www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Hathor Live At W.o.a Metal Battle 2013:semifinala La Iasi


Fictum
 Share

Recommended Posts

HATHOR LIVE at W.O.A Metal Battle 2013:Semifinala la Iasi

 

 

 

Juriul concursului WACKEN Metal Battle Romania, editia a V-a, a desemnat trupele calificate in semifinala Iasi. Acestea sunt - in ordine alfabetica: Ashaena, Era Decay, Focuri, God si Hathor.

 

Semifinala va avea loc in data de 14 aprilie 2013, in Underground Pub din Iasi. Trupa castigatoare va participa in finala nationala de la Sibiu (16 mai).

 

Formatia din Romania declarata castigatoare in finala nationala va avea sansa de a urca pe scena celui mai mare festival de muzica rock din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfasoara anual la Wacken, in Germania, si se bucura de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din intreaga lume! In prezent, Wacken Metal Battle se desfasoara in 30 de tari diferite.

 

Din 2004, de cand se desfasoara anual, Wacken Metal Battle a devenit unul dintre cele mai importante concursuri internationale de talente pentru tinere trupe ale genului. Finala internationala va avea loc in perioada 31.07.2013–03.08.2013, in cadrul festivalului Wacken Open Air

 

Locatia:

 

Underground The Pub

 

Galeriile Comerciale "Stefan cel Mare", 700026 Iasi, Romania

post-9005-0-96128900-1364463741_thumb.jpg

Edited by Fictum
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am crescut asculând trupe românesti de metal, printre care God și Hathor, deci interesul din partea mea e destul de mare. De Era Decay știu de la apariția trupei (2008?) și spun că e parcă prea influențată de trupele suedeze ce cântă un așa-zis "melodic-death-metal". La un pol total opus, Ashaena adoptă foarte multe elemente tradiționale. Îmi place că avem destul trupe cu rădăcini sau influențe in folclor: Negură Bunget, Bucovina, Dor de Duh, God, Ashaena, Marțolea, Din Brad etc.

 

http://www.youtube.com/watch?v=0MIqCauiz_o

Link to comment
Share on other sites

Am avut o placere deosebita sa cantam in Iasi dupa 3 ani. ;)A fost o seara incendiara,ne-am simtit excelent,speram sa mai ajungem cat de curand! Multumim organizatorilor si in mod deosebit trupei Bucovina care ne-au ajutat enorm, super oameni!!! Bravo God,multa bafta incontinuare ;)

Edited by Fictum
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.