www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Furturi Cu Anunturi - "adaptive_Man"


Recommended Posts

Pret: 0 RON


Localitate: Sfantu Gheorghe


Contact: brownsimonmusic@yahoo.com


Stare: Defect

Accept schimburi: Accept schimburi
Furturi cu anunturi - "adaptive_man"

 

Nicu Gheorghita (Bucuresti, Aleea Vlasiei nr.2, sectorul: 6) m-a furat, sub numele id adaptive_man. A trimis un laptop in jur de 1000 ron care nu merge deloc, nici nu se porneste, si e distrus partial, lipsesc butoane, e spart si deteriorat, etc. desi el a spus ca e nou, fara nici un fel de problema, cumparat de la emag. Oprise telefonul, sa nu pot contacta, dupa ce am primit coletul. Daca mai sunt oameni pe cine a furat, va rog sa ma contacteze prin mail sau telefon, ca vreau sa ma duc la politie, sa fie dat in judecata, pentru ca nu face fata datoriilor sale catre mine, pentru ca m-a atacat psichic si financiar fara nici un motiv. Am si poza de buletin a lui, stiu toate datele personale despre el. A vandut deja multe dispozitive, si vinde si in prezent, pe siteul asta si pe situl rgc.ro, si dupa parerea mea a facut si cu alti oameni fitza asta bazata pe incredere. Cine are informatii, sau a primit colet de la acest om, sau a fost furata de acest infractor va rog sa ma contacteze. (Cer pe adminul siteului sa nu stearga acest anunt)

 

tel: 0721623088

08.03.2013, 21:47

Localitatea: Sfantu Gheorghe, Email: brownsimonmusic@yahoo.com

Link to comment
Share on other sites

Trimite-mi te rog si mie pe adresa de mail catalin.oancea@blominfo.ro , o copie scanata cu buletinul tupeistului. O sa vorbesc luni cu un amic de-al meu care lucreaza la criminalistica si sa ma ajute cumva sa-i fac astuia o plangere la politie. Am ca martor si agentul de teren de la fan curier care este pe zona mea si care ma cunoaste foarte bine, ca l-am sunat la 10 minute dupa ce am ridicat coletul de la tepar si i-am spus ca vreau sa returnez coletul primit deoarece produsul era defect si doream inapoi coletul cu mixerul care il dadusem ca si "ramburs". Din pacate omul deja bagase in sistem coletul meu si in asa fel am ramas cu paguba. Dar sunt sigur ca o sa vina la politie ca martor si sa confirme cele spuse de mine.

....unde esti tu Tepes Doamne?

Edited by Oancea Catalin
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

main bine ai lua legatura cu userul basdan cel care a avut microfonul asta si l-a defectat

 

http://forums.rgc.ro...__1#entry750257

 

 

http://forums.rgc.ro...r/23589-basdan/

Pe mine nu userul respectiv m-a tepuit ci TU. Deci in final recunosti ca mi-ai dat o stricaciune......O sa mai auzi de mine. Te asigur de asta!

Rog un admin ca sa-l baneze userul aaaaaaaaaaaaaa44, find clona lui adaptive_man, rgc_apogee si D-zeu mai stie cate clone are pe aici.

Edited by Oancea Catalin
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

cum ar fi sa muncesti un pic, sa strangi ceva bani fara sa te grabesti, si sa cumperi un lucru nou, dintr un magazin de specialitate?

 

decat sa pierzi vremea cautand chilipiruri ce aduc numai probleme, mai bine lasati i pe cei ce doresc sa le vanda, sa le tina pana la batranete.

 

sau.... intalnire, proba, tranzactie.

 

eu asa as vedea problema.....

 

 

cat despre politie, parchet, etc... egal cu 0.

 

nu te a obligat nimeni sa cumperi. faptul ca accepti o tranzactie este propria ta vointa. faptul ca ai fost inselat este parerea ta, nu presupune nicio obligatie din partea vanzatorului atata timp cat nu ai facut proba si un proces de vanzare cumparara (scris de mana, cu datele reale din buletin).

 

.....

Edited by Pyramid Studio
Link to comment
Share on other sites

nu te a obligat nimeni sa cumperi. faptul ca accepti o tranzactie este propria ta vointa. faptul ca ai fost inselat este parerea ta, nu presupune nicio obligatie din partea vanzatorului atata timp cat nu ai facut proba si un proces de vanzare cumparara (scris de mana, cu datele reale din buletin).

 

Hai nu zău... Orice discuţie pe care au avut-o, pe mail, pe mess, pe PM, reprezintă contractul pe care l-au încheiat. Aia cu scris de mână e bună.

Există şi noţiunea de acord verbal.

