www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vand Stoc De Corzi In Valoare De 15 000 Euro,dr,ghs,d'addario


Guest Navigatii Gps
 Share

Recommended Posts

Guest Navigatii Gps

Corzile sunt noi importate din America.Marcile de corzi sunt DR,GHS si D'Addario,pentru cei interesati pot oferi lista cu toate modelele de corzi aflate in stoc.Acceptam si diferite schimburi(electronice(dslr,apple,iphone),masini second-hand,motociclete etc).Pentru cei care sunt interesati sa cumpere stocul cu banii cash,pretul este de 5000 euro.

Anuntul se adreseaza in principal celor ce au un magazin de instrumente muzicale sau celor care vor sa isi deschida unul,sau poate celor care vor sa isi faca un stoc de corzi pe viata :)

Valoare stocului de 15 000 euro este calculata la preturile de producator ! deci daca se adauga si adaosul comercial valoarea aproape se dubleaza.

Edited by Navigatii Gps
Link to comment
Share on other sites

Guest Navigatii Gps

mie mi se pare interesanta alta chestie.... valoare la pret de producator este 15000 iar cea de vanzare cash este 5000..... adica pierzi 66%?

 

Daca luam in calcul si costul:transportului,taxelor vamale,infiintarea firmei,realizarea magazinului online si a publicitatii platite(AdWords,banner exchange cu alte site-uri de profil(ex metalhead.ro),oferirea de seturi gratis trupelor precum cei de la Fara Zahar,Trooper,pentru promovare, as zice ca pierderea e mult mai mare de 66% :)

 

de ce va tot mirati toti, este afacerea secolului.

 

 

Chiar daca esti ironic,pentru cineva care are un magazin de instrumente muzicale este o ocazie buna.

Edited by Navigatii Gps
Link to comment
Share on other sites

Guest Navigatii Gps

Cred ca motivul este evident-recuperarea unei mici parti din investitie.Pentru alte intrebari,propuneri de schimb cu diverse,sunt disponibil si la telefon.

Link to comment
Share on other sites

Dr,Ghs si D'Addario,ca dimensiuni de la 45 pana la 110.Ai PM cu lista de modele.

 

Se poate să pui aici lista cu modele şi preţuri? Asta în cazul în care vrei să vinzi la bucată. Aş fi şi eu interesat, mai ales pentru bass şi seturi de 7 corzi, dacă sunt preţuri mai mici decât la magazine şi dacă poţi trimite prin Poşta Română. Cred că ar mai fi şi alţi colegi interesaţi.

Edited by 'mnezãu
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Salut...cred cã mai mari ºanse ai avea dacã ai vinde seturi la 10,20 pachete o datã..Dacã lunea te cunoaºte ar fii bine sã te ºi prezinți cã sã înlaturi orice dubiu cum cã ai trage țepe ori coarde contra-fãcute...dacã le dai mult sub preț cred cã-ai epuiza destul de repede stocul....pe mine m-ar interesa 10 seturi de ernie ball 10-46 regular slinky

Edited by Fenderaru
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.