www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Slash @ Bucureºti, 5 Februarie 2013


Guest
 Share

Recommended Posts

  • 2 months later...

Mă gândesc ca pe viitor ar fi o treabă ca cei ce merg la concerte să primească un password pentru downloadarea ulterioară a concertului sau ceva... Nu-mi dau seama dacă e prea plăcut pentru un artist să cânte în faţa unei audienţe "cu mâinile pe sus" în epoca asta modernă... Nu ştiu la cât a început show-ul, dar deja e plin facebook-ul de poze :)

 

rock-concert-audience-evolution_zps589d2c52.jpg

 

 

Oricum, pt un concert la care nu s-au vândut toate biletele merge... [ that's a joke :) ]

 

.

Link to comment
Share on other sites

eu am fost, am primit si autograf, daca as fi facut si o poza ar fi fost perfect...data viitoare....

impresii. unde am stat eu, mai in fata nu prea s-a auzit vocea, dar n-a contat asta. soundul a fost bun mare parte din concert. catre sfarsit ceva parca nu a mai sunat chiar cum trebuie la slash, parca prea distorsionat sau avea ceva efect de phaser in continuu. dunno.

 

altfel trupa destul de ok, desi cam anemici, mai ales myles care e f pasiv, parca e complexat sau realizeaza ca nu e el actorul principal. nu e nici pe departe axl. imi place mai mult basistul, si ca voce si ca atitudine. overall nu se compara show-ul cu ce vezi la gnr... mai putin slash, care e si a ramas...slash...

 

despre slash nu am nimic de comentat...a avut atitudinea si miscarile consacrate deja, a cantat f bine (desi in cateva randuri chitara s-a cam dezacordat) si a sunat bine (desi suna f bine, nu pot sa zic ca m-a dat cine stie ce pe spate AFD100-le).

 

slash a folosit vreo 4-5 chitari (probabil un afd cs, un afd de serie, desi cu o culoare mai ciudata, adica orange, un 87 csb ri, probabil cs si godzilla B) ) atat imi amintesc. cel mai mult mi-a placut godzilla (civil war) pe partea acustica si 87 csb-ul, care a sunat parca mai aerisit decat afd-urile.

 

publicul a fost mai tanar decat as fi crezut, multi pustani. overall mi-a parut cel mai civilizat public. nu am vazut fitosi sau mondeni, dar nici nu i-am cautat. de asemenea trupa a fost civilizata si f ok ca atitudine (autografe, pene etc. aruncate in public). au fost printre cele mai ok la faza asta dintre trupele pe care le-am vazut (cot la cot cu aerosmith si gnr)

 

in concluzie pot spune ca nu imi vine sa cred ca l-am vazut pe slash, cel care probabil este principala mea influenta si cel care m-a determinat sa ma apuc de chitara :rulez:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Eu am stat mai in spate si s-a auzit vocea foarte ok.

Pe de alta parte chitara lui Slash a avut momente in care s-a auzit prost de tot. Si mie mi s-a parut ca era un efect (probabil phaser) lasat pornit. La Anastasia spre ex, intro-ul s-a auzit foarte ok, dar solo-ul pe doza bridge s-a auzit urat de tot. Cand a trecut in neck a fost din nou ok.

Din ce am vazut de acolo de sus a avut un tech care ii schimba efectele, el neavand decat pedala de wah pe scena. Probabil ca a mai gresit si el...deh e om...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.