 

În orice caz, plângere poţi face indiferent dacă există un contract de orice natură între două părţi, iar una dintre ele nu l-a respectat. Indiferent dacă ai dovezi sau nu. Nu la parchet se fac plângerile de genul, ci la poliţie.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Parerea mea este ca daca exista mesaje prin care i s-a spus de vanzator, cumparatorului ca produsul e bun si nu a fost atunci se poate vorbi de inselaciune.

 

Apoi, pt cei care nu stiti, scrisorile de transport folosite in curieratul rapid, denumite AWB-uri, tin loc de contracte de vanzare -cumparare. Numai ca trebuie ca atunci cand cumparati un produs de la cineva, sa il puneti sa scrie in AWB la descrierea produsului, seria si denumirea produsului (Compaq P700 monitor, laptop, etc, FULL FUNCTIONAL).

 

Apoi, cum s-a mai spus, OKAZIILE de multe ori sunt tzepe, si nu strica sa cereti poze, si demo facut tel mobil macar a produsului. Nu cred ca mai exista persoane sa aiba telefoane fara camera video, si sa faci un demo iti ia 5 minute, si de obicei ocupa putin, e usor de trimis. 1-2 minute de video pot ajuta mult in formarea unei imagini corecte a produsului.

 

Nu va mai grabiti cand vedeti ocazii, temandu-va ca le pierdeti...Mai bine pierzi o ocazie, decat sa pierzi banii. Aveti rabdare, pt ca pt munca si banii vostri o faceti.

 

Cu parere de rau pt Nino, si cu dezgust pt tipi ca cel care l-a tepuit, va salut

 

cu respect

 

=Mihai=

Link to comment
Share on other sites

Si da, intradevar, sub numelor rgc_apogee, mcdinamic, studiogear_2000, adaptive_man este acelasi persoana: Gheorghita Nicusor Mihai. Pe soundcreation sunt multe mesajele impotriva acestui om la categoria anunturi, pe care oameni scriau, care au fost furate de acesta. Vreau sa iau legatura cu toate. Si nu degeaba.

Link to comment
Share on other sites

mesteru nostru se numeste : Gheorghita Nicusor strada amurgului nr 24 sector 5 bucuresti (rahova) 0734 317 623

 

 

id-uri:

studio_gear2010

xtacty

originalxtasy

mc_dinamic

filter_premium

adaptive_man

 

conturi okazii:

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/rangerok.html

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/xtasy1982.html

http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/StudioXpert.html

 

E un tepar de prina clasa, da teapa si pe urma blocheaza toate nr de telefon de pe care incerci sa-l suni , pe urma tot el intra pe forum sa zica ca nu esti barbat, ca nu vrei sa vorbesti direct :)))), sau in cazul meu sa-mi zica ca nu mi-a mers operatiunea ceapa in colet :))....asta dupa ce-mi fura placa de sunet si o posteaza la vanzare tot pe acest forum ...cat tupeu !!!

Eu unu m-am resemnat atunci dar vad ca face in continuare prostii si tot mai multi ii pica ...se crede foarte smecher si destept, toti restu suntem fraieri ca avem incredere ori ca cumparam ocazii ori ca suntem prea oameni ?

 

trageti si voi concluzia pt ca eu cand am insistat pe forum la ora aia au sarit unii utilizatori pe aici sa-mi zica ca-s nebun :) si sa-mi vad de treaba ...

Link to comment
Share on other sites

NINO BROWN fii pe pace...omul si-a spus o parere, si a incercat sa dea de inteles ca e mai bine sa cumperi produse noi , decat second hand. Si are cumva dreptate, dar ce te faci cand nu prea gasesti NOU ceea ce ai nevoie ?:). Faptul ca nu vreau sa cumpar nou, nu e circumstanta atenuanta pt tzapangii :). Cu tzepele iti merge o vreme, dupa care ti se infunda, si apoi urmeaza intr-un moment al vietii sa dai inapoi cu varf si indesat, insa putini sunt constienti de acest fapt.

 

O seara frumoasa la toti

 

cu respect

 

=mihai=

Link to comment
Share on other sites

ma baieti... adunati-va toti care ati luat tzeapa de la carnatu asta si faceti plangeri. preferabil la sectia unde isi are asta domiciliul.

cu o singura plangere nu se rezolva nimic, dar daca curg o duzina de plangeri de inselaciune, va asigur ca i se deschide dosar. inselaciunea e o infractiune serioasa, iar forma continua e o situatie agravanta. paguba nu cred ca o sa o recuperati, dar 1 - 2 ani cu suspendare tot ia. si apoi se va gandi mai bine cand va da urmatoarea tzeapa

