www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Gibson Explorer Melody Maker


sambora2
 Share

Recommended Posts

ce parere aveti despre acest model care a costat doar 1750 lei

o editie limitata de 600 de bucati

200 explorer

200 sg

200 lp

am asteptat 2 luni dupa un explorer alb era ultima bucata de la reprezentanta din amsterdam

 

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Explorer/Gibson-USA/Melody-Maker-Explorer.aspx

post-9146-0-21416700-1351500202_thumb.jpg

post-9146-0-71389600-1351500213_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Acesta este cel mai ieftin GIbson Made In Usa pe care il gasesti si despre care am o parere buna , mi-ar placea sa am si eu unul , daca cautati pe youtube rig-ul lui Billy Gibbons puteti vedea ca are si el si o foloseste live ( verziunea cu single coil ) . Mie mi se pare o chitara ideala pentru a fi folosita cu slide ( parerea mea... ) , mi-ar placea sa am unul , ii foarte simpla si suna bine , mai ales daca decizi sa schimbi doza cu cea pe care tu o preferi . BTW am vazut si in mana lui Slash parca la cover-ul psycho killer cu velvet revolver ,

 

SLash cu melody maker

Edited by TheZKD
Link to comment
Share on other sites

Mie mi se pare o chitara ideala pentru a fi folosita cu slide ( parerea mea... )

 

Ce o face aşa specială pentru a fi folosită cu slide? Aici nu merge cu "părerea mea", ar trebui să aibă anumite elemente care s-o recomande pentru acest stil.

 

http://www.bbc.co.uk/radioassets/photos/2008/2/29/37339_2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ce o face aşa specială pentru a fi folosită cu slide? Aici nu merge cu "părerea mea", ar trebui să aibă anumite elemente care s-o recomande pentru acest stil.

 

http://www.bbc.co.uk.../29/37339_2.jpg

 

Din cauza ca are un scale lenght scurt adica 24-3/4'' , fiindca are doar un humbucker in bridge pozitia ideala pentru slide la mine ,si nu imi place slide pe single coil-uri . Is fender guy dar la slide nu imi place , de aceea am scris parerea mea , fiindca este o chitara ideala pentru preferintele mele personale de slide .

 

BTW poza care ai atasat-o e un lap steel , eu la altceva ma refeream .

Edited by TheZKD
Link to comment
Share on other sites

Inclin sa cred ca ce au domnii din clipuri si imagini sunt chitare diferite pornind de la acelasi concept.Seria asta limitata,cum ii zic ei,mie imi pare mai mult ceva facut din ce ramane pentru a multumi si fanii brandului care nu isi permit sau nu vor sa dea mai mult pe un Gibson.De altfel si seria tribute e cam acelasi lucru,inca acolo deja vorbim de chitare mult mai versatile prin comparatie cu astea.

Link to comment
Share on other sites

Imi inchipui ca pentru un chitarist ritm o astfel de chitara ar fi chiar misto.E pacat totusi de bridgeul ala care nu prea iti permite ajustari(pe care si PRS la seria SE se incapataneaza sa il foloseasca in continuare).

Cand ma refeream la lemn eu ma refeream ca sunt facute din multe bucati.Vazusem Tribute-uri din 5-6 bucati.Nu inseamna ca suna rau,ci pur si simplu,au facut oamenii economie la materiale.Ma indoiesc ca la seria asta de costa 400 de euro situatia difera cu ceva.

Link to comment
Share on other sites

 

Stiu bridgeul ala,si chiar l-am recomandat multora cand a venit vorba de PRS-uri SE.Ma refeream totusi la versiunea stoc de pe niste chitare pentru care multi dintre noi nu sunt tocmai ieftine.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

deci ce ziceti se merita sau nu :)

Eu zic ca merita daca ii pui dupa http://www.stewmac.com/shop/Bridges,_tailpieces/Electric_guitar,_non-trem_bridges/Pigtail_Aluminum_Wraparound_Bridge.html asa ceva, ca sa o poti intona calumea. Dar, ai mare grija,multe modele stiu ca sunt cu probleme cu finish-ul respectiv poturile, deci te-as sfatui sa incerci ce cumperi.

 

Si eu voiam la un moment dat sa-mi iau un Explorer MM, dar am renuntat la idee. Oricum, am gasit Explorer MM mai ieftin , dar doar pe negru sau albastru aici:

http://www.magazinuldemuzica.ro/Gibson-Explorer-Melody-Maker-SE-_-56972.html .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.