www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Debaraua Muzicalã -Sugestii, Reclamații, Mulțumiri


AddRien
 Share

Recommended Posts

Ofer eu o husa Proel pentru Gigbag Fender. Avand in vedere ca am 100+ posturi, 14 like-uri si 4 feedback-uri pozitive, (ar fi trebuit sa vina al 5lea de la ultimul case vandut) se poate face o exceptie de la regula de un an va rog frumos? Pana la urma, nu e importanta vechimea...poti sa ai si 100 de ani pe forum si tot sa fii batut in cap.

Astept un raspuns! Multumesc!

 

Care model de husă Proel ? Dă un link/poză, ceva ! ....

 

.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ar merge sa pun in debara un set de 2 difuzoare liniare contra pachetului de la @un chitarist care includ cele doua seturi de cheite bass?

 

Deci, cele două difuzoare de mașină contra 2 seturi de chei de bass + sursă 9V + cablu MIDI-PC ?

 

Sau doar cele două seturi de chei ?

 

.

Link to comment
Share on other sites

am vorbit cu edi, o sa iau eu bridge-ul de strat care a fost candva al meu, si am sa pun in loc un set de 2 tailpiece-uri vintage, evaluate in jurul a 50 ron fiecare, cel putin atat mi-au cerut altii pe astfel de cordare cand am avut nevoie sa cumpar mai demult. voi reveni cu poze in curand.

Edited by Cryptopsy
Link to comment
Share on other sites

Daca posturile mele NU ar fi fost sterse, s-ar fi inteles ca am nevoie de o husa de electrica. Pentru asta puneam o husa de acustica, plus niste cheite foarte bune de pe o chitara acustica Stagg. Am explicat tot in postul facut si am mai spus ca as vrea sa se uite lumea la feedback-urile mele si la posturile mele. Eu cred ca pot fi de incredere. Inainte sa spuna AddRien ceva, Eduard.Alexandru era si el de acord (nici postul ala nu-l mai vad). In plus, domnul Calin din Timisoara, a fost de acord daca mai aduceam ceva la oferta mea si am adus. Am pus poze si eu zic ca ar fi un schimb echitabil. Chiar a fost foarte urat ca s-au sters posturi si ca atunci cand AddRien a spus nu, cineva si-a schimbat brusc parerea despre intrarea mea in Debaraua Muzicala. Am inteles ca am postat unde nu trebuia si acuma am postat unde trebuie. Sper ca de data asta sa nu se mai stearga.

Nu inteleg cum prima oara lumea era de acord, si cum a spus AddRien ceva, apar comenturi de genul: "Sunt de acord cu AddRien." +like (bineinteles)

Poate ca am fost putin obraznic dar pe mine chiar m-a deranjat faza asta. Eu stiu ca voi sunteti mari si sunteti veterani pe aici dar asta nu va da dreptul sa faceti chestii de genul asta. Din contra! Ar trebui sa fiti mai indulgenti si toleranti.

GigBagul ala sta acolo de cand lumea. Eu am facut o oferta. O oferta foarte buna. Husa de acustica+cheite se la un Stagg acustic (pot sa va asigur ca sunt foarte bune). Aveam nevoie de un gigbag...chiae era simplu. Va multumesc mult pentru raspuns...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dude , avem niste reguli clare . Problema in toata societatea asta e ca degeaba facem reguli nu le respecta nimeni si da explicatii toata lumea de ce nu trebuie sa se tina de ele .. Mi-ai scris pe PM , ti-am spus si acolo ca avem reguli , eventual intreaba pe initiatorii topicului . Posturile se sterg cand nu postezi unde trebuie . Faptul ca Gigbag-ul sta acolo de cand lumea inseamna ca inca nu a venit cineva care sa fie conform regulilor si sa ofere ceva de aprox. aceeasi valoare , nu vreau sa continui fiindca vreau sa evit tonalitatea de marlan si sunt deja destui pe forum .

 

In cateva saptamani sau paote chiar maine merg acasa la Tg.Mures , cred ca am niste huse , daca am iti donez una dar te rog termina cu Drama Gigbagului .

Edited by TheZKD
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sincer, nu m-a deranjat aproape deloc ca nu pot sa particip la debara. Va respect regurile (desi nu cred ca e corect sa judecam dupa vechime. Mai bine se judeca dupa ce conteaza si anume: feedback-uri si posturi) Cel mai mult m-a deranjat (si de acolo m-am suparat) ca dupa ce a zis AddRien: NU, o persoana care prima oara a spus da, si-a schimbat brusc parerea. O sa astpet inca cateva luni si o sa intru si eu. Ideea era ca aveam nevoie de un gigbag si daca puteam sa-l iau cu un schimb, ma avantaja. Era simplu. Stiu ca intr-un fel am facut bascalie si imi pare rau pentru asta dar am vrut sa-mi spun "of"-ul. Nu am nevoie de huse date de pomana. Multumesc pentru oferta. Intrebati oamenii care au cumparat de la mine sau de la care am cumparat ceva, ce fel de persoana sunt. O seara buna.