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa44

aici este si dovada ca i-am trimis produsul cerut de el ca sa echilibram balanta,in discutia din textul de mai sus se arata clar ca am vrut sa facem cumva sa ne intelegem,am zis ca ii trimit produsele inapoi,telefon cu probleme de retea,microfonul fara shockmount si sa imi trimita laptopul inapoi asa cum l-am trimis adica functional.I-am facut poze inainte sa il trimit,am prezentat tot ce mi-a cerut,configuratia etc. Am spus sa faca si poza la bonul pe care i l-au dat de la reparatie ca sa o achit eu,m-a vrajit ca a dat 450 lei.I-am trimis un microfon akg d5 plus cablu de microfon plus niste mufe bonus si sa ne achitam fiecare partea sa de drum ,eu turul respectiv el returul coletului.In poza de mai jos demonstrez ca i-am trimis si el a refuzat coletul.Il astept sa mearga la politie . Daca vrea produsele inapoi il rog pe aceasta cale sa trimita laptopul inapoi mergand asa cum l-am trimis si eu ca retur ii voi da inapoi ce mi-a trimis el...... pana atunci continua circul...Microfonul dupa ce se vor linistii apele se va duce la cineva care a postat aici ca donatie din partea mea... http://postimage.org/image/7zshanbih/

Edited by aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa44
Link to comment
Share on other sites

amice ..imi trimiti si mie Fireboxu pe care mi l-ai furat ? ...just asking ....stai lin o sa ai plangeri garla la politie ...acu ca suntem mai multi ....poate esti si tu mai linistit. Laptopul de mai sus a ajuns nefunctional la omuletu ala sunt convins ...ca si mai multe produse ce le trimiti in starea aia si pe urma dai vina pe courier samd ...nu inteleg un lucru ....cum de mai ai tupeu sa intri pe forumu asta si sa inccerci sas vinzi dupa ce ai facut atatea kkturi pe aici si prin alte parti. Dupa ce-mi furi placa de sunet si nu mai raspunzi la telefon "ca un barbat ce esti" intri aici si incerci s-o vinzi tot pe forumu asta ....cat tupeu in tine ...bai Nicule ...stii ca o sa ti se infunde nu ? Daca ai avea un pic de minte in capu ala ....ai lasa chestiile astea pe care le faci si te-ai ocupa numa de muzica ...daca zici ca lucrezi prin studiouri ...

Link to comment
Share on other sites

daca tot a-ti cititi dialogu resp :

 

"5:02:58 PM adaptive_man: ar trebui sa te gandesti ca daca era teapa iti dateam ignore si nu mai vorbeam cu tine deloc"

 

....ei bine cam asta face domu nicu dupa ce da teapa .....se da la fund si nu mai vorbeste cu tine ...te face psiho, rade de bunacredinta ta si iti da ignore la toate modalitatile de comunicare ...

funny isn't it?

Link to comment
Share on other sites

ei bine si cireasa de pe tort! , asta dupa ce eu l-am rugat (dupa ce mi-a furat placa) sa o trmita innapoi sau macar sa-mi explice ce l-a determinat s-o faca , sa inteleg ca sa nu mor prost

 

ta-da !!!!

 

esnfxh.jpg

 

evident ca si atunci cand nu mai dadeam de el ....trimite in continuare de pe smsgratuite.ro

 

si acu doua vorbe pt inculpat:

"amice, pacat de inteligenta ta ....ai folosit-o si o folosesti in continuare in scopuri mai putin folositoare societatii :)

eu unu nu mai vreau sa-ti dau add la nici un id si nici sa vorbesc cu tine direct (taste of you're own medicine) pentru ca mi-e lehamite, asta dupa ce am incercat pe atatea cai s-o fac..."

Link to comment
Share on other sites

Revin cu un anunt. Ce nu credeam ca o sa se intample chiar s-a intamplat.Am fost sunat zilele trecute de Nicusor (adaptive_man) si mi-a propus "sa facem pace" si sa-si rascumpere greseala fata de mine, oferindu-mi in schimb un produs de care chiar aveam nevoie. Omul s-a tinut de cuvant si mi-a trimis exact ce a spus, perfect functional. Personal, consider ca fata de mine si-a achitat datoria, atat morala cat si financiara, pe care o avea. Am avut si ocazia sa vorbim mai multe la telefon si chiar nu pare un tip rau...cred ca si-a dat seama de greselile facute si mi-a spus ca incearca sa se recompenseze fata de toti carora le-a gresit. M-as bucura sa aud/vad peste o vreme ca s-a tinut de cuvant si ca a revenit pe caile bune si drepte, achitandu-se fata de toti "unde este dator" si sa fie iar considerat un om de incredere, cum probabil a fost candva. Stiu ca o sa fiu ponegrit in fel si chip de altii dar spun exact ce simt in momentul de fata. Devenisem constient ca "datoria" nu mi-o mai puteam recupera decat printr-o minune (care s-a si intamplat) si nu-mi mai ramasese decat sa incerc pe cat posibil sa-i fac zile negre si sa-l demasc pe oriunde i-as fi vazut produsele la vanzare, dar si asa era un razboi care nu ducea nicaieri si chiar ma bucur ca mi-am recuperat paguba. Inca o data repet, sper sa revina cu picioarele pe pamant si cu timpul, poate o sa fie bine vazut si un user de incredere. Bafta la acest capitol, Nicusor....totul tine de tine!

