• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Killahead

Lectia 3: Barré All The Way!

1 post in this topic

"Sunt incepator, am o chitara acustica"

Lectia 3: Barré all the way!


Acordurile mele preferate sunt clar cele in barré! De ce oare?

Raspunsul e simplu: cu toate ca necesita multa munca si studiu pana cand vor suna perfect (o sa va cam doara degetele... ), veti fi deosebit de multumiti cand le veti canta fara probleme.
Si la mine (si cu siguranta la ORICINE!) a durat ceva timp pana cand le-am putut prinde cum trebuie, so don't worry!

Fact: cine se descurca cu ele nu va avea niciodata vreo problema cu cantatul unei piese!
 

Lectia 3: Barré all the way!

http://youtu.be/FjYQT17MDYg?list=PLZ7xhpHFg8I0ZdeN-VduLEL9rsW5LfeGjDesenele mele sunt doar exemple. Aceste acorduri se pot prinde dupa aceasta schema oriunde, in aproape orice pozitie. Dintr-un F# putem face cu usurinta un G daca urcam pozitia mainii fara sa o modificam cu o tasta mai sus. La fel putem face dintr-un D un C daca coboram 2 taste.

post-1237-1159089852_thumb.jpg Cateva exemple, alaturi de versiunea mea post-1237-1159089920_thumb.jpg

 

Edit 31.01.2015
Lectia 3 a fost vizionata pana la restructurarea din 31.01.2015 de 10583 de ori.
Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.