Link to comment
Share on other sites

Asadar, pastrez un set de cheite de la @un chitarist, iar celalalt set, care are capetele din plastic perlat, intra inapoi in debara. La fel si setul vechi de cheite de pe un bass Jolana Superstar.

 

Voi reveni cu niste poze, in principiu as vrea sa fac doua pachete separate, cu cate un set in fiecare.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Pentru ca m-am plictisit sa fiu contabilul și secretarul personal al "d-lui" eduard alexandru îl las pe el să-și aleagă opțiunile pentru următoarele puncte din lista debaralei :

 

-pct.  1 : "set chei nou-nouțe sau returnează lui cryptopsy asta !

 

-pct. 14 : "replacement la humbucker" sau returnează lui captain Nam asta !

 

 

 

Dupa ce le returnează, conform punctului 7 din regulamentul Debaralei, poate ieși, ca să nu-l mai deranjez pe viitor cu PM-uri și posturi cu "bătut șaua să priceapă iapa" pe aici !

 

   Până atunci, mi-am permis să-i acord două calificative negative pt fiecare din cazuri, pe care rog administratorii forumului să nu le scoată, până nu rezolvă treburile !

 

Îmi pare rău că s-a ajuns in situația asta, dar, să se mai agite și el, nu să tot stea alții să-i amintească !

Edited by ramurel
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pct 1. Am zis clar că le expediez după ce trec pe la ai mei, dat fiind că au rămas acolo. Am vorbit cu omul care le dorește, i-am spus că le trimit sigur, dar că va trebui să aștepte.

Pct 14. Set de doze 7 string de pe o chitară Jackson, identice cu cele de aici:  http://media.musiciansfriend.com/is/image/MMGS7/JS22-7-Dinky-DKA-7-String-Electric-Guitar-Satin-Black/H94544000001000-00-750x750.jpg

 

Nu știu ce spui tu acolo de contabil, secretar etc. Din punctul meu de vedere, meriți o vacanță de pe forum pentru calificative negative date aiurea.

Edited by eduard.alexandru
Link to comment
Share on other sites

. Am zis clar

 

Nu știu ce spui tu acolo de contabil, secretar etc.

 

 

Lasă, văru', că de zis tot zici, iar io m-am plictisit să-ți dau mesaje private, ca "secretaru", de săptămâni de zile, ca să te menajez public... Că tot bat șaua pe-aici, dar nu te simți...

 

Partea "contabilă" e aia cu update-ul colegului Cosmin, care o uitat să treacă punctu' 14 la catastif și vroiam sa fiu sigur că nu uiți și dumneata.

 

Cât despre minusurile alea, îți întăresc caracteru', domnu' Eduard și ți se vor scoate dupa ce rezolvi treburile așa cum scrie la regulament, fii fără grijă.

 

 

PS : Rog un admin să mute posturile 154, 155 și 156 în celălalt topic al Debaralei, cel cu "Reclamații" ! Mulțumesc !

.

Edited by ramurel
Link to comment
Share on other sites

Lasă, văru', că de zis tot zici, iar io m-am plictisit să-ți dau mesaje private, ca "secretaru"

.

Ai dat un singur mesaj, la care am răspuns pe topic.

 

Atașez o parte din conversația cu cel care urmează să primească cheițele.

Tipul știa că voi întărzia cu livrarea, și a fost ok cu treaba asta. Calificativul tău negativ este absolut gratuit, deci ar trebui să nu apari o perioadă bună pe site.

post-12031-0-13227000-1419003192_thumb.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Calificativul tău negativ este absolut gratuit.

 

Zău ? Păi, nu-i rocket science, hai să vedem !

 

Deci, ai luat de la Capitan Nam ceva şi trebuia să-i dai lui edy_wheazel altceva şi ai zis că nu-l mai ai ! Deci, provizoriu, ai dat o mică ţeapă !

  Cine trebuia să-ţi dea negativul, conform regulamentului , Capitanul Nam sau edy_wheazel ?

 

Aşa că, tot provizoriu, ai feedback negativ pentru asta, ca au trecut 3 săptămâni şi părea să ţi se rupă ! Uite, că în felul ăsta, ai reuşit sa te mobilizezi, deci vezi şi tu partea plină a paharului ! :)

 

  Dupa ce îţi rezolvi datoriile complet faţă de Debara, propun să ţi se facă vânt pentru neseriozitate şi, apoi poţi să soliciti adminilor repararea feedbackului virtual la care văd ca ţii mai mult ca la seriozitatea ta.

 

.

Link to comment
Share on other sites

 Am avut intenția să-l pun în locul acelor chei, chiar dacă nu ma interesa deloc de ele, dar dup-aia, când am văzut c-o sucești și tu, m-am gândit că nu merită să arunc un milion de lei și să mă și pun în contră cu toata lumea pe deasupra !