Link to comment
Share on other sites

Mda...si mie mi-a propus asa cum vedeti mai sus sa-mi dea un ups Eaton , pe care probabil il are la vanzare , spuneti-mi si voi cum suna treaba asta .....dupa ce l-am rugat atunci sa stea de vorba cu mine si sa-mi explice de ce mi-a furat placa aia de sunet (pe care sigur nu o mai are si pe care a avut tupeu sa o repuna la vanzare aici). Nicule probabil ca ti-ai dat seama ca nu merge cu varianta asta si totusi ar trebui sa faci negotz cinstit...

Din pacate pt acest omulet deja s-au adunat cateva plangeri, care or sa mearga acolo unde trebuiau mai devreme. Eu nu vreau sa fac rau nimanui dar cand vezi atata tupeu si ca te disconsidera in asa hal , si-ti mai spune pe forum pentru toti ca i-ai trimis ceapa in colet. Din pacate si eu l-am considerat ca fiind un tip foarte cumsecade si inteligent ....asta pana a vazut ca are pe cine fura si mi-a inchis toate telefoanele. Eh ...decideti si voi ce trebuie facut cu un astfel de individ.

Link to comment
Share on other sites

Mda...si mie mi-a propus asa cum vedeti mai sus sa-mi dea un ups Eaton , pe care probabil il are la vanzare , spuneti-mi si voi cum suna treaba asta .....dupa ce l-am rugat atunci sa stea de vorba cu mine si sa-mi explice de ce mi-a furat placa aia de sunet (pe care sigur nu o mai are si pe care a avut tupeu sa o repuna la vanzare aici). Nicule probabil ca ti-ai dat seama ca nu merge cu varianta asta si totusi ar trebui sa faci negotz cinstit...

Din pacate pt acest omulet deja s-au adunat cateva plangeri, care or sa mearga acolo unde trebuiau mai devreme. Eu nu vreau sa fac rau nimanui dar cand vezi atata tupeu si ca te disconsidera in asa hal , si-ti mai spune pe forum pentru toti ca i-ai trimis ceapa in colet. Din pacate si eu l-am considerat ca fiind un tip foarte cumsecade si inteligent ....asta pana a vazut ca are pe cine fura si mi-a inchis toate telefoanele. Eh ...decideti si voi ce trebuie facut cu un astfel de individ.

Dani, eu te inteleg perfect. Urasc la maxim minciuna, furtul, marsavia, dar gandeste-te daca se merita sa continui razboiul asta. Cauta si vorbeste cu el sa-si achite datoria fata de tine, financiar sau placa inapoi si iesi mai castigat asa.....fara dureri de cap. Nu-i iau deloc apararea, doar ca sper sa se rezolve pe cale amiabila. Oricum, Nicusor are mult de "munca" pana isi va merita inca o sansa si sa fie demn de incredere. Inceputul lui, cel putin in "cazul" meu, vad ca este promitator. Daca o tine tot asa, chiar o sa-i fie si lui bine.

Link to comment
Share on other sites

Ies mai castigat asa ? si cei pe care o sa-i tepuiasca in continuare cum o sa iasa ? Sincer am incercat atunci pe cale amiabila , acu e cam tarziu. Ideea e ca daca nu sareau atatia nu se rezolva nimic dar asa o sa se rezolve. Nicu asta om destept a vazut ca nu il am cu nimic si statea linistit pe faza asta. din pacate acu sunt mai multe dovezi impotriva lui si nu-i asa de usoara treaba si doar pt asta incearca acu sa se "impace" cu toata lumea nu pentru ca ar vrea sa fie mai cinstit si corect. Repet inca o data, am incercat sa fiu corect cu el si amiabil chiar si dupa ce m-a furat, de fiecare data am fost luat de sus si peste picior si a refuzat dialogul.

Va intreb pe toti care ati patit ceva cu omu sau care a-ti vazut povestea ....ce fel de incredere mai poti avea in omu respectiv , chiar si dupa ce "se impaca" cu toti pe care i-a tepuit ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.