www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
mariusteicu

vând Shure 58 Beta A Defect

Recommended Posts

Pret: 150 RON


Localitate: Cluj-Napoca


Contact: PM


Stare: Defect

Accept schimburi: Accept schimburi
Am primit acest microfon la schimb pe o chitara aici pe forum si s-a dovedit o fi teapa.Microfonul este original (zic eu)dar scoate doar inalte si medii fara basi.post-17600-0-63247000-1363465220_thumb.jpgpost-17600-0-34250200-1363465234_thumb.jpgpost-17600-0-37734800-1363465244_thumb.jpgpost-17600-0-75070900-1363465279_thumb.jpg

 

astept orice fel de propuneri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua.

Imi pare rau de intamplarea cu pseudo-Shure-ul. Nu este ceva neobisnuit in ultima vreme. Au aparut copii foarte veridice ca aparenta, chiar in magazine, la pret derizoriu insa:

http://www.metalhead.ro/forum/zona-muzicienilor/atentie-la-tzeapa-shure-sm58!!!/

http://www.okazii.ro/echipament-studio/microfoane/microfon-profesional-de-la-shure-sm58-microfoane-asamblate-in-mexic-pentru-shure-a124999273

http://www.okazii.ro/echipament-studio/microfoane/vand-microfon-microfoane-shure-sm58-nou-noi-a125569059

Nu vreau sa va pun sare pe rana, insa probabil ca singura piesa buna la ceva este housing-ul cu mesh-grille-ul. Pretul de 150ron nu il veti putea obtine, mai ales ca sunteti un om sincer.

Am sa fiu si eu la fel de sincer cu dvs.

Eu am un microfon similar, de multi ani, si s-a cam uzat la exterior. Nu am neaparata nevoie, insa i-as schimba exteriorul. Stiu ca poate parea un pret peiorativ, insa eu va ofer 40ron.

Daca nu se iveste alt cumparator, va rog sa ma contactati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revin cu un nou mesaj, dupa ce am vazut clipul de mai sus, si altele pe YouTube. Se pare ca nici macar finisajul housing-ului nu rezista la uzura. In aceste conditii, sunt nevoit sa imi retrag pana si derizoria oferta anterioara. Inca odata, imi pare rau de intamplarea dvs. Poate ar trebui sa il reclamati la Politie pe escroc, daca ii stiti numele, si aveti dovada ca v-a trimis microfonul (recipisa de la curier, posta, etc.). Banii nu si-i putea ridica decat cu un act de identitate. Recomandare pentru vanzari fata in fata: redactati un act semnat de amandoua partile, cu seria C.I. (chiar ii cereti sa vi-o arate) si cu seria jucariei care se vinde/cumpara.

Daca refuza, e semn clar ca trebuie si respectivul sa fie refuzat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu stiu cum va dati voi seama mai fratilor ca e copie? din poze si din presupuneri ca sunt foarte multe copii ? tot ce se poate sa aveti dreptate insa nu am gasit clipuri cu 58 beta pe youtube.a gasit careva?daca da,va rog urcati-le aici sa ne dumirim toti.

Copiaza chinezii astia si pe ma-sa :)

In ceea ce priveste mersul la politie ,nu ma obosesc pt ca din Cluj nu o sa-l caute pe ala in Sibiu,ii stiu eu pe politziotzi.arhivez gaura si viata mere inainte :)

deci un clip cu 58 beta are careva?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest IamDead

Teicule,si tu esti tepar oricum,n-ai de ce sa-ti faci griji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Referitor la escrocherie : va sfatuiesc in mod ferm sa va duceti la Politie si sa il reclamati, ca altfel incurajam astfel de acte. Si eu am avut parte de experiente neplacute, si Politia si-a facut datoria asa cum trebuie - si mi-am recuperat paguba, chiar daca in instanta.

Referitor la "expertizarea" Shure-ului, intr-adevar internet-ul poate induce in eroare. M-am informat - cel mai bine va inscrieti pe site-ul Shure, si trimiteti un mesaj (incluzand fotografiile) catre Mr. Wallace - e "detectivul de serviciu" la Shure. O sa va confirme daca este sau nu original. Se gasesc si pe YouTube clipuri - dati un search "fake Shure Beta 58A" si apar destule. Ideea e ca nu conteaza (pentru dvs) daca e contrafacut sau nu, sau cum arata, ci daca suna cum trebuie - iar al dvs e clar ca nu suna bine, din ce afirmati.

Ma opresc aici cu acest subiect. Succes cu rezolvarea !

Edited by project

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.