  Așa ca nu l-am mai pus, că am înțeles că le-a și promis, deci să-și țină promisiunea...

 

Și apropo, că mi-am adus aminte, revizuiește , te rog, produsele tale, pentru că am remarcat că sunt unele obiecte care cred că n-au ce căuta, cum e acel "bridge/tailpiece de bas" care, fiind incomplet, e automat nefuncțional și nu corespunde Debaralei. Dacă ai luat ceva pt el, pune altceva la schimb, dacă nu ai luat nimic pe el, dă-l afară, te rog, ca să păstrăm doar obiecte funcționale, conform regulamentului.

 

Verifică-le pe toate, te rog și dacă tu le zici vintage, iar ele au rugină pe ele, nu-s ok, deci scoate-le, te rog afară !

Link to comment
Share on other sites

O fi ele ruginite dar sunt functionale, altfel nu le-as fi pus, dar ma uit prin cutii si vad ce si cum, ma uit prin thread sa vad exact cu cat is dator ca am pus la gramada mai multe in locul difuzoarelor.  Nu ma sucesc, chiar aveam nevoie de un strap mai bunicel, de asta am si insistat. 

Edited by Cryptopsy
Link to comment
Share on other sites

O fi ele ruginite dar sunt functionale, altfel nu le-as fi pus, dar ma uit prin cutii si vad ce si cum, ma uit prin thread sa vad exact cu cat is dator ca am pus la gramada mai multe in locul difuzoarelor. 

 

Nu, nu ai pus mai multe în locul difuzoarelor. Ai făcut o varză acolo și anume :

 

- ai luat de la un chitarist 2 seturi de chei de bas și ai pus difuzoare Kalkyoto

 

- apoi , ai retras difuzoarele Kalkyoto și ai pus în locul lor... unul din cele două seturi de chei luate de la un chitarist. Restul obiectelor puse ulterior le-ai menționat ca puse "fără să ceri nimic la schimb" !

 

Deci, acolo ești "pe minus" odată !

 

 Scoate afară bridgeul ăla incomplet de bas, reechilibrează contra-oferta de la un chitarist [ dar ține cont ca setul de chei lipsă, din cele două de la un chitarist era mai ok decât cele ale tale, ruginite și prinse cu scoci , deci... ]

 

  Apoi, pe bridgeul ăla care l-ai luat inapoi de la eduardo, ai pus cele doua tailiece-uri "vintage", pe care le-ai evaluat intr-un post anterior la 50 de lei bucata... Mă abțin !

 

  Deci, da afară ce-i necorespunzător, reglează contra-ofertele de la ce ai luat, iar restul dă afară și deschide-ți, te rog un topic pe MP de donații de "vintage-uri" !

 

 

Personal, nu prea sunt de acord cu o bună parte din obiectele din oferta ta de aici ! Fără supărare !

Link to comment
Share on other sites

nu sunt prinse cu scoci din cauza ca ar fi defecte, ci sa nu pierd capacele. Am ales sa despart in doua pachetul cu cheitele pentru ca rareori cineva are nevoie de doua seturi. In regula, recalculez si echilibrez totul sa fie in regula cu standardul tau. 

 

Unul din cele doua seturi luate de la un chitarist le-am repus in debara. 

Edited by Cryptopsy
Link to comment
Share on other sites

 recalculez si echilibrez totul sa fie in regula cu standardul tau.

 

  Nu e cazul sa fii sarcastic ! Nu sunt standardele mele !

 

Uită-te și tu :

 

 

6. Cryptopsy - set difuzoare mașina Kalkyoto

7. Cryptopsy - set 2x tailpiece hollowbody - http://forums.rgc.ro...e-6#entry825487

8. Cryptopsy - Set cheițe bass cu butoane sidef (nu am cerut nimic în schimb)

9. Cryptopsy - Set cheițe bass scoase de pe un Jolana Superstar (nu am cerut nimic în schimb)

 

Deci, ai pus difuzoarele de la pct 6, iar unul din seturile de la un chitarist apare la nr 8 ( gratuit, într-adevăr ).

 

Dar apoi ai inlocuit difuzoarele de la 6 cu setul de la 8, deci acolo ce vine în locul celui de-al doilea set de chei de bas ? Fă tu socoteala mai departe și anunță-mă și ce mai rămâne după ce cureți un pic prin ofertele tale !

 

As, I said, no offence !

Edited by ramurel
Link to comment
Share on other sites

pai din partea mea pot ramane ambele seturi la acelasi punct, nu ma intelege gresit, nu am vrut sa fiu sarcastic.

 

 

Ma gandeam ca e mai convenabil ca cele doua seturi sa fie listate separat, chiar daca am inlocuit un singur punct cu ele, astfel sa se bucure doua persoane de ele. 

Edited by Cryptopsy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.