www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Amenajare /aranjare Sala De Repetitii


Recommended Posts

Salut. De curand am reusit sa ma instalez cu trupa intr-un beci de 6m pe 3m . Locul este la demisol avand 2 geamuri micute. As vrea sa fac o izolare fonica in scopul de a scapa de ecou . (mentionez ca beciul este cimentat iar tavanu a fost imbracat in polistiren si tencuiala . De asemenea as dorii daca ma puteti ajuta sa imi dati o idee cum as putea aseza intrumentele pentru a obtine un sunet mai clar si sa ne auzim toti fara sa mergem la volume exagerate . Avem un set de tobe acustice , un combo de chitara un combo de bass si un amp de 20 w de amplificat vocea care este foarte slab . Multumesc anticipat

Link to comment
Share on other sites

Sala noastra e asemanatoare si a fost tratata fonic cu placi de vata bazaltica de 10 cm grosime (modalitatea de fixare pe pereti depinde de la caz la caz....noi am ales sa facem niste schele din profil de rigips UD si CD pentru a fi mai usor de dat jos in cazul in care trebuie sa schimbam locatia) si acoperite cu molton.

Cam asa arata:

 

Before: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187831858008773&set=pb.156312711160688.-2207520000.1365972179

After: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=574389615906227&set=t.670713269

 

Vocea are sigur nevoie de mai multa putere si recomand de asemenea un set de surdine pentru tobe (cele cu spuma care se monteaza sub fete).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ce inaltime are beciul? Oricum, ca sa scapi de ecou...la dimensiunile alea...tre sa anulezi complet din pdv acustic sala.

Pentru inceput, mocheta groasa pe jos, panouri acustice cofrate pe tavan, niste fotolii vechi prin colturi, chestii d-astea. Problemele mari vor fi la sunetele de frecventa joasa, nu la medii sau inalte...ca alora...in afara de niste dispersare, sa nu mai sune muddy...n-ai ce sa le faci. Tavanul trebuie musai anulat dpdv acustic, iar la pereti -te poti descurca cu panouri cofrate doar pe cate unul dintre peretii laterali, montate la inaltimea umerilor. Ai putea sa postezi o poza cu sala sa vedem ce si cum.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.