www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Signatura Rerum (Black Metal)


erwinweber
 Share

Recommended Posts




Suntem din Timisoara, formatia fiind incompleta (fara tobosar) ne-am hotarat sa ne punem o piesa, sa ne facem o tzara renume, poate ne mai aude vreun tobar. Cantam un black metal, care incercam sa-l facem mai special.
Pareri, comentarii, sugestii, orice, extrem de bine venite :)
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Iată-ne în punctul de a dezvălui coperta albumului nostru de debut, data lansării oficiale a acestuia și, nu în ultimul rând, un mic cadou pentru voi, cei care ne urmăriți activitatea încă de la început: piesa cu numărul 3 de pe material!

 

Data lansării oficiale a albumului nostru de debut ”În Sfârșit...” este programată pe 1 August 2013, o dată care, sperăm, să ne aducă mult noroc.

 

”În Sfârșit...” este o metaforă a vieții de după moarte. Este o luptă interioară a binelui contra răului, un șir de evenimente marcante pentru omenire. Piesa ”Blestem Șoptit”, ce o lansăm împreună cu acest anunț, este însăși perioada de chin lăuntric, de aflare a anumitor adevăruri esențiale din viața unui om și felul în care acestea sunt acceptate.

 

Vă mulțumim pentru susținerea voastră, pentru răbdarea de care dați dovadă și sperăm să ne întâlnim cu voi în număr cât mai mare la concertele Signatura Rerum! Orice comentarii, sugestii și critici atât cât sunt constructive, sunt bine venite.

 

Nu uitați de concertul nostru de debut din data de 22 Iunie 2013 în Club Daos, Timișoara de la ora 21! Vom concerta împreună cu prietenii noștri din Cluj - CHARNABON!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.