniu..Selectezi soundcloud si pui linkul corespunzator.

https://soundcloud.com/missjewelia/aquarium-feat-owen-ralph

 

 

2.Imi place mult ceea ce faci, felicitari!Iti vad un viitor stralucit.

Edited by Septi
Link to comment
Share on other sites

Desi nu este stilul meu de muzica, totusi tin sa te felicit pt ceea ce faci . In acest stil nu sunt multi muzicieni consacrati la noi. Cred ca daca erai dincolo de hotarele noastre pana acum sigur multa lume auzea de tine ( sau de voi) . Ai o voce deosebita si sa nu te lasi de muzica . Succes in continuare. Respect.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Iarasi a trecut ceva timp de cand am postat noutati, in my defense am lucrat la un E.P care in sfarsit gata si e pe soundcloud: https://soundcloud.com/missjewelia/sets/monsters-ep

A fost co-engineered si produs de mine si de prietenul meu Andy, cu toate instrumentele inregistrate live, no sample libraries (inclusiv strings-urile). Mai e de lucru la mix, dar na, sunt happy cu ce ne-a iesit. Sper sa va placa!

Edited by Jewelia
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

N-am mai dat pe-aici de mult timp, but felt like sharing this. De-abia scos din cuptor. Am lucrat la video-ul asta (+ audio) trei zile in continuu, ca sa fie gata cat e piesa cat de cat inca fresh - poate 3 zile nu pare mult, dar e mai mult decat de-ajuns sa te faca sa nu mai vrei sa auzi prea curand melodia cu pricina :P

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.