www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cumpar/imprumut Casete Cu Metal/rock


Riff Hudson
 Share

Recommended Posts

Deci treaba e in felul urmator.. Urmeaza maine sa plec intr-o cursa de vreo 2100-2300 de km cu o masina care nu are CD-player din pacate si cum ma plictisesc foarte repede la volan, am nevoie de ceva sa imi zbarnaie in urechi, iar radiourile turcilor sunt mai mult decat jalnice. Casete nu am si nici caasetofon sa imi trag eu de pe CD, asa ca as avea nevoie de vreo 5-6 casete (nu neaparat originale, si copii dar macar sa functioneze bine, sa nu fie p**iz*ite ) cu ceva rockaiala

 

Prefer Guns N Roses, Metallica, Megadeth, Rammstein, Dream Theater,, Pantera, AC\DC

Sau chestii din zona astora. Dar nu brutalitati prea mari si nici moleseli gen Santana sau Pink Floyd ca adorm la volan.

 

Ofer pe 6 buc din asa ceva 2 doze de Squier Strat sau un stick foarte smecher si misto de 8 GB, aproape nou.

 

Am nevoie de respectivele casete cel tarziu in seara asta, pentru ca maine la 8 dimineata o sa fiu deja pe drum.

 

Sau daca are cineva sa imi imprumute cateva (nu vanzare) atunci fac cinste cu 2-3 peturi de suc de hamei la alegere :drinka:

 

 

 

Valabil pentru Bucuresti numai

 

0747.470.670

Link to comment
Share on other sites

Mai bine iti cumperi asa ceva si folosesti orice sursa de semnal audio (cd portabil, mp3 player, ipad, ipod, laptop, etc)

 

https://www.google.r...iw=1280&bih=862

 

Este ca o caseta audi din care iese un cablu cu un jack audio. Caseta o bagi in casetofonul masinii si jack-ul unde vrei tu :)

Edited by sam
Link to comment
Share on other sites

Pfai, am eu ceva, dar în Botoșani și eu sunt în Iași. Anunță și tu mai din timp...

Eventual ai putea inregistra ceva casete cu un casetofon cu line in și funcție de înregistrare, sau poți folosi un mp3 și apoi faci conversie din digital în analog folosind un "mp3tape" luat dintr-un bazar sau magazin cu electronice:

_CASADPT.JPG

Am avut mai demult și sunt niște chestii ieftine și ok. Sau poți face rost de un modulator fm, în cazul în care mașina aia are radio.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vezi ca unele modulatoare FM sunt foarte proaste. Eu am incercat acum cativa ani vreo 3 modele (de la cel mai ieftin la cel mai scump). Ele intra pe o anumita frecventa FM. Daca pe frecventa respectiva mai exista si alt semnal (si la drum lung, e imposibil sa nu interferezi cu nimic) atunci trebuie s-o schimbi pana gasesti alta libera. Lucru care se va tot repeta...

 

Alta problema e ca fasaie, bazaie, caraie, sa nu te astepti la o auditie de calitate. Cel putin asta era acum cativa ani (4-5). Poate le-or mai fi dezvoltat tehnologic de atunci.

 

Nici adaptorul ala de caseta nu-ti ofera cine stie ce calitate a sunetului, dar macar scapi de interferente.

 

Ma rog, avand in vedere ca din cate am inteles iti trebuie de unica folosinta, probabil ca oricare din ele e ok... Drum bun!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest serby

Cea mai ok treaba - pe viitor nu acum - e sa desfaci casetofonul si sa rogi pe careva care se pricepe sa-ti lege un fir cu rol de line-in dupa sectiunea de preamplificare a capului de citire. In felul asta o sa folosesti doar etajul de amplificare final si o sa ai calitate foarte buna, mult mai buna decat modulator sau caseta adaptoare (comparabila cu un cd player).

Link to comment
Share on other sites

mi-am luat pana la urma caseta d-aia adaptoare (am dat 10 ron pe ea) ca am citit ca modulatoarele alea fac figuri si in unele orase interfereaza cu radiourile lor.. se aud ok, nu m-am plictisit pe drum, nimic mai fain decat sa bagi un raining blood prin bazarurile turcesti :)))

 

thanx again la toti!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.