• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Killahead

Lectia 4: Acorduri "colorate"

1 post in this topic

"Sunt incepator, am o chitara acustica"

Lectia 4: Acorduri "colorate"

 

Nu putem canta mereu aceleasi acorduri, majore sau minore. Avem nevoie si de pete de culoare, in cazul acesta acordurile cu septima, adica "7"

Sunt mai simple decat acordurile barré, au un "deget" mai putin. Uitati-va la film si veti vedea cum trebuie sa procedam.
 

Lectia 4: Acorduri "colorate"

http://youtu.be/lXN2w6LKyQg?list=PLZ7xhpHFg8I0ZdeN-VduLEL9rsW5LfeGj

 
post-1237-1159090399_thumb.jpg Exemple... post-1237-1159090417_thumb.jpg ...si versiunea mea

 

Edit 31.01.2015
Lectia 4 a fost vizionata pana la restructurarea din 31.01.2015 de 11455 de ori.
Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.